Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa91 Ok. Kok vas je tlele, da ste 40ali čez in imate pobrito na črtico? Jaz imam 41 in sem urejena - na intimnih delih (ja, tudi kdaj na črtico, širšo, ožjo, kakor mi zapaše), pobrita po nogah, pod pazduho, barvam si lase, hodim v savno, golote pred 6-letno (!) hčerko ne skrivava, ne jaz ne mož (ki se, BTW, tudi brije! Ojoj, kakšna groza, kaj! ), hodim na pedikuro, manikiro, seksam in pač delam vse, kar normalna zdrava ženska dela. Če si star 40 let, pa čeprav se mladenkam verjetno to zdi že metuzalemska starost, si še daleč od starih mam. Me res vedno znova nasmeji, ko tale mladina meni, da smo že čisto za staro šaro. Pha, jaz se počutim bolje kot kdajkoli prej in vedno znova lahko rečem, da se meni zdijo leta po 30. itak nekako idealna. Imaš že nekaj izkušenj, oblikovano osebnost, urejeno življenje. Meni je moja koža prav, pa črtica tudi.