si.pikica -> RE: oktobrčki 2011 (9.5.2012 20:02:30)
|
danes ste bile pa pridne za pisat :) Kakanje: od kar je GH kaka 2-3x dnevno, prej, ko je pila AM pa 1x dnevno. je pa zdaj dosti bolj gosto, ampa se pa ne pretirano "matra" za kakanje. tudi nisem opazila, da bi jo karkoli zapiralo, niti kuha korenček in riž ne. toliko boljše... in tudi Nika kaka vedno takoj po obroku (včasih tudi med jedjo), tako da jo sedaj previjam vedo po obroku. Pitje: naša punca pije ali Hipp čaj ali vodo, večkrat na dan, vsega skupaj pa spije mogoče 100ml, poleg tega pa spije zvečer pred spanjem in zjutraj, ko se prvič zbudi (okrog 6:30) še 2x150 ml AM. Jaz ji dajem za pit iz ločka Tommee tippee, samo morem pazit, ker se tekočina poliva. ga pa zelo rada sama prime. Ko pa ostane malo tekočie notri ga odprem in ji ponudim tako, ko da bi pila iz kozarca. ma se bolj smeji kot pije... sem ji pa kupila tudi stekleničko za učenje pitja, ki naj ne bi polivala, ma ko sem ji prvič ponudila pred cca. 1 mesecem, se je bolj igrala z njo. pa sem jo dala na stran in jo bomo zdaj spet poskusili. iz stekleničke pa pije izključno mleko, čaja ali vode noče... pri nas prihaja drugi zobek, ma ni večjih težav... za zdaj kravjega mleka in izdelkov iz njega pa ji tudi še e bom dala. kakšne skutke in jogurte mogoče čez kaka 2 meseca, mleko pa verjetno po dopolnjenem 1. letu uživajte še 2 dneva sončka... lp
|
|
|
|