zebr4
|
Maeve po moje ni nič hudega, če imaš predvsem št.62, boš pač malo rokavčke zavihala in bo ravno tako vredu. Jst sem malo preveč komplicirala in sem celo kupila dva kompletka št newborn (48-50) in zdaj vem, da to sploh nikoli ne bo oblekel, ker bo velik okrog 53 cm. Midva sva se odločila, da prestaviva tudi previjalno,ker je malo predolga pot do otroške, pa šeoba sva ful zaspanca . tacanja hehehe tudi jaz preizkušam svoj novi "ride" po hiši in ga vozim gor in dol ..... Kako pa se imenuje to tekoče sredstvo, ki si ga kupila v Müllerju? Moj mali tudi še zelo veselo miga, včeraj na ctg-ju je tisti pas kar prestavljalo na vse strani. Ctg ni pokazal nič posebnega, razen to, da se mali še vedno dobro počuti notri, naslednji ctg imam v ponedeljek. Zdaj grem pa k frizerju, da si še osvežim barvo preden rodim, ker potem nekaj časa ne bom mogla do frizerja (vsaj prvih 6 tednov predvidevam). Lep sončen dan vsem skupaj! IZVIRNO SPOROČILO: Maeve Hehe, nisi čudna, tudi jaz se skoraj vsak dan sprehodim do otroške sobice in kar stojim noter, mal pogledam po predalih, kjer so spravljena oblačilca in se topim zraven Moja mami mi je zadnji prinesla košek, kjer sva spala oba z bratom. Ta bo v najini spalnici, ampak ga še nisva prestavila tja, niti oblekla, da se ne bi preveč naprašil. Bom še malo počakala :) Previjalno bova pa verjetno imela kar v otroški sobi, upam, da se bo obneslo. Nad njo sva montirala eno ne preveč močno lučko, bo po mojem prav prišla ponoči. jaz imam pa še natanko 13 dni do roka, naslednji pregled pa danes teden. Me prav zanima kaj bo. Oblačila sem pa pripravila št. 62, a mislite, da bo preveliko? Kaj manjšega pa skoraj nimam, en bodi z dolgimi rokavi št. 50, ampak ta bo sigurno premajhen. Sem ga kupila po morfologiji, ko še nisem imela niti najmanjšega pojma o teh številkah ...
|