Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 9.2.2012 15:57:14
|
|
|
|
smrketa24
|
Hej hej! Mi smo nazaj. Nam je v hišici zmrznila voda, tako da smo se kar domov odpravili. itak ne moreš nič brez vode. drugače je bilo pa super. zapadlo je cca. 30cm snega, tako da smo uživali - še posebej matej bamoocham - čestitke za Domna!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 9.2.2012 22:53:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
mini, ko boš pripravljena celija odvajat od pleničke - priporočam hlačke za odvajanje(kot plenička izgleda - Popolini), pri nas so pomagale - imam jih viška za prodat - drugač se pa ne sekiraj - poletje bo čas za odvajanje, boš vidla..... jst sem pa ušpičla in lahko se mi smejite - včer sem od mojga ba kartico uporabljala in nisem vedela kam sem jo utaknila (beri pospravila) in sem jo iskala danes ko zmešana povsod.....od jutra dalje..... na koncu sem obupala in gospodu rekla, da naj jo prekliče, zvečer pa mi sodelavka pravi - po riti se pošlataj, v zadnji žep od hlač, če si jo v žep dala in res ..... kartica je bila v žepu....ma mona bi rekli primorci se zgodi......na napakah se učimo pravijo...khhhmmm.....khmmm....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 9.2.2012 22:55:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Hej hej! Mi smo nazaj. Nam je v hišici zmrznila voda, tako da smo se kar domov odpravili. itak ne moreš nič brez vode. drugače je bilo pa super. zapadlo je cca. 30cm snega, tako da smo uživali - še posebej matej bamoocham - čestitke za Domna! welcome back, ja brez vode v hiški pa res ni lušno. boste pa drugič nadoknadili.....ja si občutila posavsko/dolenjski sneg čestitke bamoocham za sinčka, rodila si na RD od moje mami
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 10.2.2012 7:58:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no me veseli da je pomagalo.. sem brala-takrat ko smo rabili, pri tej pediatrinji na monu k jo je ena mamica vprašala koliko dni lahko daje zaporedoma calpol..in je rekla da kšn teden ker pač samo zvečer.. isto rečmo kapljic za nos naj nebi dajal dlje od par dni, ampak če daješ rečmo samo zvečer da lažje spi(te) potem lahko dalj časa..tako da js sm mu tud po 4 večere zapored dala za lažji spanec nas vseh..držim pesti.. no mi o odvajanju od plenic niti sanjamo ne Tudi meni je rekla ena zdravnica, da če daješ kapljice samo zvečer, jih lahko uporabljaš več dni zapored...Ampak te kapljice nam sploh ne pomagajo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 10.2.2012 8:14:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
Smrketa, dobrodošli nazaj, ... Brez vode v hiški pa res ne gre...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 10.2.2012 8:21:23
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz sem pa zadnjič zgubila telefon... ki je seveda od mojega dragega, ker je moj še na popravilu. Ko sem Žano peljala v vrtec in pridem nazaj do avta najdem na tleh etui,.. seveda, brez telefona... grem nazaj po celi poti, iščem pod, nad, v avtu. .nič.. se vsedem v avto in razmišljam, kam je lahko padel.. in iz žepa pot je bila samo v torbico.. in tam je bil... sem si oddahnila, da kr joj...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 10.2.2012 8:44:43
|
|
|
|
mini86
|
princeska- si me narobe razumela..k js se čist nič ne sekiram zarad plenice..k vem da mu bo samo enkrat kliknilo in takrat bo konc plenic..zdj mi to še paše in mislim da je bolj enostavno-ker pač ne poznam drugega..to je tko k dojiš pa misliš da je to bolj komot kokr gosta hrana, ker pač je še nisi poslusil, ampak ko pa probaš pa vidiš da je to še bolj zakon od dojenja.. tko vem da bo tud brez plenice čeprav se mi tud mal zdj ne zdi tako smrketa-a je luštno med tednom v bazenu..k si sam pa to aja princeska a si me ti neki sprašvala za čatežke..zdj se neki megleno spominjam..no mislim da si me spraševala za med počitnicami..no sam da ti povem da je takrat guuuužva..sploh si ne morš mislt kakšna je razlika rečmo med vikendom pa med tednom v bazenu.. dh-uf ja..s temi telefoni je križ..js pa več al mn iščem etui..pa je tud pol v torbici, med sedeži, kr nekje.. ma kako vam operil oz olynth ne pomagata..če men pomaga po 7 letih rednega jemanja bo pa tud otroku..dam roko zlo zlo blizu ognja nč js počasi šibam..v službo dans pride pedikerka prej greva z dedijem v trgovino, pol pa pride pedikerka, pa bo še mene zrihtala..tačas se bo pa kuhal sladek zelje s klobaso.. doma bom mela pa rižoto s faširanim mesom k mi je ostal od musake k sm jo delala za praznik
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 11.2.2012 17:14:22
