|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2011
15.12.2011 11:58:12   
Katte
Punce, hvala za objemčke.

turquoise, držim pesti, da bo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 976
15.12.2011 13:25:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise

Živjo!

Nisem se nekaj časa javila. Sem že kdovekateri krog, tam cca 8.

Ne pričakujem je jutri, 17.12.-držite pesti!

Zanima pa me ali je katero nosečko prej tako čudno tiščalo v trebuhu, kot da bo ravnokar dobila user posted image

Čestitke vsem nosečkam!!! user posted image user posted image user posted image

ja skoraj vse.. z mano vred .. to je dober znakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.12.2011 13:49:31   
LittleSun
Danes je neko zatišje tukajuser posted image
Jaz pa imam že danes takšno vlečljivo sluz, O bi morala imeti šele za vikend, upam da nismo kaj zamudili, da bo večerna akcija dovolj. A ko se sluz pojavi je že O, ali je to pred O, ali ravno O in če je ravno O in midva zvečer slončkava, a je to prepozno? Butasta vprašanja, vem, ampak vedno do sedaj sva bila pridna od konca M in se nisem s tem ubadala.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.12.2011 13:55:31   
mladika
Katty,pa ne no.......pa sem mislila da nama zdej končno rata....ehhhh sm prou user posted image . Ti pošiljam kup user posted image user posted image user posted image .... sej bo tut za naju posijal sonček,vem da je oguljena fraza ampak boš videla da bo tako...kar novim zmagam naproti....da bo januarja plusekuser posted image
Littlesun,kokr jst vem,pa me naj nekdo popravi če ni tak,se vlečljiva sluz pojavi pred O in ko je jajčece sproščeno iz jajčnika imaš pol 12-24 ur da slončkata in možnost oploditve!!!
Jst mam pa zgleda take znake,ki bi lahko pomenli nosečnost pred M,namreč spet mam težave z dlesnimi,kot prejšni mesec,križ me boli pa tako hecno težo čutim v maternici,kot da bi neki blo not...čudno to moje telo...user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 15.12.2011 13:58:00 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.12.2011 14:42:43   
srečki
Mladika držim pestiiiiii, da zagledaš user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.12.2011 15:27:10   
skrivnost
Kate – pošiljam miljaužnt objemčkov, držim pesti  za Januar, da je vsaj ne bi bilo te zoprnice ;)
LittleSun -hvala za dobrodošlico. Držim pesti tudi za tebe, da čimprej zrihtaš svoj domek in da bo vse ok s tole zavarovalnico, ker zna biti kar križ ;( pa čim boljšo akcijo za vikend ;)
Curly-držim pesti tudi za tebe, kdaj si dobila datum, upam da tole opraviš še letos!!
Turquoise – pestke… tut jest sm v klubu 17ega ;) sicer imam pa tudi jaz take znake kot da bo ravno kar prišla. Upam, da se motim.
Mladika – držim pesti da so to znaki za II
Čestitke vsem nosečkam!!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.12.2011 15:40:24   
curly
Aaaaaaaaaaaa, dobila datum. V ponedeljek moram bit tam, v torek imam OP, potem pa v najboljšem primeru grem v torek domov, v najslabšem pa v četrtek. ;)
Komaj čakam, da je konec drugega tedna, da bo vse to že za mano in da bom že doma. :)

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 982
15.12.2011 16:26:41   
mladika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  curly za datum...jst ko sem mela januarja laparo sem šla v četrtek v bolnico na čiščenje,u petek bla operirana in šla v soboto domov,kljub temu da sem po OP pristala na intenzivnem oddelku... tak da pomojem boš v torek al pa sredo že doma,sam prej računaj na sredo!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 15.12.2011 16:27:27 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.12.2011 16:59:44   
Zewa
Helenčica, sej s testom ne mislim prehitevat.. Vsaj mislim da ne.. Čeprav mi je danes tako slabo, kot že dolgo ne.. Lahko sem pa tudi samo kaj takega pojedla. Me je pa včeraj zvečer tako križ in trebuh bolel, kot ponavadi pred user posted image , tako da pojma nimam več.. Probala bom počakat..

