|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:36:47   
mateja 26
Oj!

Koliko si vidva s partnerjem(možem) zaupata.A si povesta vse,sta pooblaščena en ne druzga npr.tr,pošta itd.?Imasta denar skupaj ali vsak posebej?

Po moje bi morala imeti vse skupaj brez izjem.To je moje mnenje.Mogoče je napačno.Ne vem.Ker midva imava vse posebej.Se pravi,da ni 100 procentno zaupanje.Ne vem.Kaj pa ve mislite?

Lp

Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:40:12   
Mina1
Midva imava svse skupaj, vse je najino, nič JAZ, nič ON in tako.

Pooblaščena za vse, seveda se pogovoriva kaj in kako. Četudi kateri od naju rabi kakšno večjo zadevo (večji strošek), pa jaz trenutno nimam ali kaj podobnega, da on, pa ni potem nič vračanja.

Ko reveča, da se bo malo šparalo, šparava oba, ko je treba kupiti Evre, tudi. Ko je treba registrirati avto in dati za kasko, prispevava oba...ker je VSE od obeh.

To se pri nas super obnese, sploh sedaj, ko smo doma štirje:).

pa-pa Mina1

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:40:34   
*AnaL*
Si zaupava in vse je NAJINO!

L.P
Ana :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:41:04   
lory05
Tudi jaz mislim isto kot ti Mateja.

Midva imava sicer vse skupaj, denar(kolikor ga je),pooblastila,...vse od prvega dne in mi je tako čisto všeč.

Mislim, da moraš tistemu, s katerim se odločiš preživet življenje in z njim ješ in spiš in vse ostalo, res 100% zaupat, drugače nima smisla.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:41:50   
Jutra
Čaki, čaki, ti si pa tole zaupanje skoncentrirala bolj na finančno področje in administracijo, al kako:zmeden:

A širše te ne zanima?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:44:09   
lory05
Še nekaj sem hotela dodati.
Midva ne delava tako kot Mina, da vsak nekaj prispevava za vse najine stvari.
Midva najprej rabiva z enega računa, ko tam zmanjka, pa oba rabiva z drugega. Če ne zmanjka, pač na enemu računu šparava.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.8.2005 14:44:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:45:38   
Anonimen
Jaz zaupam samo sebi, sebi in sebi.:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:47:35   
Ajsha
Pri nas tudi tako - ampak če se osredotočim na finance - ko moj dragi dobi plačo, se mu ponavadi še isti dan na kliku napiše, da je prenakazana drugam - k meni :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:49:19   
lory05
Ne Jutra, narobe si razumela.

Samo žal, se pri večini parov to (ne)zaupanje kaže predvsem na tem področju.

Imam prijatelje, ki trdijo, da si 100% zaupajo, imajo pa vsak svoj denar in niti niso pooblaščeni na račun partnerja, ker bi kao ta vse porabil.

Kje se potem kaže to zaupanje? Pri žuranju? Tam ni nobenih problemov, tam se ja lahko razumet, problemi nastanejo tam, kjer je odgovornost in to je sigurno tudi finančno področje.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   koliko si zaupate
24.8.2005 14:51:38   
Anonimen
Ja, Ajsha, en red mora bit!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   koliko si zaupate
24.8.2005 15:09:04   
pina colada
Si 100% zaupava, imava skupne finance, pa čeprav brez pooblastil - ni potrebe, okol denarja pa res še nikol nisva imela problemov; se glede vseh izdatkov, manjših in večjih, vedno brez problema dogovoriva kaj in kako....

Imava pa vsak po eno "svojo" stvar; mož ima svojo "lubico"- motor, jaz pa "svoj" novi avto, katerega mi je podaril ob rojstvu otroka. In ti dve stvari sta edini ločeni lastnini, vse ostalo je najino...

Pa smo vsi trije srečni:)-:)-:)- in upam, da bo trajalo....

Neposredna povezava do sporočila: 12
   koliko si zaupate
24.8.2005 15:50:58   
kapica
Ja, tudi pri nama je tako 100% zaupanje. Ze od vsega zacetka dava ves denar skupaj in potem vidima kaj gre kam. Tako da imava tudi en skupni konto, kamor obe placi prihajata. Ne delava nobene razlike ce kdo dobi kdaj vec kot drugi, tudi ce kdo kaj posebej za kaj rabi, se zmeniva in pogovorima kako in kaj.
Tako da nimava skrbi glede financ.
Je pa res da je ze marsikdo rekel: Kaj? Skupni konto?Jaz nikoli!!!

Ampak si vseeno zaupava, do sedaj se res ni bilo nobenih problemov.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:13:44   
baguSka
A si povesta vse? JA.
Sta pooblaščena en ne druzga npr.tr,pošta itd.? JA.
Imasta denar skupaj? JA.

