poka pika -> RE: oktobrčki 2011 (7.2.2012 13:57:21)
|
Jeee, bravo za obračalčke [sm=bravo.gif] :) Mi se še trudimo.. ampak smo blizu ;) Pikomiko, sicer jih ni imela o čelu, so se pa pojavile po obrveh in med njima, nad noskom... sem tudi prvo z oljem mazala, ampak verjetno ne dovolj dolgo, ker so se nazaj pojavle. S kremico pa so šle... Me pa zadnje dni nekaj skrbi... Morda ima kater od vas podobno izkušnjo... V kakcu opazim sluzaste nitke, pa tud tekoče je bolj, po obrazu ima okrog ust pikice. Zginejo in se pojavijo.. Ne vem, če je to sicer povezano... ampak sumim na alergijo. Sem se odpovedla vsem izdelkom, ki vsebujejo kravje mleko, sicer 4 dni, ampak so se pikice vmes še vedno pojavile, kakec pa je tudi bil isti. Mogoče bi mogla dieto dlje držat. [sm=smiley13.gif] Pediatrinja je rekla, da sem verjetno kaj takega pojedla, dane pa sem vseeno še enkrat poklicala, ker je pač blato bolj tekoče postalo... se greva v četrtek pokazat. Je pa drugače dobre volje, pridno južna, nima vročine.... hmm.. samo mami je bolj zaskrbljena in čaka kakece kot da čaka zlato. zlato [sm=jezicek.gif] Tak, zdaj pa naša pikica že kliče :D Lep, snežni pozdrav... :)
|
|
|
|