|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko si zaupate
25.8.2005 8:09:41   
viv_
Točno tako kot je napisala Kerensa.

Meni je mim imet skupni bančni račun - sem srečna da imam svojega in da lahko sama razpolagam s svojim denarjem! Če mi pa zagusti me pa valjda rešuje, ker je njegova plača mnogokratnik moje :)-

Pa tudi avto imava vsak svoj in vsak servisira in tanka svojega, čeprav ima status družinskega avta njegov, ker je večji in boljši.

Kar se pa ostalega zaupanja tiče si pa zaupava 100%, ker sva poleg vsega tudi najboljša prijatelja!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   koliko si zaupate
25.8.2005 10:22:28   
Pajaca
Ma midva si zaupava, kaj pa češ. Če si nebi pol ne bi bla z njim.

Kar se pa financ tiče pa prispevava vsak po svojih zmožnostih. Tr sva pooblaščena, ker je pač prišlo tako da sva se mogla..... včasih pride kaj vmes. Sam je pa tko da vsak plačuje s svojga in redko kaj prščipnem z njegovga.

Avto ma vsak svojga, ga pedena kot mu paše. Aja smrkla se pa sam v njegovem avtu vozi, tko da če grem jaz z njo kam, menjamo.

Neposredna povezava do sporočila: 27
   koliko si zaupate
25.8.2005 10:35:40   
brina*
Kaj pa če eden od vaju ne zna najbolje delati z denarjem?
Saj če veš številko od bankomat kartice ravno tako lahko dvigneš z njegovega računa.

Praveč zaupljiv ni dobro biti. Lahko se imata ne vem kako rada, ampak vedno lahko pride do neljubega preobrata. Takrat se ponavadi začne nagajati.
Jaz ne jemljem tega kot nezaupanje, ampak res nikoli ne veš. Poznam ljudi, za katere bi rekla, da nikoli niso sposobni kaj takega narediti, pa so ravno to. Potem si pa nagajajo do onamoglosti.

Neposredna povezava do sporočila: 28
   koliko si zaupate
25.8.2005 12:00:48   
Maček Muri
Poveva si vse, kar je potrebno za najino zvezo. Tračev, ki jih zveva vsak v svoji družbi si ne deliva, oz. redko.
Pooblaščena sva drug pri drugem, ampak samo formalno.
Jaz plačam hrano, on položnice, večje nakupe predebatirava. Plača tisti, ki ima boljše stanje (beri: manjši minus)
Kar se tiče zaupanje ni vprašanje, obema pa paše določena mera zasebnosti. In krasno funkcionirava že precej let.

Neposredna povezava do sporočila: 29
   koliko si zaupate
25.8.2005 16:02:38   
Gina
Brina:
Če en od naju ne zna z denarjem, da denar drugemu, ki to zna. Evo, a ni fajn?!:)-:)-

V resnici je pa tako, da to kar ti misliš ni- ne zna z denarjem (ker to marsikdo ne zna)- ampak je neodgovoren v ravnanju z denarjem. Če bi moj kar nekaj zapravljal, pa mi ne povedal ali bi jaz njemu to delala, najbrž sploh ne bi bila skupaj. Vendar je to isto, kot če ima vsak svoj denar - potem sta neodgovorna en do drugega. Vsak vlečeta na svoj konec, vsak daje denar za nekaj drugega, se ne moreta uskladit, niti si ne zaupata (razmišljaš, kako bi bilo grozno:, če bi tvoj:love: imel tvoj denar:)-:)-). No, saj meni je res vseeno, če kdo tako živi, samo jaz s takim ne bi hotela živeti nikoli več, sem enkrat to probala. Hvala lepa za tak odnos. Ampak saj pravim....vsak po svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 30
   koliko si zaupate
25.8.2005 18:21:20   
Anonimen
No, kot vidim, imava midva vse urejeno čisto "po svoje". prav zaprav nimava nič urejeno...nobenega dogovora, skupnih financ, pooblaščenih računov...saj življenje samo napelje tako, da stvari (takšne in drugačne) uskladiš na tak način da pač kolikor toliko funkcionirajo in da je življenje v skupnosti prijetno in ti daje občutek varnosti. Se pravi, živiva vsak po svoj, pa vendarle skupaj:)

Če bi se pa katerikoli od najinih otrok, ali jaz, znašli v kakršni koli krizi-zdravstveni, čustveni, materialni,... pa sem 100% da bi naredil vse kar je v njegovi moči in še več, da bi nam pomagal. In to je zame zaupanje. To je edino kar šteje. Vsaj zame.

Pozdravčke, Nojči:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 31
   koliko si zaupate
26.8.2005 10:28:33   
zoya_
Midva si kar zaupava... TRR imava vsak svoj, vendar sem jaz mojga pooblastila, da imam Klik preko njega, tako da lahko "nadzorujeva" prilive in odlive drug drugemu... :)- Pošte mu ne odpiram, ker se mi ne zdi bontonsko, ker tudi jaz ne maram, če mi kdo pošto odpira, pa tudi če je samo račun.

