Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Bom rekla, da je to mal neumno vprašanje, oz na to vprašanje ne moreš odgovorit ja ali ne. redijo. ko je hujšal otrok od moje prijateljice (v stični), ker je bil pretežek, so bile banane (in grozdje, ker je ful sladko) na prepovedani listi. pa je moral jest ful sadja, teh dveh sadežev pa ni smel. ko je imel shujševalno dieto (za otroke) seveda. Tu se lahko skregamo na smrt, pa ne bomo prišli do konca. In ne, ne moreš rečt, da redijo in piko postavt na koncu, ker ni vedno tako. In imaš milijon vrst diet, tudi za hujšanje, vsak zdravnik, vsak osebni trener, vsak nutricist ti bo dal drugačno dieto in če nekaj izpusti iz seznama oz ne da na seznam, še ne pomeni, da je tisto, kar je zapisal sveto. In imam jaz tudi dietni list od nutricista za hujšanje in je banana gor- kot sem že pisala- zmerno uživanje-nezrelih banan. Diete pa se itak morajo pisat za vsakega človeka posebej- četudi gre le za 1 vrsto diete-hujašnje, je treba vedno upoštevati več zornih kotov: starost, kilažo, konstitucijo, razne bolezni, alergije oz kakršnekoli reakcije na določeno hrano, aktivnost, kondicijo in še in še.... Sem se zdaj spomnila oddaje american big looser- gre za 100-1180kg ljudi, ki pridejo pod nadzorom hujšat z dieto in telovadbo in tudi banane so jedli.
|