|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
5.2.2012 12:58:35   
mini86
tecka bodi previdna pri uporabi panatusa ker naj bi se ga uporabljalo samo par dni ker drugače ti zasuši v plučih al ker kol že maš to sluz in je pol problem vn to dobit in se zavleče-to mi je rekla v lekarni..

js sm mela takrat nekje umes..je bil včasih suh kašelj, vmes pa tudi moker..mogoče se mu zato reče kombinirani ker je za obojeuser posted image
čaki grem prebrat k mislim da clo mam še škatlo

sirup se uporablja pri katralnem vnetju zg.dihalnih poti, posebno pri vnetjih z obilnim izločkom, ki jih spremlja kašelj. blaži kašelj, olajšuje izkašljevanje in pomirja krče gladkih mišičnih vlaken v dihalnih poteh..
uau to se pa čist zaj.eban sliš k preberešuser posted image user posted image user posted image
js bi ti svetovala ta sirup pa fluimukan-ampak tablete ne prašek..k tableto stopiš najboljši zjutraj, po peti uri pop. sploh ne smeš 1x na dan, prašek pa moraš 3x na dan..

če bi tamau še kdaj tko kašlu bi mu probala dat še fluimukan za otroke..

ne vem..js rajši sama se pozanimam pa preberem kt pa da bi v lekarni sprašvala-tm uprašam samo za dopolnitev znanja k one itak promovirajo določen izdelek kateri je tisti čas na vrstiuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.2.2012 13:01:24   
mini86
..pa tastarmu si rekla, da naj gre kar spat, ker imaš ti še ful dela, kajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

no js sm mislna jt tud z njem spat pa kokr kaže nam šla..bom verjetno pripravila za kosilo..ob vikendih al prej skuham pa vsi jemo al pa samo juho nardim pa grem z njem spat pa pol jemo ko vstanemo..
pa zanč sm nardila-v kozarčke sm dala zmrznene jagode in čez prelila vanilijev puding..simpl ampak taaaako boooožansko da bom se spravla to delatuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.2.2012 13:05:22   
mini86
ej a niso hude kopalke...morm si ene kupt..al pa dvoje k so kle toook lepe..

http://www.clara-olivia.com/productDetails.asp?productID=1567&categoryID=352

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.2.2012 9:42:40   
Mala_princeska
mini, no no krofki ti ne uidejo user posted image
hej a je bila gneča v čatežkih? mi nameravamo v času šolskih počitnic jit za en dan ritko namočit.

dreamhorse kako si? user posted image za službo.

uživajte v sneženju doma na toplem user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.2.2012 10:00:56   
dreamhorse
Zdravo punce... Pri nas spet tako sneži, da nas bo zametalo... sem brala, da je celo na majorki sneg.. da balkan sploh ne omenjam. Narobe svet... in grozi nam sibirska zima...

Žana je bila čisto navdušena, ko je videla, da pada sneg... in smo bili non stop na snegu...
Sem ji pa kupila v Lidlu kombinezon, takrat ko je bila akcija in je super, ne premoči in nič, le bundica je tako tanka, da me skrbi, da ni topla... Ga ima katera?

Mini, dobrodošla nazaj... jaz bom ostala tukaj, da boma lahko klepetale...
Glede službe, hvala za pikepoke, ampak jaz komaj čakam, da grem.. in če dobim ponujeno drugo delovno mesto, bom nesrečna, ker imam že službo zagarantirano drugje.. in to tako službo, ki sem si jo vedno želela.. Delaš, kolikor želiš in kdaj želiš, tako da bo v "času službe" čas še za druge reči.. predvsem za konje... srečna sem..
Ampak, ker je prelepo, da bi bilo res.. se ne veselim prehitro... samo sem vseeno vesela user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.2.2012 10:05:06   
dreamhorse
Morem trkat, da smo zdravi... hvala bogu... mene sicer spet grabi moj sinusiti, ampak s pomočjo Zvonkinih čudežnih tablet, je po prvem dnevu uporabe že 100 x boljše... Sem danes naročila novo pošiljko...

