prvi pregled... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lizbona -> prvi pregled... (23.8.2005 11:53:32)

živjo punce...
jaz bi mogla imet prvi pregled pri G 26.8., pa me je včeraj sestra prenaročila in sem bila tako tam že danes, kar mi je super, me pa zdaj malo skrbi, ker G še ni vidla srčnega utripa. sem pa v 6. tednu.
zdaj sem malo:zmeden2:, ker ne vem, ali je to normalno ali pa je mogoče celo lahko kaj narobe, čeprav G ni bila videti zaskrbljena, samo rekla je, da naj pridem 2.9. ponovno na pregled,da bo lahko ugotovila, kaj je z utripom ...
kaj mislite ve? a je normalno, da ob koncu 6. tedna še ni videti utripa ali me naj skrbi?
pozdravček vsem.

mml -> prvi pregled... (23.8.2005 11:56:25)

Mislim, da ni razloga za zaskrbljenost, srček se večinoma vidi za sigurno nekje od 8. tedna dalje, prej se pa vidi ali se pa en vidi. Jaz sem bila na UZ, ko sem bila noseča 5 5/7, videl se je ovoj in plod, ki je bil velik tam ene 8mm, srčka pa še ni bilo videt. Tako da nikar ne skrbi, se bo pa 2. septembra že kaj več videlo.

Prijeten dan

potamčica -> prvi pregled... (23.8.2005 13:04:37)

Js sm tud mela prvi pregled v 6. tednu, pa se ni vidl srčka, me je naročila čez en teden in takrat je srček že lepo bil.
Tak da po mojem ni panike, kar v miru počakaj na naslednji pregled.

Yasminka -> prvi pregled... (23.8.2005 13:51:32)

Na prvem pregledu sem bila v 5t, pa se še ni vidlo srčnega utripa. Naslednjič v 9t , pa že.:rozica:

kati1 -> prvi pregled... (23.8.2005 15:46:27)

ojla

pri meni je bilo enako ... srček smo videli potem v 8t

lp, K

mis -> prvi pregled... (23.8.2005 20:20:10)

jaz sem bila konec sedmega tedna, pa se se ploda ni videlo. naceloma v osmem...

lizbona -> prvi pregled... (24.8.2005 9:23:48)

hvala, ste me res kar potolazle, zdaj bolj sprosceno cakam naslednji pregled:metulj::metulj::metulj:
pozdravcek!

Stran: [1]