|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled...
23.8.2005 11:53:32   
lizbona
živjo punce...
jaz bi mogla imet prvi pregled pri G 26.8., pa me je včeraj sestra prenaročila in sem bila tako tam že danes, kar mi je super, me pa zdaj malo skrbi, ker G še ni vidla srčnega utripa. sem pa v 6. tednu.
zdaj sem malo:zmeden2:, ker ne vem, ali je to normalno ali pa je mogoče celo lahko kaj narobe, čeprav G ni bila videti zaskrbljena, samo rekla je, da naj pridem 2.9. ponovno na pregled,da bo lahko ugotovila, kaj je z utripom ...
kaj mislite ve? a je normalno, da ob koncu 6. tedna še ni videti utripa ali me naj skrbi?
pozdravček vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi pregled...
23.8.2005 11:56:25   
mml
Mislim, da ni razloga za zaskrbljenost, srček se večinoma vidi za sigurno nekje od 8. tedna dalje, prej se pa vidi ali se pa en vidi. Jaz sem bila na UZ, ko sem bila noseča 5 5/7, videl se je ovoj in plod, ki je bil velik tam ene 8mm, srčka pa še ni bilo videt. Tako da nikar ne skrbi, se bo pa 2. septembra že kaj več videlo.

Prijeten dan

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi pregled...
23.8.2005 13:04:37   
potamčica
Js sm tud mela prvi pregled v 6. tednu, pa se ni vidl srčka, me je naročila čez en teden in takrat je srček že lepo bil.
Tak da po mojem ni panike, kar v miru počakaj na naslednji pregled.

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi pregled...
23.8.2005 13:51:32   
Yasminka
Na prvem pregledu sem bila v 5t, pa se še ni vidlo srčnega utripa. Naslednjič v 9t , pa že.:rozica:

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi pregled...
23.8.2005 15:46:27   
kati1
ojla

pri meni je bilo enako ... srček smo videli potem v 8t

lp, K

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi pregled...
23.8.2005 20:20:10   
mis
jaz sem bila konec sedmega tedna, pa se se ploda ni videlo. naceloma v osmem...

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi pregled...
24.8.2005 9:23:48   
lizbona
hvala, ste me res kar potolazle, zdaj bolj sprosceno cakam naslednji pregled:metulj::metulj::metulj:
pozdravcek!

(odgovor članu lizbona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?