RE: Demonstracije, vaše mnenje? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

BellaB -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (19.10.2011 17:45:52)

Hjah, sam mors vedet da se vedno dobi en procent takih, ki bodo demonstracije izkoristli za izzivljanje lastnih frustracij in zelja po unicevanju splosne druzbeno koristne lastnine, pa tud lastnine, ki pripada sosedu. In to ni kul.

Colt -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (19.10.2011 19:55:23)

IZVIRNO SPOROČILO: BellaB

Hjah, sam mors vedet da se vedno dobi en procent takih, ki bodo demonstracije izkoristli za izzivljanje lastnih frustracij in zelja po unicevanju splosne druzbeno koristne lastnine, pa tud lastnine, ki pripada sosedu. In to ni kul.

Če bo ta 1% sprožil določene spremembe, jih podpiram. Vem da se v takšnih demonstracijah najde še večji procent kretenov, ampak bistveno je večinsko mnenje. Masa se počasi kopiči, policija je alarmirana. Policija bo kmalu sekala/tolkla po ljudeh ki delajo za njihovo plačo.  Rezervisti SV čakamo na ''izredno stanje'', imamo pa že navodila, kako povozit ljudstvo in jih disciplinirat. Podrobnosti, boljš da ne veš. Ja, zares....druga Švica!

BellaB -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (19.10.2011 20:30:45)

Ja ma nej strmoglavijo in z macolami obtolcejo drhal tatinsko, ne pa meni da nekdo pozge hiso in tebi razsuje avto halo :D O tem jst govorim.

Ima da poje giljotina! In vse nakradeno razdelit med ljudi... kot v cajtih Robina Hooda... :>

Colt -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (20.10.2011 18:40:25)

Naši nonoti so že zrihtal stvari...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

karjola -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 10:05:56)

Revolucija bo slej kot prej, samo malo čudi, da ti novodobni revolucionarji, ki šotorijo pred borzo (nov vsaj v Ljubljani), ne vedo, kaj bi sploh radi dosegli. Šotorjenje zaradi šotorjenja je brezveze, potrebuješ neke cilje, kaj doseči, s kom, itd.

BellaB -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 14:47:31)

Tocno tako :)

Kerensa* -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 14:50:24)

IZVIRNO SPOROČILO: karjola
malo me čudi, da ti novodobni revolucionarji, ki šotorijo pred borzo (nov vsaj v Ljubljani), ne vedo, kaj bi sploh radi dosegli.

Mene pa to čisto nič ne čudi.
Kakor v (preostalem) življenju, tako na "štrajku". Živim, ker so me pač rodili in ker še nisem umrl. Štrajkam, ker nimam drugega dela. Proti čemu štrajkam, ni važno. Kaj bi rad dosegel? Ne vem nič, razen tega, da bi rad dosegel, da mi zato, ker nič (pametnega) ne delam, ne bo hudega (ali vsaj ne hujše, kakor mi je).

P.S. Čeprav je prisano v prvi osebi, nisem pisala zase. Da ne bo pomote.

alda -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 16:04:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: karjola
malo me čudi, da ti novodobni revolucionarji, ki šotorijo pred borzo (nov vsaj v Ljubljani), ne vedo, kaj bi sploh radi dosegli.

Mene pa to čisto nič ne čudi.
Kakor v (preostalem) življenju, tako na "štrajku". Živim, ker so me pač rodili in ker še nisem umrl. Štrajkam, ker nimam drugega dela. Proti čemu štrajkam, ni važno. Kaj bi rad dosegel? Ne vem nič, razen tega, da bi rad dosegel, da mi zato, ker nič (pametnega) ne delam, ne bo hudega (ali vsaj ne hujše, kakor mi je).

P.S. Čeprav je prisano v prvi osebi, nisem pisala zase. Da ne bo pomote.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Kerensa* -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 20:02:32)

Erazma B. Pintarja ima večina ljudi za kur*irja in nastopača. Jaz ga imam za človeka z možgani. Tole je njegov umotvor - razlaga današnje ekonomije v Sloveniji.

‎1. Marko nosi težko prisluženi denar v banko.
2. Marko redno in pravilno plačuje davke.
3. Markov je ogromno.
4. Barab je malo.
5. Baraba, ki ima '"jajca'" si v banki sposodi denar, da kupi delnice.
6. Banka da posojilo iz denarja, katerega je v banko nanosil Marko oz. denarja za katerega davke je plačal Marko (!!)
7. Baraba za posojilo garantira s kupljenimi delnicami in svojim praznim žepom (!!)
8. To vidijo druge barabe.
9. Druge barabe ponovijo postopek.
10. Banka je navduš¡ena, ker se denar '"vrti'".
11. Banke so navdušene, ker se denar '"vrti'".
12. Držva je navdušena, ker se denar '"vrti'" in stalno poroča o gospodarski '"rasti'".
13. Marko od tega nima nič - razen vrtoglavice zaradi prekomernega dela.
14. V določenem trenutku je na tržišču preveč barab.
15. Sistem poči - delnice gredo v maloro.
16. Banka izgubi denar - Markov denar !!
17. Država priskoči banki (ne Marku !!) na pomoč.
18. Dvigne davke.
19. Marko plačuje dvignjene davke.
20. Iz Markovega denarja (davčnega) držva da denar banki, da ne crkne (Marko je drugič izgubil denar !!)
21. To država naredi nekajkrat na različ nih koncih
22. Vedno na Markov račun.
23. Ko to ne pomaga več - ker banke crkujejo ena za drugo, država začne tiskati denar.
24. Začne se inflacija.
25. Barabe z svoje imetje prenesejo v Švicarske franke in naprej bogatijo.
26. Ker je borza v riti, barabe z začno kupovati delnice hrane in prehrambenih artiklov.
27. Cene hrane explodirajo.
28. Markoti in njih familije so lačni.
29. Barabe so bogate.
30. Sistem se sesuje - ampak le za Markote.
31. Vojska je na ulicah in kroti Markote - ubija .. za barabe, ker je vojska njihova !!

In ker jaz nisem Marko, niti ni želim biti, sem naredila tisto, kar bi moral tudi Marko že v štartu - denarja ne dajem v banke. [sm=smiley1.gif]

Colt -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 20:16:08)

Kerensa, z eno besedo.. Macola!!

Goose on the loose -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (21.10.2011 22:31:27)

A je transparent "Jankovič, a sem lahko tvoj sin?" že odstranjen?

BellaB -> RE: Demonstracije, vaše mnenje? (22.10.2011 12:44:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Kerensa, z eno besedo.. Macola!!

jst bi dodala se po buci bankirjev in barab [sm=smiley36.gif] Sicer pa... a se spomnis une reklame na radiu od Cankarja in skodelice kave pa zvoka v ozadju? [sm=smiley36.gif]

V glavnem umotvor ali ne... zelo lepo povzeto.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]