moč81
|
Pozdravljene mamice. Pa je tudi meni uspelo najdit čas,da se malce oglasim. Iz lune,...HVALA,smo že bolje,...uredilo se je pa tako,da vsako jutro po cartanju vprašam ali bomo skupaj z bratecom peljale psa (ja,tudi psa imamo v bloku) na sprehod in včasih reče ja,mami, včasih pa ne mami,...pove svoje ime in ime varuške,... tisti dan gre k varuški,...mi je blo zelo hudo,vendar sem sčasoma vidla, da je bolje če ji ugodim kadar zjutraj "pokliče"varuško po imenu,kot pa da jo imam na silo doma. Ko pa pride domov pa dam malega v ležalnik in se vsi trije igramo v njeni sobici,...izpadi so še zvečer ko pa ona ne bi šla spat,...drugače se je pa umirilo naše življenje in res sem nadvse vesela! Naš fantič je pa pred 1tednom imel 63cm in 6100g, čez 10dni pa imava prvo ceplenje. Blagor mamicam ko vam dojenčki spijo,...moja prvorojenka je tudi spala,...tale lumpek pa čez dan spi le če je zunaj na sprehodu in zelo priden je ponoči,...spi od 20-ih pa do 7-ih, 8-ih zjutraj. (odvisno tudi od naše punce kdaj se vstane in ga zbudi) Tak, da so dnevi ko je grdo vreme res pestri,saj bi bil non stop na zizi. Dudo bolj ne kot ja, mi je pa full zanimiv ko se že full oglaša po svoje, vriska,...res se mu moram nasmejat. Hvala ti,...Iz lune,tudi da si "povedala"za ležalnik za kopanje,...jaz sicer imam obroč za kopanje pa sem ju poskusla skupi skopat pa ni lih ratalo,...danes sem pa kupla ležalnik in ju skupaj skopala,...BOMBASTIČNO! Super! Takole,...malce sem se razpisala,...zaj pa še šibam malo za likalno mizo potem pa spat. Lepo se cartite in uživajte,...porodniške bo prekmalu konec!
|