Za kašelj pri žani uporabljam Sinecod, pri njej pomaga... pa tudi jaz ga kdaj vzamem, če je kriza... In dajem ji imunoglukan, pa še ene tablete matičnega mlečka...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.2.2012 11:25:31   
Mala_princeska
No Dreamhorse potem pa "ne joči, bodi vesela da se je zgodilo". Vse dobro in naj se ti sanje v katere verjameš uresničijo.
Sem imela v mislih, da se ti obeta obdobje, ki si ga nihče ne želi nikoli več-obdobje brez službe.
Naj ti uspe.

Uživajte v zimski pravljici......

Neposredna povezava do sporočila: 207
6.2.2012 13:27:13   
dreamhorse
MP ne, sem si pripravila teren, ker sem vedela, kaj se mi tukaj obeta...

Zunaj je pa mrzlooooo... zeloooo

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.2.2012 14:41:09   
bamoocham
DOBER DAN!

Tako punce, da vam javim,  27.1.2012 ob 21:25h je na svet prijokal korenjak DOMEN, težek 3900 in 53 cm velik.
Je vse ok, porod je bil prav lep v primerjavi s prvim, manj boleč in zelo hiter. Začelo pa se je ob pol 4h popoldan  s predrtjem mehurja..V glavnem, smo ok in se veselo cartamo :) Aja, še tole, epiduralna je zakon! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
6.2.2012 17:00:44   
manna
mini, dobrodošla nazaj!! Kopalke so super! Jaz tudi nujno rabim ene, kvalitetne in konkretne. Pošiljajo v slovenijo? Ti boš naročila ?
bamboocham, čestitke za sinkota! Lepo ime! Verjamem da je EA zakon in mi bo na vse veke vekov žal da je nisem vzela (prvič, za drugič je blo itak zmenjeno CR)
dreamhorse, čestitam torej za službo ! In za začetek lepšega obdobja v karieri !

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.2.2012 8:12:37   
dreamhorse
Bamoocham, čestitke za novega člana... Lepo se cartajte vsi skupaj...

Mini, pozabila sem ti rečt, za fluimukan. Zadnjič mi je prediatrinja rekla, da fluimukan pomaga za kak kronični bronhitis in ne za te prehodne kašlje user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.2.2012 9:06:16   
mini86
manna-ja pošiljajo v slo..ej men so res huuude..ja js bom naročila, čakam samo da mi ena iz foruma razloži glede številk kako pa kaj..
a je kej bolš pr vs iz spanjem?

dh-ne vem kaj nj ti rečem..že zdavni sem se nehala držat nasvetov "strokovnih delavcev"..naredim in se pozanimam po svoje..še najrajši pa poiskusim pa potem vidimuser posted image ker pač vsak svoje trobi..

ne vem kako nj pridem čim prej do ruvanja modrostnega..k me prou živcera bočečina 24h/dan vsak dan..kožo imam čez zob in seveda si jo nehote grizem sploh med jedjo..boli k hudič..seveda je tm tudi en žepek v katerem se verjetno veselo zbirajo bakterije in imam spet vneto..
vem dauser posted image bom do konca maja ko imam datum za operacijo že noseča in tega pač v takem stanju ne delajo..in pol se vse skupaj prestavi za 3 leta..
mam drug pondelk zobarja in jo bom lepo prosila če mi da napotnico za nujno..ker vez na stomatološki nimamuser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 7.2.2012 9:07:22 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.2.2012 9:11:22   
dreamhorse
Mini, se bom čisto strinjala s tabo glede teh zdravniških nasvetov... Tudi jaz sem žani dajala ta prašek, pa se mi zdi, da ji je pomagal... Dohtarji so pa tak poglavje za sebe... še samo ne vejo kaj in kako.. ti pa itak vsak drugače pove..

