Anonimen -> RE: Mam pravico popi..it???? (23.11.2011 9:27:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska a ni blo neki časa nazaj, da so pri toyoti odkrili neke serijske napake na avtih in so vse kupce nazaj poklicali? Ja in so tudi edini, ki so odpoklicali nazaj in popravili, ker je obstajala TEORETIČNA možnost, da odpovejo zavore. Vozim toyoto, rav 4, star je 8 let in po 7.- ih letih sem zamenjala bremze (veliko ovinkov in vožnje po klancu), akumulator (nikoli garažiran), ter sprednji dve kratki žarnici. Nobenega resnega problema. Zdaj je bil na servisu (menjava olja in filtrov), nobenih posebnosti. Pri 8 let starem avtu. Zanesljiv avto in potočila bom nekaj solzic, ko bo dokončno izpustil dušo, upam, da še dolgo ne. Potem bom šla pa kupit novo toyoto [sm=smiley36.gif]. Prej sem imela Golfa, tu je pa bilo cel kup dejanskih, ne teoretičnih in ponavljajočih se napak (ki niso bile odvisne od vožnje), ampak jih nočejo priznati kot serijske, kaj šele, da bi odpoklicali avte in zadeve popravili. Šla sem brat nemške forume o avtih in izkušnje so bile tam čisto enake. Podobna je zgodba s službenim Citroen kombijem, stalno ene in iste napake. Aja, na original servisu so mi po enem letu in 20.000 km rekli, da bo potrebno menjat zavore, ker so že zelo obravljene. Po enem letu?! Včeraj je šel kombi na servis, kombi je star 3 leta, me kliče mehanik, da zakaj bi menjali zavore, če so pa še OK. Kdo koga farba in služi?
|
|
|
|