tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 ne, tečka, meni na odločbi piše, da bom za mašo plačevala 30% cene, ki jo bom sedaj plačevala za mateja, torej bo to okoli 14eur verjetno, se mi še sanja ne, koliko bom za mateja plačevala, ker so mi za 20% dvignili znesek zanj. Smrketa, jaz ti seveda ne morem soliti pameti, ker imam samo enega otroka in je moje znanje samo teoretično. Ampak po pogoovorih s sodelavkami sodeč, sem razumela, da se plača 30% razreda za pripadajočo starostno skupino. Če je pa prav tvoja varianta, pa toliko boljše Manna - ja pri next je fino kupovat, če imajo stvari na zalogi. Včasih se zgodi, da je kaj tudi razprodano, oz. na začetku kolekcije kaj še ni na voljo. Meni je predvsem super, da si izbereš stvari in jih dobiš. Če pa letaš po trgovinah, pa kar dostikar ni številk, če pa mi je kaj zelooo všeč in bi želela kupit dvoje, pa je vprašanje, če imajo več kosov istega oblačila v eni številki. Tako da včasih sem prav slabe volje, ko pridem z nakupovanja. Je pa minus po netu seveda ta, da ne moreš izdelka potipat, probat in se pač včasih zgodi, da fališ pri številki. Evo, jaz pa sem na dopustu in bi lahko pisala v stilu Mini: spekla sem kolač in štrudl, v pečici se pečejo filane paprike....
|