Litllesun upam, da res do božiča uredite vse, da boste lahko skupaj za tak praznik. Držim pesti...

Kako ste ve? Danes je spet en tak turoben dan.. Ravno zdaj se je začelo še bliskati zunaj..

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
15.12.2011 17:10:23   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  curly za datum...jst ko sem mela januarja laparo sem šla v četrtek v bolnico na čiščenje,u petek bla operirana in šla v soboto domov,kljub temu da sem po OP pristala na intenzivnem oddelku... tak da pomojem boš v torek al pa sredo že doma,sam prej računaj na sredo!!

Ja, saj.

Sem vprašala sestro, kako dolgo bom tam pa je rekla, da odvisno od tega, kaj mi bodo delali. Dogovorjeni smo za HSG, če bo pa še kaj takšnega videt, bodo pa naredili še LAPARO, tako da je od tega odvisno - se pravi, da se bodo v operacijski odločili. ;)
Ful sem vesela, da se premikamo in da smo čedalje bližje user posted image . Čeprav bo treba počakat par mesecev zdaj, ampak nič za to, samo da enkrat bo! :D
P.S. Hvala za podporo. user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
15.12.2011 17:19:17   
SILVA
Katte žal mi je zate, sem res upala, da ta mesec pa bostauser posted image pri tebiuser posted image user posted image

Mladika zate še vedno močno držim pestiuser posted image

zewa tudi zate držim pesti in kar počakaj do sobote, če se bo le dalouser posted image

curly mislimo nate in dobro opravi na HSGuser posted image

skrivnost dobrodošlauser posted image

Pri meni še vedno enako, brez vsakih znakov. Sem pa zavila že vsa darila in sedaj čakamo božič, da jih hitro dam pod novo smrekico.
Jutri pa spet žurka....uf, tale december res dogaja na polnouser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 986
15.12.2011 18:32:06   
Katte
mladika, SILVA, ostale, hvala. Samo ne mi sledit, ok? Bom raje jaz vam sledila v januarju, če v decembru zagledate user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 987
15.12.2011 20:14:21   
curly
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Katte žal mi je zate, sem res upala, da ta mesec pa bostauser posted image pri tebiuser posted image user posted image

Mladika zate še vedno močno držim pestiuser posted image

zewa tudi zate držim pesti in kar počakaj do sobote, če se bo le dalouser posted image

curly mislimo nate in dobro opravi na HSGuser posted image

skrivnost dobrodošlauser posted image

Pri meni še vedno enako, brez vsakih znakov. Sem pa zavila že vsa darila in sedaj čakamo božič, da jih hitro dam pod novo smrekico.
Jutri pa spet žurka....uf, tale december res dogaja na polnouser posted image

Hvalaaaa.
Si pa pridna, da si darila že zavila.
Jaz pa sploh ne "čutim" veselega decembra letos pa ne vem zakaj?user posted image Mogoče manjka sneg. Upam, da se to kmalu popravi. Komaj čakam predbožični večer in družinsko večerjo - to mi je najboljše! Takrat bom 100% začutila tapravo vzdušje. user posted image
Kako dolgo ste ostale v postelji po laparo? Nameravam namreč kuhati to našo predbožično večerjo, da pridejo moji in njegovi starši k nama, ker drugače morava midva na dva konca pa me zanima, če to kaj boli, ali bom lahko 3 dni po OP že normalno funkcionirala?. Hvala za odgovore.
Uživajte pa naj veseli december še prinese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Javite se potencialne user posted image . user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 988
15.12.2011 20:17:56   
Sa.je
Hoi!

user posted image user posted image user posted image vsem, pri katerih je user posted image pritekla. Držim pesti, da bo januarja več sreče.

Sem ravno spekla "šmoren" in sva ga z možekom pomalicala preden je odšel na rekreacijouser posted image mmm, je bil dober.