|
|
|
|
tecka
|
Oj, punce. Danes se skrivamo notri. Imamo mogoče do sedaj najhladnejše vreme do sedaj - precej tudi piha in ko je šel naš po drva, je prišel ves solzen nazaj. Tamauga smo uspeli zadržat notri. Upam, da accuweather kaže prav in da bo v torek že plus!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 7:28:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dober dan punce... Pa je spet ponedeljek... Pri nas bo danes očitno sonček, kar bi skoraj da moralo bit, če bi naj jutri bil plus... Mi smo bili čez vikend tudi bolj not, sploh včeraj, ker mala nikakor ni hotela ven... je mrzlo, pravi... NIč, te pa gremo veselo na delo... Aja mini.. glede operila... redna uporaba bi znala pomagat ja.. jaz sem pa tako narejena, da more stvar pomagat takoj, drugače ne pomaga
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 8:58:55
|
|
|
|
mini86
|
jaz sem pa tako narejena, da more stvar pomagat takoj, drugače ne pomaga user posted image pa sj ti takoj odpre..čene pa dvakrat špricneš in počakaš
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 9:15:08
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 jaz sem pa tako narejena, da more stvar pomagat takoj, drugače ne pomaga user posted image pa sj ti takoj odpre..čene pa dvakrat špricneš in počakaš uf, jaz ko imam sinuse zamašene mi tudi 15 špricev operila ne pomaga. ne odmaši se mi, pa pika. se mi kar meša od tega.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 9:22:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
Meni tudi ne.... ravno zato, ker imam probleme s sinusi.. Smrketa, Zvonka ima ravno pravšnje zdravilo za to... jaz ga jem, takoj ko se mi zapre nos, in je v dveh dneh bolje, nos je pa vedno prehoden. ga dajem tudi žani, ko slišim, da ima poln nosek... ona ima tudi sinuse zamašene... Mini, ni šans, da bi mi operil pomagal... nekaj časa mi je pomagal fleksonase al nekaj takega... zdaj pa še to ne več...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 10:08:42
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska mini, ko boš pripravljena celija odvajat od pleničke - priporočam hlačke za odvajanje(kot plenička izgleda - Popolini), pri nas so pomagale - imam jih viška za prodat - drugač se pa ne sekiraj - poletje bo čas za odvajanje, boš vidla..... kakšne pa so to hlačke?? mateja nikakor ne morem odvadit, da bi bil tudi ponoči suh. čez dan je lepo brez pleničke, hodi na wc, čez noč pa ni šans, da bi se zbudil in šel lulat.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 11:34:43
|
|
|
|
mini86
|
ej dh dj napiš mi kaj imaš to za sinuse da jo vprašam če bo meni pomagalo pri izsušeni sluznici.. jaaaaa če so pa sinusi pa ja..sem mislila klasično zamašen nos
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 11:51:44
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini sinusitis hevert, nekaj takega se imenujejo tablete... meni full pomagajo... zelo zadovoljna z njimi.. Kako pa izgleda navaden zamašen oz prehlajen nos, pa žal ne vem...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.2.2012 21:59:36
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska mini, ko boš pripravljena celija odvajat od pleničke - priporočam hlačke za odvajanje(kot plenička izgleda - Popolini), pri nas so pomagale - imam jih viška za prodat - drugač se pa ne sekiraj - poletje bo čas za odvajanje, boš vidla..... kakšne pa so to hlačke?? mateja nikakor ne morem odvadit, da bi bil tudi ponoči suh. čez dan je lepo brez pleničke, hodi na wc, čez noč pa ni šans, da bi se zbudil in šel lulat. to je tole: vpojne hlačke: http://pleniceracman.si/ponudba/ostalo/vpojne_hlacke/ imamo pa tud v naši štacuni nekaj podobnega od Imse Vimse ponudnika.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.2.2012 8:38:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
Meni se pa to zdi stran metanje denarja... Tudi me tega nismo imele ali ne, pa nimamo več plenic. Žani sem dajala čisto navadno pleničko, ali pa ono kot hlačke in jo vsake toliko peljala na stranišče (kahljico) dokler ni pogruntala, da pač sama pove.. In na prste ene roke lahko preštejem, kolikorat se je zgodila nesreča v hlačke. V prvi vrsti pa more bit pripravljen otrok, ne starš... Sicer pa sto otrok, sto navad.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.2.2012 10:24:16
|
|
|
|
smrketa24
|
Ja, DH, razumem, samo Matej se pa nikakor ne more ponoči odvaditi od pleničke. pa fora je, da plenic ne prenaša. ko mu jih dajem gor se dere in pravi, da jih noče. če je pa ponoči nima, je pa premočen od lulanja. čez dan je pa suh že od poletja. res ne vem kako naj to urediva. nimam izbire, kakor da poskusiva tele hlačke, čeprav sem videla, da naj se čez noč ne bi uporabljale.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.2.2012 12:12:41