Glede modrostnega pa itak, da mora čimprej ven, sploh če te boli, bi ti morala dat pod nujno..
Drugače pa aloeverin gel blaži bolečine v takih trenutkih... sem pa sama tudi uporabljala ta gengi gel, ki sem ga imela za žanine zobke.. Olajšta, ne pa pozdravita, da ne bo pomote.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.2.2012 9:18:28   
mini86
js zdj splakujem iz žajblom..se mi fajn zdi k sm si ga sama nabrala na paguuser posted image in pa mažem z oljem 31 od justa..pol k pridem k babici pa si bom namazala še z oljem tea tree..
vem da si vse to sam blažim in da je edina rešitev ga dat vn..tko da res upam da se me usmil moja NOVA dr. in mi da pod nujno..

če mi pa nau dala bom šla pa v sosednja vrata k enmu dohtarju k mi bo pa odžgal to odvečno kožo stran da bom imela pol neki časa mir..tko mi je enkrat že naredu, sam kaj k ta hudič nazaj zraste pa še ni mi vse stran dal je reku..k zob kot sam zob me ne boli ničččč..

Neposredna povezava do sporočila: 214
7.2.2012 9:41:15   
manna
živjo
mini, saj če je nujni poseg ga morajo takoj narediti al kaj?? Se spomnim teh "bakterijskih" žepkov na dlesni, sem imela tud jaz to in je hudič.
Naše spanje je katastrofa. No, manči seveda spi, ona je pridna. Ampak tamali je pa...nevem, zgleda da so res zobki. Ker ima že prav trdo in napihnjeno dlesen, pa skoz ampak res skoooz si tlači v usta vse in drgne, drgne. Pa lica ima popolnoma rdeča že en teden, čeprav nismo bili nič na mrazu (smo noter že 10 dni ker tok piha), zbuja se pa res stalno, danes se je na manj kot 1 uro! Od 4h naprej pa sploh nevem če je kaj spal. Samo tarnal in tarnal in godrnjal in si mencal obraz in jokcal itd. In zdaj je še vedno buden, sploh ne zaspi, nevem več kaj naj. Ne morem ga skoz nosit ker je že težak pa tudi Manca bi rada kaj od mene..namreč manca je tudi že tretji teden doma. Najprej je imela vneto oko, potem uho, zdaj pa itak tok piha da ni za nikamor. Skratka...tu notri kampiramo v dnevni in čakamo pomlad...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.2.2012 9:48:05   
mini86
ma če maš napotnico pod nujno moraš iti tja v roku 24h...
zdj pa al te takoj vzamejo al ti dajo pa nov darum ne vem v roku enega tedna..

kaj pa če bi mu dala calpol k je proti bolečinam..veš kok smo tega dajal tamaumu pa mu zdj ni nič..poskusi še to če še nisi..
ja sj men tud ni za nikamor v takem, kaj šele vam..
uf zdj pri nas prou lepo sneži..

a v ležalniku zravn vaju noče bit..a veš, da ga maš na mizi, vidve pa zravn rišeta..al pa kej podobno..sj verjetno si to že poiskusila ampak to mi prvo pade na pamet..težko je ker je vsak otrok drugačen..in vsaka ti lahko napiše kaj je palilo pri njenem, pa loh da nobena ne bo pri tvojem..najbolje da skos probavaš..ni vrag da ti nebi uspelo!!!!držim močno pesti..

nč zdj pa js počas grem pa se "slišmo" jutri..ve pa upam da bote veliko napisale da bo veliko za bratiuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.2.2012 10:17:12   
tecka
Evo, jaz imam 15 min prosto, ker tamau kaka. V pleničko. Zdaj že kar pove, da bi rad imel mir, ker kaka. In takrat se ponavadi najlepše igra sam.

Mini, tale tvoj zob se pa že dolgo vleče, kajne? Upam, da dobiš napotnico.

No, jaz pa pridno preizkušam just/homeoptijo/izdelke iz lekarne. Moj nahod traja že 5. dan, pa ni dosti bolje. Včeraj me je začelo boleti še eno uho. Sem si dala kapljice od Zvonke, pa me je bolelo še bolj, ker se mi je uho zamašilo. Tako da teh kapljic tamau ne bo videl. Pa namazala sem si s tea tree oljem za ušesi in ponoči se mi je uho odmašilo. Operil ne pomaga kaj dosti, zdaj si dajem v nos tudi fiziološko po kapljicah - če si jo dam preveč, mi gre na bruhanje. Upam, da me bo izučilo in se bom spomnila tega, ko bom hotela spet tamaumu spirat nos s fiziološko.