Jaz sem pa ta mesec presenteljivo mirna. Se kar kontroliram in se zelo trudim, da si ne naredim spet 100 namišljenih znakov iz katerih potem ni nič. Poskušam res dat glavo no off, kolikor se da. Bomo videli - torek je še daleč. Sicer pa nič posebnega, počutim se čisto "običajno" tako, da se bojim, da ne bo nič ta mesecuser posted image

sem pa kupila maco in če user posted image priteče jo bova začela z možem oba piti. Probat ni greh. Ali jo katera od vas uporablja oz. ali katera ve, če je dejansko kaj na tem, da izboljša plodnost??user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 989
15.12.2011 20:26:40   
SILVA
Sa.je jaz sem pila maco ta mesec in sem spet končno čutila ovulacijo in to kar močno, tako, da sem se morala res prisilit, da sva takratuser posted image ker me je teko bolelo. Tako, da je sigurno nekaj na tem.

curly jaz sem bila po operaciji kar en teden bolj boga in me je kar bolelo....je pa to odvisno tudi od tega, kaj ti pri operaciji delajo.Jaz sem imela histero in laparo, so mi odstranili pregrado in cisto, pa nekaj endometrioze. Mogoče sem pa tudi jaz malo bolj mehkužnauser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 990
15.12.2011 21:04:30   
tarinca
Tudi jaz sem kupila maco, mater je zanič ... user posted image   Ne vem če ravno pomaga, ampak škodi sigurno ne, že za splošno počutje je sigurno super, raje imam takole naravno zadevo kot pa sintetične vitamine.

Kupila sem si tudi chia semena, ne zaradi plodnosti ampak zaradi drugih pozitivnih učinkov, omega 3 maščobe in ostali vitamini in antioksidanti. Pa laneno in svetlinovo olje... Ja celo premoženje sem zapravila, samo sem res brez energije in srčno upam da mi bo pomagalo, se pa že kaže da bolje spim ponoči in tudi lažje vstanem.

Katte in ostale punce, ki ste dobile user posted image vam pošiljam veeeliikooo user posted image user posted image user posted image . Držim pesti in navijam za vas, da v januarju zagledate user posted image .

Čestitam vsem user posted image , za vse ki še čakamo user posted image v decembru pa naj bodo naše želje uslišane. user posted image

Se še kateri zdi da gre čas nenormalno hitro, ko pa čakaš plusek se pa tako vleeečeeee. user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 991
15.12.2011 21:29:34   
chungalunga
Curly, jaz sem imela laparo ravno en mesec nazaj in 3 dni po operaciji še nisem bila čisto ok. Tudi dobiš 10 dni bolniške (se pravi si 14 dni doma). Zadnje dni sem sicer že lahko počela skoraj vse, ampak prve dni pa kar rabiš, da prideš malo k sebi. Pa nič strašnega ni, sploh ni neka bolečina, samo šivi malo zategujejo in moraš pazit. Pa meni se je vsakič, ko sem se obrnila na bok, v trebuhu zdelo, kot da se mi vse premika. Verjetno od plina, ki še nekaj časa ostane v tebi. Tako, da kar lepo počivaj. Lahko pa narediš tako, da vseeno povabiš obiske k sebi, pa naj oni kuhajo, zakaj pa ne, važno je, da ste skupaj. user posted image  Pri mojih starših vem, da bi bila še vesela, ker rada kuhata. user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.12.2011 21:47:41   
curly
Aja? OK.