|
|
|
|
mini86
|
smrketa..js bi tud za enkrat počakala..bo že..za ponoči nehat lulat imajo čas do 5 leta..tko da kar počasi no js sm pa iz stomatološke k sm mela izsek modrostnega..kooončno.. so mi pa dali tudi pomirjevalo..fajn.. no mam šive ampak take k po 6-8 tednih sami odpadejo..me spodnja bezgavka boli ampak rečmo da je to normalno.. sam da je mimo
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.2.2012 14:12:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
smrketa, kupi mu pleničke v stilu hlačk, pa mu povej, da so to hlačke, in ne pleničke... Če še ni pripravljen ponoči bit brez, mu to ni treba. Žana je od poletja bila celo noč suha, pa je vseeno imela pleničko. Ko se je pa en teden ponoči zbudila in poklicala za lulat, sem ji dala plenico stran. To je bilo cca oktobra, kaj pa vem, od takrat se je polulala samo enkrat. Ne moremo se mi odločit, da bodo otroci nehali lulat v plenico ponoči.. če ne more zadržat, in če se zato ne zbudi, potem pač ne gre. In če je problem, da ne prenese pleničke, mu daj tiste, kot že rečeno, ki so v stilu hlačk... češ, da ima hlačke... Mini, hura za zob... me veseli, da ti je uspelo se ga znebit... Zdaj pa naj te čimmanj boli celjenje
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.2.2012 14:34:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
no no punce, jst sem pa mnenja da je bolje pleničko/hlačke oprat, kot pa pleničko vržt v smeti. Smrketa jaz imam rabljene hlačke (seveda oprane in čiste) na voljo, če jih rabiš jih prodam za eno pametno ceno, ker meni stojijo - jih ne rabim več, po moje pa ni bojazni jih lahko čez noč uporabljaš če ne lula res veliko. Sicer pa moja se je odvadila lulanja ponoči takrat, ko sem ji še dajala navadno pleničko in ko je bila vedno suha ji le te enostavno nisme več dala, mi je pa kolegica rekla da je njen sedaj 11. letnik lulal v posteljo do 5.leta. Panika je nekje pri 4. letih.....glede nočnega lulanja. Je pa tako.....to je uravnavanje mehurja in biološka navada, ki se jo otrok sam nauči, ko je sposoben, tak da ne bom več pametovala okoli tega. Vsem skupaj enga lepga Valentinčka, pa če ga praznujte ali ne....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.2.2012 7:47:07
|
|
|
|
dreamhorse
|
MP, seveda, saj ima vsak svoje mnenje, zato pa je toliko stvari na tržišču, da si lahko vsak po svoji odločitvi izbere. jaz sem se pa danes zjutraj komaj prepričala, da grem v službo... Mi ni več, ko enkrat veš, da je konec, se sprašujem, kaj še sploh delam tukaj...Hodim še samo na uro gledat, nič drugega... Drugače pa že komaj čakam, da se neha ta mraz, in sneg mi je prišel že vrh glave. ŽAni sem kupila za pusta pikapolonico, zdaj pa ona sanja, da bo princeska... pa res ne vem, kaj naj..
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.2.2012 10:12:05
|
|
|
|
mini86
|
ŽAni sem kupila za pusta pikapolonico, zdaj pa ona sanja, da bo princeska... pa res ne vem, kaj naj.. js sm mu dala na izbiro..al levček al žabica..in se je sam odločil in enkrat umes je reku da bo levček sem rekla da si je sam izbral žabico in to je to..škodaa da je nis prej vprašala.. pa sj pomoje lahko greš v štacuno zamenjat.. drgač pa moja včerajšna valentinova večerja je bil čokolino in pa sladoled.. si pa dons kuham juhico-mal krompirja, korenja, bučk in piščanca..pol pa vse to zmiksam.. me boli ampak ni krize..res SKOS mam obkladke gor-tist gel in je skos nekako hladen..mogoče tud zarad tega nimam otekline..no al jo pa še dobim.. žal mi je samo da nism mogla pelat tamauga na ene delavnice-hodi skupaj z žigcom o bjondi..no ma sj bo teh delavnic še dosti men je pa že sedaj fajn k loh dejansko zaprem usta normalno.. še žolčne porihtam pa sm..no ampak to bi po nosečnosti ko bo..
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.2.2012 10:13:59
|
|
|
|
mini86
|
no pa prosim če ste dons extra pridne ker mi je doukčas na bolniški..ne smem se sklanjat k mi pol takoj začne kri tečt tako da večino del odpade..
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.2.2012 13:53:57
|
|
|
|
dreamhorse
|
U, mini, nisem prej videla, da si na bolniški in aktivna.. Žani sem dala na izbiro in si je izbrala smrketo ( je samo od 0,6m) in pa gusarja Pikapolonice je bila full vesela, zdaj sta jo pa nečakinje napumpale o princeski.. Vrnit ne morem,.. imam to napako, da vso embalažo vedno zmečem takoj stran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?