amyZ -> RE: Julijke 2012 (5.12.2011 11:43:59)
|
Meni RR pošlje na začetku tedna, torej danes sem dobila za 7 teden, ker sem včeraj ravno vstopila v 7 teden. Tako da je v bistvu malo za naprej. Jaz sem zaenkrat ok. Včeraj sem imela samo enkrat minimalno rjavega izcedka, sicer pa samo belega. Tudi počutje je bilo boljše, me pa tam pa tam še kaj zvija v maternici. Pa sej v bistvu vedno tudi ne vem kje me zvija, ker me stalno tudi lulat tišči in lahko da je tudi kdaj mehur. Sreči jaz ne hodim ponoči lulat, sam če bom enkrt začela ne bom mogla nehat, se telo preveč navadi. Sem pa zjutraj kot balon polna, prav boleče, tako da moram takoj vstat. Hodim pa podnevi tud na cca. 1 uro, kdaj prej, kdaj tud ene 2 ure zdržim. Pijem pa tudi ful. Sem prav žejna in tam nekje 2l na dan vode kr popijem, kar je kr fajn. No, punce, morem rečt, da ste me kar malo potolažle glede [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]. Midva sva od testa, ki sem ga naredla 14 dni nazaj samo enkrat. Nekako se bojim, sploh glede teh izcedkov pa niti noben od naju nima neke posebne želje. Upam, da bo ta pregled povedal da je vse ok, pa da bo pol spet kej več akcije :) Sicer pa sva tako navajena na bolj malo, sploh kadar je moj na službenem.
|
|
|
|