tajtaja -> Mam pravico popi..it???? (21.11.2011 15:27:20)
|
Stvar je taka. L. 2005 smo kupili Espaca (Renault) novega za preračunano 32.000€. Se mi je zdelo, da bo to res dober nakup in nam bo ta avto nekaj časa služil. Glih ko je bil ven iz garancije, se pravi star 3 leta in pol, nam je skup zletel motor. Sicer je Renault priznal nekako kot njihovo napako in so 40% krili oni, 60% pa mi, od skupnega zneska nekaj čez 10 tisoč €[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] za nov motor. In danes fajn peljem otroke v šolo in vrtec in po 300m vožnje mi začne nekaj čudno nabijati, strugati, piskati....sem šla direkt na njihov servis in ko mu povem simptome, pravi da bo to nekaj zelo hudega. Sem že skoraj omedlela. Avto sem pustila tam, ker je praktično nevozen, vzela nadomestnega in razvozila otroke. Me kličejo malo prej, in pravi, da je spet zletel motor, praktično ista napaka kot pred tem. IN od menjave motorja je spet 3 leta in pol. Predračun za nov motor je 7.000€, kar je skoraj toliko, koliko je v bistvu vreden avto. A mam pravico znoret, kričat, pljuvat......pa ravno na nas se spravi ves drek vsega sveta????
|
|
|
|