Mala_princeska
|
dh - evo tukaj sem ta teden delam popoldne, pa bo malo čveka prav pasalo. Ko sem delala dopoldne, sem se bolj otrokom posvečala. Mini super za sankanje, sem brskala po netu o teh Kandršah, pa nisem našla podatka ali sankališče obratuje. Povej kako je-je daleč treba peš, al te do vrha peljejo? Ste meli svoje sanke ali ste si jih sposodili? Pa morje - vau, vau, vau. Ste se pa ta vikend res nadihali zraka. Jaz sem včeraj spet prelenarila na kavču, še ven iz hiše čez dan nisem šla. Se že sprašujem, če sem v kakšno vrsto depresije zašla, pa da se ne zavedam. Zjutraj zajtrk, pospravljanje, kosilo, pa tamala je šla spat, pa smučanje po tv-ju. Ko se je zbudila, je bilo prepozno da bi šli ven, ker je bila že tema. No zvečer sem šla ven, ko sem še psa spustila in nahranila. Smo pa uvedli neko vrsto večerne rutine - večerja, umivanje (lahko že pred večerjo), pa da se mami trudi malo pravljico brat, pa knjigice listat in s pomočjo medvedkov-glasbene zvezdice crkljanje v mojem naročju in spanje potem brez problema dokler se ne zbudi ponoči (manca) in priraca k meni. Vedno smo se zvečer trmali, jokali, izsiljevali - no temu rečem dvig pozornosti, da je še pokonci ko hoče piti, pa na wc,... Zdej pa končno brez joka v spanje. Očitno me zelo pogreša kadar sem popoldne v službi. Ko sem bila dopoldne, je uživala da smo iz plastelina kaj ustvarjali, barvali,.... Zdej grem pa sprobat mešanico za špagete v pečici.
|