si.pikica -> RE: oktobrčki 2011 (9.2.2012 16:00:47)
|
pozdravček! mi2 sva bili danes po dolgem času na sprehodu, je blo kar par stopinj nad ničlo, jutri bo pa spet burja in mraz, tako da bomo verjetno spet par dni notri. glece cuclja... mi imamo flaško od aventa in tome tipee in na obeh imamo cucelj za 3 mesece, za čaj pa imamo aventovo stekleničko in tam imamo še tisti cucelj, ki je od 1 meseca dalje. pa za enkrat prav lepo pije, ker že ko smo prešli na te, je rabla nekaj časa, da se je navadla, da ni tolko polivala in pljuvala ven med samim hranjenjem. mi imamo v stanovanju med 22 in 23 stopin, je pa oblečena v bodi z dolgimi rokavi, čez pa majčko + hlače ali pa pajacek. brez žabic. če imajo hlačke stoplake ji dam še nogavičke spodaj, če pa so brez pa nogavičke + copatke. pa ima vedno tople nogice. podiranje kupčka je tudi pri nas včasih problem, sploh ponoči, ko večinoma hitro zaspi in potem jo kar odložim vseeno v posteljo, tudi če ga ne podre. se je že zgodilo, da se je potem prebudila, ker jo je tiščalo, ma večinoma spi lepo naprej. čez dan pa večinoma uspešno podiramo kupčka, sploh pri tatiju je bolj uspešna [sm=smiley36.gif] tudi naša punca se vedno bolj dviguje, tudi v stolčku, samo je še ne pustimo, da sedi preveč pokončno, ker mislim, da je še premajhna, bomo počakali do 6 mesecev. gosto hrano bom pa začela uvajat šele konec meseca, najprej sok surovega korenčka, potem pa počasi krompir in ostalo zelenjavo. glede pusta... mi je letos ne bomo našemli... sploh ker nisva ljubitelja pusta in itak je še premajhna da bi razumela... tolko za zdaj...lp
|
|
|
|