U bistvu: vse mava skupi, vse si poveva.;)

Neposredna povezava do sporočila: 14
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:18:26   
Marogica
Midva si ne zaupava VSE, ker obstajajo ženske in moške debate, ki se drugega partnerja ne tičejo, temveč kakšne prijateljice ali prijatelja. To seveda ne pomeni, da drug pred drugim kaj skrivava, sploh ne, vendar so teme, ki mojega moža pač ne zanimajo in obratno (katera prijateljica je kje spoznala svojega fanta ipd.)
Kar se pa financ tiče, je pa bila pred kratkim deabata o tem, pa se mi ne da na dolgo pisat. V glavenm imava denar skupaj in tudi stroške skupaj pokrivava.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:30:17   
Anonimen
A si povesta vse? NE, vsega pa tud ne rabi vedet :zmeden:
Sta pooblaščena en ne druzga npr.tr,pošta itd.? NE.
Imata denar skupaj? NE, samo če pa enemu zmanjak mu drug "posodi".

Kaj sva pol sam midva čudna al kako :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:32:22   
baguSka
sej ni treba bit čudn za tak odnos :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:34:02   
Anonimen
A da ne? No, pol je pa vse v redu ;) Ne, k berem, da imajo skor vsi skup račune, pa da se moževa plača prenakaže direkt na ženin račun :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:39:44   
Anonimen
Jaz sem pooblaščena na njegov račun, vendar ne hodim tja nič iskat.On na mojega ni, ker tam gor takoalitako ni ničesar razen praznina, delam še kot študentka in je večinoma denar na roke:).
Ko je treba plačati najemnino se ve koliko je in kdaj je in dava vsak pol, v trgovino greva skupaj in dava vsak pol.Če kdaj eden nima da drugi, ampak pol si nič ne vračava in delava neke zadolžnice kdo je dal več in kdo manj.
Avta imava ločena, prav tako telefon.Zaenkrat nama obema tako paše in če nama laufa, pol je tako vse ok.Pomembno je, da so vsi računi pravočasno plačani, kaj pa :love: naredi z preostankom plače (če še sploh kaj ostane) pa je čisto njegova stvar.Včasih tudi meni kaj kupi:)-.
Pomembna so druga področja v življenju, kjer je zaupanje veliko bolj pomembno.
Pri financah se zatakne zgolj takrat, ko eden plačuje za vse pomembno (elektrika, stanovanje, hrana,...), drugi pa po mili volji zapravlja za bedarije in se vede neodgovorno.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   koliko si zaupate
24.8.2005 16:51:01   
baguSka
midva mava oba prazne račune pa je :)-

mava pa doma skupen predal :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 20
   koliko si zaupate
24.8.2005 18:30:42   
Anonimen
Midva si zaupava na vseh področjih, tudi finančnem. Nimava pooblastil, ampak, če meni zmanjka, rečem možu, pa mi da (npr. za položnice, ki jih jaz urejam) ali pa vzamem njegovo kartico in denar dvignem. Enako velja tudi obratno.
Se mi zdi, da če ni zaupanja na vseh področjih, potem partnerstvo ne funkcionira popolnoma. Kako pa se naj nekomu resnično predam, če mu ne zaupam popolno? In kako bi se počutil partner, če bi vedel, da mu ne bi popolnoma zaupala?

Neposredna povezava do sporočila: 21
   koliko si zaupate
24.8.2005 22:01:10   
Gina
A si povesta vse? JA več ali manj- če odšteješ, da se jaz filam z žensko energijo v ženskem čveku, on pa svojega s frendi v moškem čveku, kjer vseh tem seveda ne obnavljava drug drugemu vedno.
Sta pooblaščena en ne druzga npr.tr,pošta itd.? JA.
Imasta denar skupaj? JA.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   koliko si zaupate
24.8.2005 22:45:45   
Anonimen
Jaz vem, da si zaupava, vendar namerno ohranjava distanco na določenih področjih, saj oba meniva, da mora vsak od naju imeti svojo svobodo oz. vsaj svoj občutek svobode. Imava vsak svoj TRR in za drugega nisva pooblaščena, vendar če enemu zmanjka, da drugi. Vse stroške plačujeva vsak polovico, ne glede na višino dohodka, vendar prav tako eden primakne drugemu, če enemu zmanjka. Svoje osebne stroške (mobitel, dolgovi,...) plačujeva sama, ker se tako na nek način učiva odgovornosti pri ravnanju z denarjem. Če zmanjka, zmanjka - tukaj si ne posojava. Namerno.
Kar se pa tiče splošnega zaupanja (čustva, razmišljanja, želje, sanje, načrti,...), si pa zaupava 100%.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   koliko si zaupate
24.8.2005 23:05:49   
polona2
Poveva si vse, stroške si deliva, denar imava ločeno.

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
25.8.2005 0:07:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Rok
пеперутка16

Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?

Pravočasno. (0%)

Pred rokom. (60%)

Po roku. (40%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!