Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 11:58:12
|
|
|
|
Katte
|
Punce, hvala za objemčke. turquoise, držim pesti, da bo .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 13:25:49
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise Živjo! Nisem se nekaj časa javila. Sem že kdovekateri krog, tam cca 8. Ne pričakujem je jutri, 17.12.-držite pesti! Zanima pa me ali je katero nosečko prej tako čudno tiščalo v trebuhu, kot da bo ravnokar dobila Čestitke vsem nosečkam!!! ja skoraj vse.. z mano vred .. to je dober znak
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 13:49:31
|
|
|
|
LittleSun
|
Danes je neko zatišje tukaj Jaz pa imam že danes takšno vlečljivo sluz, O bi morala imeti šele za vikend, upam da nismo kaj zamudili, da bo večerna akcija dovolj. A ko se sluz pojavi je že O, ali je to pred O, ali ravno O in če je ravno O in midva zvečer slončkava, a je to prepozno? Butasta vprašanja, vem, ampak vedno do sedaj sva bila pridna od konca M in se nisem s tem ubadala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 13:55:31
|
|
|
|
mladika
|
Katty,pa ne no.......pa sem mislila da nama zdej končno rata....ehhhh sm prou . Ti pošiljam kup .... sej bo tut za naju posijal sonček,vem da je oguljena fraza ampak boš videla da bo tako...kar novim zmagam naproti....da bo januarja plusek Littlesun,kokr jst vem,pa me naj nekdo popravi če ni tak,se vlečljiva sluz pojavi pred O in ko je jajčece sproščeno iz jajčnika imaš pol 12-24 ur da slončkata in možnost oploditve!!! Jst mam pa zgleda take znake,ki bi lahko pomenli nosečnost pred M,namreč spet mam težave z dlesnimi,kot prejšni mesec,križ me boli pa tako hecno težo čutim v maternici,kot da bi neki blo not...čudno to moje telo...
< Sporočilo je popravil mladika -- 15.12.2011 13:58:00 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 14:42:43
|
|
|
|
srečki
|
Mladika držim pestiiiiii, da zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 15:27:10
|
|
|
|
skrivnost
|
Kate – pošiljam miljaužnt objemčkov, držim pesti za Januar, da je vsaj ne bi bilo te zoprnice ;) LittleSun -hvala za dobrodošlico. Držim pesti tudi za tebe, da čimprej zrihtaš svoj domek in da bo vse ok s tole zavarovalnico, ker zna biti kar križ ;( pa čim boljšo akcijo za vikend ;) Curly-držim pesti tudi za tebe, kdaj si dobila datum, upam da tole opraviš še letos!! Turquoise – pestke… tut jest sm v klubu 17ega ;) sicer imam pa tudi jaz take znake kot da bo ravno kar prišla. Upam, da se motim. Mladika – držim pesti da so to znaki za II Čestitke vsem nosečkam!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 15:40:24
|
|
|
|
curly
|
Aaaaaaaaaaaa, dobila datum. V ponedeljek moram bit tam, v torek imam OP, potem pa v najboljšem primeru grem v torek domov, v najslabšem pa v četrtek. ;) Komaj čakam, da je konec drugega tedna, da bo vse to že za mano in da bom že doma. :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 16:26:41
|
|
|
|
mladika
|
curly za datum...jst ko sem mela januarja laparo sem šla v četrtek v bolnico na čiščenje,u petek bla operirana in šla v soboto domov,kljub temu da sem po OP pristala na intenzivnem oddelku... tak da pomojem boš v torek al pa sredo že doma,sam prej računaj na sredo!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 15.12.2011 16:27:27 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 16:59:44
|
|
|
|
Zewa
|
Helenčica, sej s testom ne mislim prehitevat.. Vsaj mislim da ne.. Čeprav mi je danes tako slabo, kot že dolgo ne.. Lahko sem pa tudi samo kaj takega pojedla. Me je pa včeraj zvečer tako križ in trebuh bolel, kot ponavadi pred , tako da pojma nimam več.. Probala bom počakat.. Litllesun upam, da res do božiča uredite vse, da boste lahko skupaj za tak praznik. Držim pesti... Kako ste ve? Danes je spet en tak turoben dan.. Ravno zdaj se je začelo še bliskati zunaj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 17:10:23
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika curly za datum...jst ko sem mela januarja laparo sem šla v četrtek v bolnico na čiščenje,u petek bla operirana in šla v soboto domov,kljub temu da sem po OP pristala na intenzivnem oddelku... tak da pomojem boš v torek al pa sredo že doma,sam prej računaj na sredo!! Ja, saj. Sem vprašala sestro, kako dolgo bom tam pa je rekla, da odvisno od tega, kaj mi bodo delali. Dogovorjeni smo za HSG, če bo pa še kaj takšnega videt, bodo pa naredili še LAPARO, tako da je od tega odvisno - se pravi, da se bodo v operacijski odločili. ;) Ful sem vesela, da se premikamo in da smo čedalje bližje . Čeprav bo treba počakat par mesecev zdaj, ampak nič za to, samo da enkrat bo! :D P.S. Hvala za podporo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 17:19:17