Sicer pa tako, glede telefonov in SMSov.... si poveva kdo je, kaj želi ali kaj piše, tudi če je kaj pikantnega :)- :)-

Neposredna povezava do sporočila: 32
   koliko si zaupate
3.9.2005 15:16:50   
LARIKA
Drug drugega sva pooblastila na banki, denar imava skupen že od samega začetka, poveva pa si praktično skoraj vse-kakšno malenkost verjetno pozabiva, načeloma pa med nama ni skrivnosti. Med seboj imava vedno čiste račune, ker čisti računi krepijo vsako vezo-vsaj najino

Neposredna povezava do sporočila: 33
   koliko si zaupate
3.9.2005 15:21:28   
Annny
Enako, kot pri Ankici.

Neposredna povezava do sporočila: 34
   koliko si zaupate
5.9.2005 12:15:25   
malicki
Finance imava ločene, pooblaščena nisva ker vsaj do sedaj za to ni bilo potrebe, sva brez kreditov ker je on kupil stanovanje s svojimi prihranki še preden sva se spoznala. Obema je bilo lažje da on plača račune (stroške) za stanovanje, jaz pa skrbim za gospodinjstvo. Vsak skrbi za svoj avto, uporabljava jih mešano ozir. kakor pride.
Do sedaj še nobenemu ni zmanjkalo dinarčkov, ampak če meni zmanjka gotovine ali pa da nimam za malico, mi on stisne kakšnega jurja in obratno.
Pravzaprav imava denar ločen in tudi vsak svoje obveznosti, ampak gledava na vse kot skupno. Meni je tako fajn, njemu pa tudi. Predvsem pa se gre za to da imam svoj denar in mi nikomur ni treba polagati računov, pa pojasnjevati zakaj sem si to in to kupila.

Sva pa še sama, ko bo pa bebica bomo pa vidli al bova kaj spremenila ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: koliko si zaupate
28.9.2005 13:42:09   
DrejcDrejc
Sem kr presenečena, da vas ima toliko skupne finance. To, da bi moj dragi prenakazal svojo plačo na moj račun, se mi zdi totalni nesmisel in tega nikoli ne bi hotela. Oba sva odrasli in odgovorni osebi in če bi jaz urejala vse z enega računa, bi se mi zdelo, da imam moža za nesposobnega. Niti pomislila nisem doslej, da bi imela skupen račun. In tu ne gre za zaupanje, ampak za tisto osnovno načelo "čisti računi, dobri prijatelji". Ko pridejo skupni izdatki, se zmeraj normalno dogovoriva za polovičko ali pa enkrat plača on, enkrat jaz. Imava vsak svoj avto in vsak zase skrbi za svoj plehec, jaz ga sama vozim na servise in podobno.

Kar pa tiče pravega zaupanja, tega pa imava oba, oba si vse povema, on ni tipični dec, ki ga ne bi zanimalo, kaj se pogovarjam s kolegicami in še večkrat mi pove vse o svojih pogovorih s kolegi. Ko imava kakšne pomisleke, probleme ali vprašaje nad glavo, se pogovoriva in zadeve urediva po mirni poti.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.9.2005 17:44:53   
tejčica
Tudi midva si veliko zaupava, tudi pogovore družb. Sicer kakšna skrivnost ostane, ampak taka, ki za najin odnos seveda ni pomembna. Vedno se lahko pogovorim z njim in to mi veliko pomeni.

Glede financ... Imava vsak svoj račun, vendar so finance skupne. Položnice večji del pokriva on, moja plača pa gre za hrano, bencin, obleke... Če pa komu kateri mesec kaj sfali, pa seveda drugi vskoči. Ponavadi daje on meni, saj je on definitivno bolj varčen kot jaz.user posted image  Če bi bile vse finance v mojih rokah, ne vem če bi imeli kaj na strani.user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.9.2005 14:40:35   
Nataša R.
Midva sva pooblaščena pri drug drugemu to omeni da imava skupaj denar in vse ostalo. Kar imam jaz ima tudi on in obratno. Tudi na drugih področjih si zaupava 100%

Neposredna povezava do sporočila: 38
29.9.2005 16:00:36   
Mikica
Kar se tiče financ, sva pooblaščena en pri drugem. Pridejo situacije zaradi katerih je to predvsem praktično. Kot npr. ko sem bila v bolnici, pa revež ni mogel vseh položnic plačati...user posted image Takoj po tistem sva to uredila. Pošto - zadnje čase so to itak samo položnice in reklame pa odpre tisti, ki ima čas. Osebnih pisem pa si ne odpirava. 
Pogovarjava se o vseh stvareh, včasih tudi tipično ženske čveke ali pa o njemu tehnično zanimivih stvareh, kakor kdaj.
Oba sva toliko prisebna, da ne zapravljava za bedarije (no, ja... vsake toliko se zgodi..user posted image  pa ne namenoma).

Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (44%)

do 9. meseca (14%)

do 12. meseca (9%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!