Manna - pomlad bo kmalu tu - tudi mi jo že težko čakamo. Srečko je jokal vsak dan, da bi šel malo ven. No, včeraj sva šla, pa ga je kmalu začelo zebsti, tako ga hb ni bilo treba siliti notri. Midva 100x na dan streseva lego kocke in jih zlagava nazaj v zaboj. Vmes se pa malo žogava z baloni. Kakšna umetniška duša pa naš Srečko še vedno ni. Oblačiva enega mačka, pa malo vadiva oblačenje, pa za zdravnika se rad igra odkar je našel škatlo gumijastih rokavic.
Pa danes sem hotela popestriti dan s pripravo zelenjavnega zavitka (jabolk mi je zmanjkalo), pa je bil Srečko strašno proti, ker v štrudl se dajo jabolkauser posted image . Tako da danes za kosilo kuhava rižoto.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.2.2012 10:28:31   
dreamhorse
Manna, tudi jaz ne vem kaj rečt... calpol.. mogoče bi pomagal, zvečer pred spanjem... mislim, da škodit ne more..
Jantarjeve ogrlice baje pomagajo za zobke... ne vem, Žana je ni imela, ker nismo imeli teh težav...
Kot je rekla Mini, vsak otrok je nekaj posebnega, in vsakemu odgovarja nekaj drugega...
Kakšne so vremenske razmere pri vas? Že pri nas je strašno.. sneži že od včeraj zjutraj, danes sem komaj prišla iz hiše... da o reliju po snegu sploh ne govorim.. Še dobro, da moj cliek gre kot tank povsod...

Mini, upam, da ti uspe dat tale tvoj zobek ven... jaz sem tudi imela problem s to kožo, zob me ni niti malo bolel.. ampak je aloevera res pomagala... pa tudi tukaj je tako, vsakemu nekaj drugega... sem pa kot šmrkla pri zobobolu redno uporabljala klinčke... kapico, tisto bunkico na vrhu pregrizneš na mestu, kjer boli in pomaga, ker ima učinek začasnega omrtvičenja... tudi to lahko poskusiš... škodit ne more...

Danes grem v vrtec na pogovorne ure, malo me zanima kako je Žana kaj v vrtcu, s kom se druži, in podobne reči.. Nimam pa nobenega konkretnega vprašanja, upam, da me ne bodo čudno gledale...
Hodite kaj na pogovorne ure, kar tako, brez konkretnega razloga? Meni se zdi, da je tistih 8 ur sploh ne poznam, pa bi rada malo vedela kako in kaj...

Hm mini, kaj naj ti napišem, da boš imela jutri kaj za brat...
Kaj boste počele za valentinovo? Moj sploh ne ve, kdaj je.. sem mu morala povedat.. pa grema v soboto v savno in na večerjo, mala gre pa spat k svakinji in že komaj čaka....

Grem še malo delat, volje do dela tako in tako nimam.. Zakaj pa bi, če so mi dnevi tukaj šteti..
Pridem potem še kaj naokrog

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.2.2012 14:27:18   
manna
Seveda ga imava ob sebi v ležaniku, pa na tleh, pa v slingu ga nosim, pa na taveliko posteljo gremo vsi trije in se valjamo in lupčkamo..sej to vse ja. Sam zdej dva dni je nenormalno siten, tko da če si zraven njega in mu mahaš z ropotuljo se bo smejal, ampak čim izgineš malo stran, takoj sitnarjenje. Pa slini se tok da ima celo majčko mokro...Dajem mu ohlajeno (prekuhano) vodo za pit iz flaške kr se mi zdi da mu paše valjat po ustih malo hladne vode. Kašice so trenutno na stranskem tiru. Še doji se bolj malo. Res so zobki...
No ampak trenutno oba spita. Nevem kako mi je uspelo, ampak mi je! Tudi sicer moram povedat, da se človek takega đumbusa le navadi. Na začetku se mi je zdelo da bom kar znorela, ko sem imela jeseni oba doma. Zdaj pa me ne spravita več tako hitro iz tira. Mogoče so bili krivi tudi poporodni hormoni, ker sem bila resnično down..zdaj sem pa že prav skulirana. Če je stanovanje svinjak, pač naj bo. Važno da smo zadovoljni in da spijem kavo v miruuser posted image
Sicer pa sva z manco zadnja dva tedna počele že toliko!! Pekle sva piškote dvakrat, pa muffine, pa torto, pa figurice iz slanega testa, pa delale lutke iz kuhalnic, pa avtobuse iz škatel od testenin, pa barvale s temperami, lepile vse sort nalepke, prebrale vse knjigice, pregledale vse risanke na DVDjih ...ma ni da ni. In tamali ves čas zraven gleda. Sam zdej si pa RES že želim na en lep sprehod...

