Maeve -> RE: avgustovke 2012 (8.9.2012 9:08:12)
|
Najin tudi zelo malo joka, samo ko ga napenja, pa še to dokaj hitro neha, ko ga vzamem v naročje. Med spanjem se naš tudi vedno preteguje in oglaša, tako da je to očitno normalno. Glede dojenja pa ne vem, meni je sicer patronažna tako naročila. Verjetno se tvoj res dobro naje, moj pa zadnje čase še z dvema ni zadovoljen ... Me že malo skrbi, da imam premalo mleka. Ker spi bolj tako tako, včasih po tri ure, vmes je pa lahko tudi po 5 ur skupaj pokonci. Ravno zadnje dva dni se mi dozdeva, da se ne naje dovolj, prej je bilo v redu. Samo če mi poliva po obroku, pol verjetno dobi zadosti ali pač ne? Je pa patronažna rekla, da s kilami v redu napredujemo. Joj, prav zbegana sem ... Se bova že ujela. Ponoči je pa večinoma zelo priden. Dvakrat se podojiva in potem spi naprej [sm=smiley1.gif] Kapljice D3 mu midva dajeva, pa ne vem ali ga po njih bolj napenja ali ne. Včeraj dopoldne ni imel težav z napenjanjem, je lepo spal, popoldne so se pa težave spet začele. Pa sem mu pozabila dat kapljice. Tako da ne vem, če so vzrok napenjanju.
|
|
|
|