Dobro da sem vprašala. Ja, tako kot si rekla, bo pa kdo drug kuhal, samo da smo skupaj. user posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.12.2011 21:51:27   
LittleSun
Dober večer

curly user posted image user posted image za takojšen datum. Pošiljam pikepoke, da bo vse hitro za teboj in boš lahko šla takoj domov.
Sem delala prej O test in je čist beluser posted image zdaj pa res ne vemuser posted image sluz mi je pa tudi čisto izginila...kako nas včasih heca telo. Bom pridni in bomo videli kaj bo prinesel deda mrazuser posted image user posted image

Tamali ima danes finte in je še kar buden, nekaj brunda grunda iz sobice, upam da počasi zaspi, da se lahko gremo stiskatuser posted image user posted image Jaz če je tako v postelji in je buden se sploh ne morem sprostit, nikoli ne veš kdaj ga pritisne lulat al pa kaj, da pride mimouser posted image user posted image

sladke sanje punce

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.12.2011 21:57:47   
coco22
jst sm tud ta mesec pila do ovulacije maco in prvič čutla levi jajčnik... zdj pa pijem hribljo reso (virak) do menstruacije. in morm povedat da res čutim da se nekj dogaja že dva dni me boli malo na levi malo na desni pa kokr da bi čutla maternico sej nevem če je res to to al se pripravlja menstra ampak je velik na čajih... tko da jst bom kr uztrajala...je velik žensk ki jih osebno poznam da so spomočjo čajev v roku 2-3 mes. zanosile... pa so se kr dolg cajta matrale. tako da ga kr pij user posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.12.2011 22:27:01   
PinaColada
Čer čvekice :) da se še jaz malo javim.. čestitam novim nosečkam za bodoče pa še naprej stiskam pestke! Moram vam povedat kaj se mi danes prvič dogaja hmmuser posted image danes sem začutila tak čudni okus v ustih, mogoče res najbolj spominja na rahlo kovinski okususer posted image pa zdaj ne vem ali se mi že malo mešauser posted image in je to (podzavestna) psiha- čeprav moram reči, da nisem nekaj napsihirana in dokaj mirno čakam nauser posted image ali user posted image ... ampak res ima danes tudi voda čisto drugačen-kovinski okus. Prej sem si naredila celo generalko v ustih: zobe, jezik temeljito skrtačila, znitkala, uporabila kar veliko količino ustne vodice in veste kaj....... VRNIL SE JE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa nimam nobenih drugih znakov, razen občasno me špika okrog jajčnikov ampak to se mi ponavadi vedno dogaja preduser posted image hmm, bomo videli kako bo jutri..najbolš, da grem kar spatuser posted image jeeej vikend bouser posted image user posted image

(odgovor članu coco22)
Neposredna povezava do sporočila: 996
15.12.2011 22:55:04   
tarinca
PinaColada, lahko da so znaki nosečnosti! user posted image Drugače pa čim manj mislit na to in s testom počakaj na dan D.
Želim ti da boš zagledala plusek! 

(odgovor članu PinaColada)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.12.2011 8:06:43   
HeLenčica
Curly user posted image user posted image user posted image za datum. Zdaj pa bo user posted image  user posted image

PinaColada hm, hm...to pa je res en znak user posted image Držim pesti!

Kako ste kaj ostale? Katera bo naša naslednja user posted image ?

(odgovor članu tarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.12.2011 8:20:26   
lunica 85
oj oj punce.

Zadnjić ste govorile o enem čaju iz Bosne,zdaj točno se ne spomnem   kako se mu reče -pa če mi lahko katera napiše.Mislim da sem ga v prvo tudi imela doma za vsak primer pa da vidimo........
Čakamo januar,ve punce ,ki pa še čakate user posted image pa kar ostanite tukaj in od tukaj naravnost meduser posted image avg.-septemberkeuser posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.12.2011 8:33:30   
LittleSun
dobro jutro

lunica macina trava je tisti čaj

pinacolada kovinski okus je eden izmed tistih top znakovuser posted image user posted image koliko še imaš do testa??? Ulalala močno držim pesti, da je to to

Jaz imam pa še danes letanja za mojo bulo, potem pa upam da se stanje umiri in da je danes že vredu. Včeraj smo bili v akciji, danes ima lubi zaključek, tako da ne vem če bo kaj, bomo pa v soboto nadoknadiliuser posted image user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?