JagodaMb -> RE: Julijke 2012 (30.6.2012 9:28:22)
|
Zdravo punce! Jutri pa se zacne naš mesec...AKCIJA!! :) Kot sem že zadnjič pojamrala, že dooolgo nisem imela pregleda (danes točno 1 mesec). Ker imam pregled pri G šele 9. 7. bi se rada ta teden šla pokazat v porodnišnico. Baje naj ne bi kar tako tja hodila (rabiš kao napotnico za ctg), ampak mene že res skrbi malo, pa moj G je na dopustu. Tiste, ki ste imele kakšne težave, ste kar tja šle brez napotnic? STRIJE! grrrr! Tako sem bila vesela, da jih nimam...sem pa danes šla z ogledalom, na sončka in malo bolj pogledala. Hmmm sem mislila, da imam pač žile malo bolj vidne. No te "žile" so postale vijolične strije. No ja, 2 min sem se sekirala, zdaj pa ne več... Presredek ..jaz ga vsak večer masiram, na kratko. Mogoče bo kaj pomagalo :) Čaj ..pijem ga že 3krat na dan, mi je prav dober (sem v 37. tednu). Otekanje ...kaj so že to gležnji?! Slončkanje ...no kot sem brala, bi naj sperma pripomogla k hitrejšemu porodu. Mojemu sem rekla, da od ponedeljka naprej sledi akcija, ker bi že rada počasi zaključila z nosečnostjo in se začela cartat. hihi[sm=jezicek.gif] babike lepo se mejte, skrivajte se v senčki! papa
|
|
|
|