|
|
|
|
SILVA
|
Katte žal mi je zate, sem res upala, da ta mesec pa bosta pri tebi Mladika zate še vedno močno držim pesti zewa tudi zate držim pesti in kar počakaj do sobote, če se bo le dalo curly mislimo nate in dobro opravi na HSG skrivnost dobrodošla Pri meni še vedno enako, brez vsakih znakov. Sem pa zavila že vsa darila in sedaj čakamo božič, da jih hitro dam pod novo smrekico. Jutri pa spet žurka....uf, tale december res dogaja na polno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 18:32:06
|
|
|
|
Katte
|
mladika, SILVA, ostale, hvala. Samo ne mi sledit, ok? Bom raje jaz vam sledila v januarju, če v decembru zagledate .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 20:14:21
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Katte žal mi je zate, sem res upala, da ta mesec pa bosta pri tebi Mladika zate še vedno močno držim pesti zewa tudi zate držim pesti in kar počakaj do sobote, če se bo le dalo curly mislimo nate in dobro opravi na HSG skrivnost dobrodošla Pri meni še vedno enako, brez vsakih znakov. Sem pa zavila že vsa darila in sedaj čakamo božič, da jih hitro dam pod novo smrekico. Jutri pa spet žurka....uf, tale december res dogaja na polno Hvalaaaa. Si pa pridna, da si darila že zavila. Jaz pa sploh ne "čutim" veselega decembra letos pa ne vem zakaj? Mogoče manjka sneg. Upam, da se to kmalu popravi. Komaj čakam predbožični večer in družinsko večerjo - to mi je najboljše! Takrat bom 100% začutila tapravo vzdušje. Kako dolgo ste ostale v postelji po laparo? Nameravam namreč kuhati to našo predbožično večerjo, da pridejo moji in njegovi starši k nama, ker drugače morava midva na dva konca pa me zanima, če to kaj boli, ali bom lahko 3 dni po OP že normalno funkcionirala?. Hvala za odgovore. Uživajte pa naj veseli december še prinese ! Javite se potencialne .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 20:17:56
|
|
|
|
Sa.je
|
Hoi! vsem, pri katerih je pritekla. Držim pesti, da bo januarja več sreče. Sem ravno spekla "šmoren" in sva ga z možekom pomalicala preden je odšel na rekreacijo mmm, je bil dober. Jaz sem pa ta mesec presenteljivo mirna. Se kar kontroliram in se zelo trudim, da si ne naredim spet 100 namišljenih znakov iz katerih potem ni nič. Poskušam res dat glavo no off, kolikor se da. Bomo videli - torek je še daleč. Sicer pa nič posebnega, počutim se čisto "običajno" tako, da se bojim, da ne bo nič ta mesec sem pa kupila maco in če priteče jo bova začela z možem oba piti. Probat ni greh. Ali jo katera od vas uporablja oz. ali katera ve, če je dejansko kaj na tem, da izboljša plodnost??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 20:26:40
|
|
|
|
SILVA
|
Sa.je jaz sem pila maco ta mesec in sem spet končno čutila ovulacijo in to kar močno, tako, da sem se morala res prisilit, da sva takrat ker me je teko bolelo. Tako, da je sigurno nekaj na tem. curly jaz sem bila po operaciji kar en teden bolj boga in me je kar bolelo....je pa to odvisno tudi od tega, kaj ti pri operaciji delajo.Jaz sem imela histero in laparo, so mi odstranili pregrado in cisto, pa nekaj endometrioze. Mogoče sem pa tudi jaz malo bolj mehkužna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 21:04:30
|
|
|
|
tarinca
|
Tudi jaz sem kupila maco, mater je zanič ... Ne vem če ravno pomaga, ampak škodi sigurno ne, že za splošno počutje je sigurno super, raje imam takole naravno zadevo kot pa sintetične vitamine. Kupila sem si tudi chia semena, ne zaradi plodnosti ampak zaradi drugih pozitivnih učinkov, omega 3 maščobe in ostali vitamini in antioksidanti. Pa laneno in svetlinovo olje... Ja celo premoženje sem zapravila, samo sem res brez energije in srčno upam da mi bo pomagalo, se pa že kaže da bolje spim ponoči in tudi lažje vstanem. Katte in ostale punce, ki ste dobile vam pošiljam veeeliikooo . Držim pesti in navijam za vas, da v januarju zagledate . Čestitam vsem , za vse ki še čakamo v decembru pa naj bodo naše želje uslišane. Se še kateri zdi da gre čas nenormalno hitro, ko pa čakaš plusek se pa tako vleeečeeee.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 21:29:34
