Janja506 -> RE: oktobrčki 2011 (16.4.2012 20:57:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13 IZVIRNO SPOROČILO: Janja506 Imam pa sedaj novo vprašanje: Kateri avtosedež imate namen kupit, ko bodo prerasli lupinico? Imam 3 avtosedeže od prvorojenke. Maksikosi, Romer isofiks in bebeconford. Vsi so novo kupljeni, tak da nimam stroškov. Strošek imam za večjo punco, da ji kupimo 3 avtosedeže 18-36 kg. In kateri ti je najboljši bil? Jaz imam maxi cosi familyfix podstavek, zato verjetno morem imet nekaj od maxi cosija, kajne? Sicer sem brala, da so sedeži od Kiddyja zelo dobri, sam pardon, meni niso niti malo "simpatični" to vatovalo okrog trebušnega predela, ki ga pripneš s pasom. Ne vem, nekak mi ne potegne, žal. :S (slike za tiste, ki ne veste o čem govorim: http://www.kiddy.de/kiddy-auto-kindersitze-babyschalen-kindersitze-mit-dem-original-fangkoerper-fuer-maximale-sicherheit.html) Posebaj pa imam želje: - sedež more bit maximalno zračen, naš mali švica takoj, ti stolčki za hranjenje so zanj prava muka, takoj je moker od glave pa do hrbta, pa sem mu nabavila čez še posebno zračno blazino, pa je prav tako moker. :S - normalno da čimbilj varen - super bi bilo, da paše na naš familyfix MOrem it malo v otroško trgovino, da mi povedo kaj več.
|
|
|
|