|
RE: Katera dela, odgovornosti prevzema partne... 5.11.2011 14:29:34
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka odnašanje smeti - oba plačevanje položnic - oba, kdor ima 15. v mesecu pač čas, da se vsede pred klik za pol ure... skrb kdaj bo prišel dimnikar, najbrž on, jaz o tem še nikoli nisem razmišljaja kako do kurjave, - naročimo že spomladi hlode - razžaga, razcepi on, v drvarnico zvozimo vsi, pozimi do kurilnice vedno on poskrbi, da so drva ob peči kdaj imajo otroci šolske obveznosti, - je še v vrtcu. Obvestila vidim jaz, ker jo jaz vodim v vrtec, sestankov, delavnic, izletov se udeležujeva oba, če se le da. vsakodnevna prehrana, - sem na bolniški (noseča) zato kuham jaz, drugače je precej deljeno - kdor ima pač čas. Ko zunaj pečemo na žaru pa peče možek. nabava živil, - nabava zjutraj takoj po odddaji v vrtec - jaz -trgovina tik ob vrtcu (kaj nujnega...), sobota zjutraj pa je dan za fasngo gremo vsi do trgovine in potem še na kavico-sok ali sladoled... nabava oblek, - največkrat gremo vsi v nabavo, ker v našem malem kraju ni izbire in se odpeljemo do LJ skrb za cunje članov vsak dan... - v stroj zmečem jaz, stroj pere sam (dobra izjava mojamura ), obesiva, zloživa, v omaro dava oba ali kakor nanese naj dodam še pometanje, pomivanje posode (pomivalc), sesanje - oba, kakor kdaj, rože na oknih zalivam jaz, zunaj pa oba. Mislim, da imava kar fer razdeljeno delo. Nikoli pa ne štejeva koliko je kdo naredil... pač, če ne naredi eden, bo pa drugi... res nam gospodinjstvo ni prioriteta v življenju . Če se nam bolj lušta biti kje zunaj na svežem zraku tudi posoda, cunje, prah počakajo... Mi smo bolj na izi družina. pri nas zelo podobno, s tem da zadnje čase vrtec in tisti manjši nakupi so njegova skrb. Sesa večinoma on, briše prah on, edino kopalnica je v celoti moja skrb ker enostavo uživam aja pa finance so 100% skupne nič ne deliva
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 5.11.2011 14:30:44 >
|
|
|