DragonLady
|
Uff...sem delala tam par let nazaj...se bom lepo izrazila...če se imaš kaj rada, ne pojdi tja...Mene so kot študentko tam tako hudo okoli prinesli, da glava boli...sem delala v klicnem centru, klicala folk dobesedno po imeniku in jim prodajala pokojninske sklade...načeloma je tako, da imaš neko določeno plačo (ne vem, kako tarifo imajo sedaj), plus dobiš procente, če se ti celo posreči dogovoriti s kom, da lahko pride zavarovalni agent k njim na dom in jim predstavi zadevo...v kolikor se celo zgodi, da mu uspe "nategniti" ljudi, da sklenejo kako pogodbo, naj bi dobila tudi ti nekaj procentov od tega. Vse lepo in prav...v teoriji. Zavedaj pa se tega, da ti bo 90% ljudi vrglo slušalko dol, ostalih 10% pa se večinoma pač radi menijo (kake starejše mamke sploh)...če je slučajno kaka stranka pripravljena poslušati, kaj imaš za povedati, pa je skoraj nemogoče doseči, da se dogovoriš za termin...taki časi pač so, vsi smo v krizi, še najbolj navadni ljudje, ki se prebijamo iz meseca v mesec. No, da končno povem, kaj se je zgodilo... v mojem primeru so čudežno izginili vsi papirji in zapisi o mojem delu, o dogovorjenih terminih s strankami in o morebitnih sklenjenih pogodbah...če ne štejem pogodb in računam samo delo ter dogovorjene termine, so "založili" podatke, po katerih bi mi takrat morali izplačati cca. 300 evrov, ki jih ne bom nikoli videla. Takrat sem kontaktirala študentski servis, preko katerega sem imela napotnico za delo v tem studiu in niso mogli nič... Da ne omenjam stalnega psihiranja neke kvazi šefice, ki je hodila od mize do mize v pisarni in nam dobesedno stala za hrbtom, ko smo klicali stranke....čim smo odložili, pa izvajala taki teror nad nami, da resnično ni bilo vredno vse skupaj... Moje mnenje pač...če firma takole funkcionira, potem čisto verjamem, da je direktor oz. lastnik firme milijonar...
|