Neposredna povezava do sporočila: 219
7.2.2012 14:30:55   
manna
dreamhorse, pr nas imamo pogovrne ure vsak drugi mesec in jaz skoraj vedno grem, tudi brez razloga, oz. pač razlog je ta, da hočem malo slišat kaj počnejo in kako se Manči obnaša pa to.. Res včasih sem se tudi jaz počutla tko mal bedno ko so me gledale kao zakaj sem prišla, saj ni nobenga problema. Enkrat pa me je celo vzgojiteljica poklicala po mobitelu, da če mislim hodit, če se lahko kar po telefonu zmenivauser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.2.2012 16:06:45   
zori82
Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.2.2012 9:25:40   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Ročno izdelane črke (imena na tablici ali pa magnetki), ki ji lahko obesite/nalepite na vrata otroške sobice ali pa kar na steno oz. na hladilnik :) http://www.facebook.com/pages/%C4%8Crkarije/268792466523839

men so zanimivi iz vidika magnetkov da bi jih prekladal po hladilniku gor in dol..
kar mi pa že takoj ni všeč pa je to da se lahko razbijejo..ker pade tud kšna stvar na tla in nebi bili za nas

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.2.2012 10:51:24   
dreamhorse
Dober dan Mini (in ostale seveda) kako ste kaj danes?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.2.2012 15:21:31   
manna
živjo
No pr nas še zmer piha, torej nič novega.
tecka, glede srečkovega kakanja...če pove da bo kakal je to že velik napredek. Nima veze če je v pleničko. Enkrat mu bo kapnilo, pa bo preklopil in hodil na školjko, pa bo. Naša gopsodična po novem kar naprej hodi sama lulat, na školjko ali pa na kahlico. Prej jo je blo treba prosit in opominjat, pa prepričevat, zdaj pa sploh ne razmišljam več o tem, ker ona kar sama to porihta. Če gre na školjko, si pristavi stolček in spleza gor, si da nastavek in se polula. Če gre na kahlo, jo pa privleče v dnevno, se polula in potem (obvezno!) sama nese odlit v školjko. Bognedaj da bi ji kdo pri tem hotel pomagati.
mini, saj sem na calpol že čist pozabla, za zobenje mislim. Sem upoštevala tvoj nasvet in mu dala pred spanjem čajno žličko calpola. Res je spal bolje! Se je zbudil samo dvakrat v celi noči. Aleluja. Končno en dan da me ne boli glava in funkcioniram bolj normalno.
No sicer pa se ukvarjam z idejo, da bi jutri spekla torto, oziroma polovično torto, za našega korenjaka. V soboto bo imel pol leta ! !

Neposredna povezava do sporočila: 224
9.2.2012 15:54:09   
mini86
no me veseli da je pomagalo..
sem brala-takrat ko smo rabili, pri tej pediatrinji na monu k jo je ena mamica vprašala koliko dni lahko daje zaporedoma calpol..in je rekla da kšn teden ker pač samo zvečer..
isto rečmo kapljic za nos naj nebi dajal dlje od par dni, ampak če daješ rečmo samo zvečer da lažje spi(te) potem lahko dalj časa..tako da js sm mu tud po 4 večere zapored dala za lažji spanec nas vseh..držim pesti..

no mi o odvajanju od plenic niti sanjamo neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?