|
|
|
|
chungalunga
|
Curly, jaz sem imela laparo ravno en mesec nazaj in 3 dni po operaciji še nisem bila čisto ok. Tudi dobiš 10 dni bolniške (se pravi si 14 dni doma). Zadnje dni sem sicer že lahko počela skoraj vse, ampak prve dni pa kar rabiš, da prideš malo k sebi. Pa nič strašnega ni, sploh ni neka bolečina, samo šivi malo zategujejo in moraš pazit. Pa meni se je vsakič, ko sem se obrnila na bok, v trebuhu zdelo, kot da se mi vse premika. Verjetno od plina, ki še nekaj časa ostane v tebi. Tako, da kar lepo počivaj. Lahko pa narediš tako, da vseeno povabiš obiske k sebi, pa naj oni kuhajo, zakaj pa ne, važno je, da ste skupaj. Pri mojih starših vem, da bi bila še vesela, ker rada kuhata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 21:47:41
|
|
|
|
curly
|
Aja? OK. Dobro da sem vprašala. Ja, tako kot si rekla, bo pa kdo drug kuhal, samo da smo skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 21:51:27
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober večer curly za takojšen datum. Pošiljam pikepoke, da bo vse hitro za teboj in boš lahko šla takoj domov. Sem delala prej O test in je čist bel zdaj pa res ne vem sluz mi je pa tudi čisto izginila...kako nas včasih heca telo. Bom pridni in bomo videli kaj bo prinesel deda mraz Tamali ima danes finte in je še kar buden, nekaj brunda grunda iz sobice, upam da počasi zaspi, da se lahko gremo stiskat Jaz če je tako v postelji in je buden se sploh ne morem sprostit, nikoli ne veš kdaj ga pritisne lulat al pa kaj, da pride mimo sladke sanje punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 21:57:47
|
|
|
|
coco22
|
jst sm tud ta mesec pila do ovulacije maco in prvič čutla levi jajčnik... zdj pa pijem hribljo reso (virak) do menstruacije. in morm povedat da res čutim da se nekj dogaja že dva dni me boli malo na levi malo na desni pa kokr da bi čutla maternico sej nevem če je res to to al se pripravlja menstra ampak je velik na čajih... tko da jst bom kr uztrajala...je velik žensk ki jih osebno poznam da so spomočjo čajev v roku 2-3 mes. zanosile... pa so se kr dolg cajta matrale. tako da ga kr pij
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 22:27:01
|
|
|
|
PinaColada
|
Čer čvekice :) da se še jaz malo javim.. čestitam novim nosečkam za bodoče pa še naprej stiskam pestke! Moram vam povedat kaj se mi danes prvič dogaja hmm danes sem začutila tak čudni okus v ustih, mogoče res najbolj spominja na rahlo kovinski okus pa zdaj ne vem ali se mi že malo meša in je to (podzavestna) psiha- čeprav moram reči, da nisem nekaj napsihirana in dokaj mirno čakam na ali ... ampak res ima danes tudi voda čisto drugačen-kovinski okus. Prej sem si naredila celo generalko v ustih: zobe, jezik temeljito skrtačila, znitkala, uporabila kar veliko količino ustne vodice in veste kaj....... VRNIL SE JE!!!! drugače pa nimam nobenih drugih znakov, razen občasno me špika okrog jajčnikov ampak to se mi ponavadi vedno dogaja pred hmm, bomo videli kako bo jutri..najbolš, da grem kar spat jeeej vikend bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 15.12.2011 22:55:04
|
|
|
|
tarinca
|
PinaColada, lahko da so znaki nosečnosti! Drugače pa čim manj mislit na to in s testom počakaj na dan D. Želim ti da boš zagledala plusek!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 8:06:43
|
|
|
|
HeLenčica
|
Curly za datum. Zdaj pa bo PinaColada hm, hm...to pa je res en znak Držim pesti! Kako ste kaj ostale? Katera bo naša naslednja ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 8:20:26
|
|
|
|
lunica 85
|
oj oj punce. Zadnjić ste govorile o enem čaju iz Bosne,zdaj točno se ne spomnem kako se mu reče -pa če mi lahko katera napiše.Mislim da sem ga v prvo tudi imela doma za vsak primer pa da vidimo........ Čakamo januar,ve punce ,ki pa še čakate pa kar ostanite tukaj in od tukaj naravnost med avg.-septemberke
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2011 16.12.2011 8:33:30
|
|
|
|
LittleSun
|
dobro jutro lunica macina trava je tisti čaj pinacolada kovinski okus je eden izmed tistih top znakov koliko še imaš do testa??? Ulalala močno držim pesti, da je to to Jaz imam pa še danes letanja za mojo bulo, potem pa upam da se stanje umiri in da je danes že vredu. Včeraj smo bili v akciji, danes ima lubi zaključek, tako da ne vem če bo kaj, bomo pa v soboto nadoknadili
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?