me ni -> RE: Julijke 2012 (19.6.2012 23:06:10)
|
POGsa Posušene malinove liste sem kupila v lekarni in je mami takoj pripomnila, da če bi se prej spomnila, bi jih ona dala sušit, ker imamo na vikendu polno malin [sm=smiley1.gif] Vsekakor se strinjam, da se posušenih malinovih listov ne da primerjati z malinovim čajom v filter vrečki, ker je tam not vse več drugega kot malinovih listov, ampak zgolj dodana malinova aroma, tako kot velja za vse sadne čaje v filter vrečki. Sem danes zjutraj klicala za izvide urina in je vse ok, ledvica ne izločajo beljakovin. Spotoma sem omenila, da se je po burnem vikendu [sm=modricrtici.gif] umiril in da me cel ponedeljek in v noči na torek ni nič opozoril nase, pa mi je sestra svetovala naj se zglasim v porodnišnici, kjer so mi naredili ctg in ugotovili, da je vse ok. Srček normalno bije, popadkov še ni, skratka vse kot mora biti. Zdravnica, ki mi je delala ctg (ne moj ginekolog) mi je rekla, da so mi kadarkoli me bo zaskrbelo vedno na razpolago, saj imajo raje vesele nosečke kot živčne in zaskrbljene razvaline[sm=smiley36.gif] Jutri greva z možičkom nekam na izlet. Destinacija še ni čisto znana, itak pa vozim jaz in kamor bom peljala, tja bova pa šla [sm=smiley36.gif] Se nagibam nekam na hladno it, ker so mi danes prvič zatekli gležnji in prsti na rokah in to zaradi vročine in ne zaradi nosečnosti (vem, ker se mi je to dogajalo tudi pred nosečnostjo). Na Pokljuko ali na Jezersko, nekam med hribe [sm=bravo.gif] Bom zjutraj videla kam me bo vleklo [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|