Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 27.10.2011 16:02:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Če bi bla urejena, se lepo oblačila, bila pobrita - bi blo meni še super!! Mi ni lepšega kot videt res urejene in negovane ženske/moške ne glede na leta.. V bistvu starejš kot je, lepše je, če da nekaj nase. Petka no, ne moreš rečt v istem stavku "lepo oblačila" in "pobrita" - če je oblečena, se kako je pobrita namreč sploh ne vidi IZVIRNO SPOROČILO: mandy35 ti..Urška91 ali kakšen imaš nick..Zakaj imam jaz občutek, da kr nekaj sprašuješ in da vse skupaj sploh ni res..?!? Da si mogoče en najstnik?? če je pa najstnik, ki ga meče, potem bi pa mama mogoče lahko počasi nehala naga šetkat po stanovanju - zgleda jih samo še bolj zmede vse skup..
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 28.10.2011 11:18:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa91 Se spodobi zanjo, ki je stara 45 let... Odvisno od frizerja.
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 30.10.2011 1:07:15
|
|
|
|
katipi
|
Veš kaj, punca, GROW UP!!! Kje pa je zate meja, ko bi se ženska morala nehati briti?! Kaj se pa greš!?!? Kaj misliš, da je tvoja mami starka, če jih ima čez 40!?!? Sama jih imam 41 in sem tam pobrita, pa še kje drugje tudi in se bom tudi pri 45-ih in 54-ih, če bom hotela!! Mislim, si me pa razkurila...
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 30.10.2011 10:19:27
|
|
|
|
pikus
|
IZVIRNO SPOROČILO: mandy35 ti..Urška91 ali kakšen imaš nick..Zakaj imam jaz občutek, da kr nekaj sprašuješ in da vse skupaj sploh ni res..?!? Da si mogoče en najstnik?? Se popolnoma strinjam. Mi delluje kot fake.. Je pa to res eno zanimivo, lahko branje..
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 10:44:28
|
|
|
|
devo
|
Bravo Mami
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 14:44:03
|
|
|
|
NovakovJoža
|
tej temi pa sem se nasmejal... manjka samo še da je sex po 45letu prepovedan ker se pač ne spodobi
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 14:51:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NovakovJoža tej temi pa sem se nasmejal... manjka samo še da je sex po 45letu prepovedan ker se pač ne spodobi Meni se zdi da v temi lahko.
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 15:57:31
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: NovakovJoža tej temi pa sem se nasmejal... manjka samo še da je sex po 45letu prepovedan ker se pač ne spodobi Meni se zdi da v temi lahko. samo pod kovtrom in v misjonarskem poližaju
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 16:52:14
|
|
|
|
ronja
|
Ne, samo od zadaj, ker je samo to naravno (glej temo ženska z žensko) .
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 16:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, Ronja, to je preveč izzivalno in nagonsko. Pod kovtrov, misijonarsko, v temi, napol oblečen, nič stokat in uživat zraven, samo počakat 3 minute, da partner opravi svoje in to je to. Aja, pa potem obvezno h spovedi .
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 17:02:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Aja, pa potem obvezno h spovedi . nepobrita.
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 17:21:41
|
|
|
|
ronja
|
A on mora tut k spovedi, če seksa s prek 40 letno žensko?
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 17:23:12
|
|
|
|
ZARA
|
Lepo je, če gre.
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 17:44:41
|
|
|
|
katy83
|
Ma, ko sem bila jaz stara 18 let, se mi je tudi zdelo, da so tiste pri 36-tih (moja mami) že stare...konkretno...ja, pa leta minevajo, in tudi mnenje o tem se spreminja. Zdaj pri 28-tih sem to mejo prestavila tam na 50...verjamem, da jo bom z leti še bolj ursa91 ...če je tvoja mami pobrita, super , vsaj da nekaj nase in nima spodaj goščave
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 2.11.2011 18:13:31
|
|
|
|
ronja
|
Meni se pa moja mami nikoli ni zdela stara - niti zdaj, pa je ohoho čez... Pa tudi mi je kristalno jasno, da moja starša nista meniha, čeprav gre fotr že proti 70im, mami je pa tudi že čez 60... Mami je bila pri 60+ sveže zaljubljena, ko najstnica, hehe - kako naj jo človek vidi kot staro?
