dreamhorse
|
Mini, verjamem, da je že napor tale nosečnost. Jaz se spomnim, da sem si zadnjih 14 dni oz kr mesec menda tiščala trebuh dol (bolj provizori kot zares), da bi čimprej šla ven. Mi je tako dol tiščala, da groza. trebuh sem imela ogromen, pa še hrbet me je bolel kot sam hudič. Hb da je prišla 9 dni pred rokom. Pri nas za miklavža ni nekih posebnih daril, kot kakšna sladkarija, nimamo navade so dosti obdarovat. Je pa potem božiček bolj radodaren. Ta playmobil mi je full ok, ker se res da dosti stvari potem zraven dokupit, ampak cene so pa res nenomalno visoke (za neko plastiko) In naša, ko se tako hitro nečesa naveliča,... Vsake toliko jo vprašam, kaj si želi, pa še kar naprej omenja ta grad. Sem upala, da bo pozabila.. Mi ne preostane drugega, bo treba v Toysa. Se mi zdi, da primorska ni bila prizadeta s poplavami, kolikor sem brala, je bilo sonce in 20 stopinj. Najhuje je bilo baje pri nas, ob Dravi. Če se motim, se opravičujem, Je pa največji hudič, da je v nedeljo isto napovedano, tako da spet grozijo poplave. Čeprav na napovedi, ki jo jaz spremljam pri nas kaže sonce.
|