nina166 -> RE: Julijke 2012 (7.12.2011 13:51:37)
|
Dan! 31Goga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Oprema: jaz večino opreme že imam, tako da ne bomo kupovali kaj večjega. Voziček imamo že sicer malo zdelan in bi imela novega, samo če pomislim, da bom dala več kot 500€ in da ga potem nebomo več rabli, se mi zdi brezveze kupovet novega. Imamo pa Hartana Skater S in je res fajni...no saj je bil drag tudi [sm=smiley36.gif]. Praktično imamo vso opremo, cotk se je nabralo res veliko...kak nov bodi ali hlačke še bom že mogla kupit [sm=smiley36.gif]. Edina stvar, ki jo moremo kupit pa je blazina za nadzor dihanja. Pri tavečjih smo jo imeli, vendar ni več 100% in bomo kupili novo. *bobika* sem pogledala ta koledarček, ampak meni se vseeno zdi ta pregled pri 5 tednih nesmiselen. Mogoče zato, ker sem imela v drugi nosečnosti tako kmalu pregled, videlo se seveda ni nič in me je potem do naslednjega pregleda skrbelo ali bo ali ne bo...še ponoči nisem spala zaradi tega. tallla držim pesti, da bo na jutrišnjem pregledu vse kot mora bit spol: midva boma vprašala...verjetno že na NS. Prvič sva zvedla nekje v 20. tednu, drugič pa nama je že na NS rekla, da bo verjetno punčka in je imela kar prav. V prvih dveh nosečnostih sem že takoj od prvega dne vedela kaj bo...intuicija, in tudi sedaj se mi zdi da bo fant...bomo vidli [sm=smiley1.gif]. Drugače pa imamo pri nas že zbrana imena [sm=smiley36.gif]...za fanta se vsi strinjamo, za punčko je pa sin predlagal neko ime na katerega prej še pomislila nisem in zdaj je navdušil še sestrico in ne odstopata od tega imena [sm=smiley36.gif] amyZ [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za pregled Tečnobica s tem sicer nimam izkušenj, ti pa želim, da se ti to čimprej uredi in da se pomiriš [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] xdmx [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za pregled in za opravljene izpite [sm=bravo.gif] *bobika* tudi moja dva sta doma iz istega razloga....kašljanje in vnete očke SamoTi [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za pregled Pa še eno novico vam morem povedat...od mojga dragega brat in njegova punca tudi pričakujeta dojenčka...in to 14 dni pred nama...to bo veselo poletje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|