dreamhorse
|
Manna, tudi jaz ne vem kaj rečt... calpol.. mogoče bi pomagal, zvečer pred spanjem... mislim, da škodit ne more.. Jantarjeve ogrlice baje pomagajo za zobke... ne vem, Žana je ni imela, ker nismo imeli teh težav... Kot je rekla Mini, vsak otrok je nekaj posebnega, in vsakemu odgovarja nekaj drugega... Kakšne so vremenske razmere pri vas? Že pri nas je strašno.. sneži že od včeraj zjutraj, danes sem komaj prišla iz hiše... da o reliju po snegu sploh ne govorim.. Še dobro, da moj cliek gre kot tank povsod... Mini, upam, da ti uspe dat tale tvoj zobek ven... jaz sem tudi imela problem s to kožo, zob me ni niti malo bolel.. ampak je aloevera res pomagala... pa tudi tukaj je tako, vsakemu nekaj drugega... sem pa kot šmrkla pri zobobolu redno uporabljala klinčke... kapico, tisto bunkico na vrhu pregrizneš na mestu, kjer boli in pomaga, ker ima učinek začasnega omrtvičenja... tudi to lahko poskusiš... škodit ne more... Danes grem v vrtec na pogovorne ure, malo me zanima kako je Žana kaj v vrtcu, s kom se druži, in podobne reči.. Nimam pa nobenega konkretnega vprašanja, upam, da me ne bodo čudno gledale... Hodite kaj na pogovorne ure, kar tako, brez konkretnega razloga? Meni se zdi, da je tistih 8 ur sploh ne poznam, pa bi rada malo vedela kako in kaj... Hm mini, kaj naj ti napišem, da boš imela jutri kaj za brat... Kaj boste počele za valentinovo? Moj sploh ne ve, kdaj je.. sem mu morala povedat.. pa grema v soboto v savno in na večerjo, mala gre pa spat k svakinji in že komaj čaka.... Grem še malo delat, volje do dela tako in tako nimam.. Zakaj pa bi, če so mi dnevi tukaj šteti.. Pridem potem še kaj naokrog
|