Mala_princeska -> RE: Junijski sončki-3. del :) (25.4.2012 9:42:44)
|
Odločba- jaz sem obkljukala na vlogi oboje in za vrtec in za otroški dodatek(čeprav mi še ni potekel decembra), pa sem včeraj skupaj dobila obe odločbi. Jaz se pišem na P, ostali člani družine na S. Rezultat - vrtec za plačevat višji, kljub moji brezposelnosti v zadnjih mesecih leta 2010(no res pa je da sem takrat dobivala nadomestilo za brezposelnost z zavoda za zaposlovanje). V obeh odločbah so mi upoštevali dohodke iz 2010, pa celo nagrado banke, ko smo tamali odprli trr in to borih 10 EUR. Dohodnina mi je v obeh odločbah nula (najbrž do določene vstote za vračilo le tega ne upoštevajo, kakšni so kriteriji ne vem???), močno upam da se v mojih odločbah niso zmotili in da ne dobim še kakšnega šoka, upoštevali so obe plači, regrese, nadomestilo za brezposelnost, en avto - dražji, ki je bil v 2011 januarja pisan name - ne vem od kje jim logika da nekaj podatkov iz 2009, nekaj iz 2010, pa avto iz 2011, ki je itak na kredit;ampak oni to smatrajo kot visoko premoženje, lastnika kake nepremičnine nisva. Na srečo je otroški dodatek ostal isti, se mi znesek ni spremenil. Tako da se zaenkrat pritožila ne bom..... Pri nas v vrtcu ni obvestila da naj odločbo prinesemo v tajništvo, ampak jo bom nesla, da ne bo prehudega šoka za nazaj, po mojih izračunih bo od januarja do marca 60 eur poračuna za vse tri mesece skupaj za nazaj poplačat. Lepo se imejte, pa prijetne proste dni, če ste kaj frej :-)))
|
|
|
|