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 5.11.2011 10:45:24
|
|
|
|
tija008
|
moja mami je pa na balin....a je to normalno
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 6.11.2011 17:45:10
|
|
|
|
*becky*
|
Ojej, kak cirkus zaradi črtice meni se ne zdi nič čudno, če je ženska pri 45 rada urejena in si jo pač brije tako, kot njej paše, pa če je to oblika srčka ali do golega Verjamem pa, da je mladostniku čudno, saj si svojih staršev ne predstavlja v taki luči. Spolno življenje imaš lahko še pri 70-ih, če ti zdravje dobro službi. 45 pa res ni nobena starost, no!
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 6.11.2011 18:10:24
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa mislila, da se je kakšen 5 letnik sredi trgovskega centra zadrl na ves glas: moja mami ima pobrito spolovilo na črtico. Ne vem, meni je tak stavek primeren za petletnike. Joj, se ne morem nehat smejat HAHAHA, tudi mene je nasmejala ta tema. Pa če je fake ali čisto zaresna Me prav nič ne zanima kako ima moja mama urejeno spodnjo frizuro pri 61 letih. Ampak, če bi ugibala, bi rekla da ima vsaj malo pobrito - glede na to, da ima od lani novega "tipa", torej na sveže zaljubjena . Nisem sicer še blizu 45, ampak ugibam, da bom takrat urejena tako kot zdaj. Večina žensk, ki jih poznam je - ali pa še precej bolj kot jaz...
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 7.11.2011 10:40:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa91 Mah ne vem.... pobrita na črtico pri teh letih je res malo čudno Kje si pa ti gor zrasla?
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 7.11.2011 10:47:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ursa91 Mah ne vem.... pobrita na črtico pri teh letih je res malo čudno Kje si pa ti gor zrasla? Še v rovtah (beri visokoležečih težkodostopnih bogu izza klinca vukohebinah) 40 letnice nis(m)o več po stegnih kosmate, tko da tut meni ni jasno od kje se je smrklja vzela.
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 9.11.2011 18:52:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Še v rovtah (beri visokoležečih težkodostopnih bogu izza klinca vukohebinah) 40 letnice nis(m)o več po stegnih kosmate, tko da tut meni ni jasno od kje se je smrklja vzela. Jst pa sem in lesene cokle nosim, da veš!
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 21.11.2011 10:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram se vtaknit v temo. Zakaj je ženska urejena in higijenična le če je pobrita spodaj? Prosim razložite. Jaz sem se poskušala brit pa imam samo pike spodaj, dep. krema mi smrdiza bruhat, jo še par dni vonjam. Najhuje je pa da imam spodaj materino znamenje zato raje ne brijem ker sem si ga že po pomoti prvič in se krasta dolgo ni zacelila. Res me zanima, čemu sem zdaj neurejena?!
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 21.11.2011 12:06:56
|
|
|
|
ronja
|
Sama mislim, da ženska ni neurejena, če ni pobrita, da pa ima tudi 40-, 50- ai 70-letnica popolnoma vso pravico, da se zrihta, kakor ji paše - od oblačil do britja. Sicer se jaz nikoli nikjer ne brijem, ker ne maram britvic za ta namen (za ustvarjanje to ja). Sem pa probala brazilsko in je čist fajn. Če si zelo želiš in ti britje ne paše, je to ena možnost. Ni pa to edina možnost za bit urejen, kakor komu drago.
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 21.11.2011 12:43:33
|
|
|
|
tehnofil
|
Ko bo mama dovolj stara in slabo pokretna, da jo bo potrebno umivat, boste, če vam je prav ali ne, izvedele kakšno "črtico" ima.
|
|
|
|
RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !! 21.11.2011 12:54:58
|
|
|
|
ronja
|
Ko bo mama dovolj stara in slabo pokretna, da jo bo potrebno umivat, boste, če vam je prav ali ne, izvedele kakšno "črtico" ima. Jaz že zdaj vem, smo nudisti. In se mi ne zdi to nič narobe - njeno telo, njena odločitev, kako se bo sfrizirala, v to se pa res ne bom vtikala;).
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?