dreamhorse
|
Smrketa, jaz bi ga, (sicer ne vem, če bi res lahko) pustila nekaj časa polulanega. Takoj ko mu greš preoblečt hlačke, mu hkrati potrdiš, da to lahko naredi, saj ga boš itak takoj preoblekla in zanj je bo nič slabega. Jaz bi poskusila nekako takole. Zdaj ti naj bo, te preoblečem, ampak naslednjič, ko se boš polulal v hlačke, ti jih ne bom preoblekla. Kaj pa vem.. Eno je rečt, drugo je pa to res naredit. Žana pa od morja ven noče zaspat sama. Tam sma zaspale skupaj na njeni postelji, zdaj pa isto. Ne vem, česa se v sobi tako bolji, da se me oklene kot klop, in me ne spusti... ko se vležem k njej v posteljo, me tako objame, da ni šans, da kam grem. Sicer zaspi v 2 minutah, če pa ne, pa po nekem času grem in rečem, da grem na stranišče, vmes pa tako zaspi. Je pa taka igralka, sem jo danes pripeljala v vrtec in se je cartala pri meni, pa kao ni hotela it... ko sem jo pa pogledala, se je tako smejala, da joj...res je prava igralka, v večih primerih... bi lahko bila nominirana za oskarja, ...
|