Mica Potica
|
Živjo, evo, moja dva oba spita, jaz pa za računalnikom in končno malo časa zase. Zadnje dneve mi namreč moja pobere ogromno energije, da prav čutim izčrpanost. Danes sva bili pri zdravniku, ker je staknila nahod in kašelj. Meni se je tako smilila, ko ni mogla dihati, vmes pa je še kašljala, da sem se mogla prav mirkat, da nisem jokala zraven. Na srečo FBju in internetu, smo včeraj potem takoj šli kupiti baby vac in že zvečer je bilo stanje dosti boljše. Še zdaj se spomnim kako sem se smejala in norčevala, ko sem prvič slišala, da obstaja apirator, ki ga priključiš na sesalec. Zdelo se mi je nekaj tako neverjetnega in norega. A zadeva je super. zamašen nosek tako dobro spuče, da je res enostavno. Naša najprej tuli, ko ji kanemo kapljico fiziološke, ko pa vklopimo sesalec, pa onemi in se prav rada nastavlja temu žgečkljivemu ropotu. Včeraj je bilo tako smešno, ko smo prvič poskusili. Ko je zagledala cevko, ki smo jo pomolili proti njenem nosu je tulila, nato se umirila in samo čakala kaj bo. A ko smo popucali in umaknili cevko, ona pomiga z nosom, kot da bi kaj povonjala, nato pa se tako na široko nasmejala. Prav smešna slika je bila. pa tako lepo je pokazala, da je zadovoljna z nosekom. Upam, da se čimprej pozdravimo, ker je prav težko biti skoz notri. še sreča, da je vikend, in zadevo prevzame mož. :) Danes smo stari 8 tednov, v sredo bomo 2 meseca. Težki smo že čez 5 kil in pol in veliki že dobrih 60cm. Med previjanjem se že nekaj pogovarjamo oz. izpuščamo glasove, pod vrtiljakom pa že tu in tam vriskamo. A večino glasov ima le gibe, tona pa še. :) Spimo na boku, mogoče včasih na hrbtu. Na trebuhu še ne znamo. Umiri nas žoga za telovadbo, kjer skupaj poskakujemo; vozičkanje; vožnja v avtomobilu; petje in plesanje. Plesanje? ja, meni včasih prav utrga, ko se mi je ne da več nositi in si vklopim muzko in plešem z njo v naročju. Bolj ko se treseva in migava, ter sučeva, bolj uživa in je mirna, ter kmalu zaspi. Petje? najrajši ima, da ji nežno pojem ali šepeč na uho. ponavadi vklopiva Avsenikove uspavanke, kjer jaz samo šepečem na uho z nekim čudnim jezikom, kjer je čimveč črk Č,Š in Ž. to je to, zdaj pa še kaj pospravt, predno se ati in miška zbudita. zvečer pa na masažo!!!! JEEEEEEE!
|