ly117
|
'' Poklicali ste 112, Klic v sili, prosim. '' '' Dve punci se tepeta zame ! '' '' Dobro...'' po krajšem premoru ''...in kje je tu problem ? '' '' Ta grda zmaguje ! '' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Učiteljica - Djeco koja je najvrednija stvar za koju vi znate?! Čedo - Mercedes moga tate! Milica - Dijamant na prstenu moje mame! Perica - Menstruacija!!! Učiteljica - Iju, Perice!? da li ti znaš šta to znaci!? Perica - Ne znam šta znači, al mora da je mnogo vrijedno, jer kad je moja starija sestra jutros rekla da nema menstruaciju, mama je pala u nesvjest, tatu strefio infarkt, a susjed se upucao!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Došao Mujo iz Njemačke i tražio od Fate da mu skuha lonac pasulja. Najeo se i cijelo popodne prdio kao stoka. Zasmrdeo celu kuću, a uveče dolaze gosti. Kaže on Fati: Imam ja u autu sprej sa mirisom borove šume, daj naprskaj kuću da se ne oseća smrad. Fata to učini, i miris se popravi. Pristigoše gosti, sede, mezetaju i stalno njuškakju. Mujo upita, na šta ih miris potseća. Jedan odgovori "Kao da se neko usrao u borovoj šumi." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ustavi policaj Janeza, ki je vozil krepko prehitro.... Policaj: Vozniško prosim. Janez: Nimam. Policaj: Kako ne? Janez: Vzeli so mi jo zadnjič, ko sem napihal.... Policaj: Prometno.... Janez: Nimam... Policaj: Čigav je avto? Janez: Ukraden... Policaj: Kako ukraden? Janez: Ja, ukradu sem ga, da lahko opeljem truplo ženske, ki sem jo ubil.... Policaj: Kako? Janez: Ja s pištolo sem jo ustrelil.... Policaj: Kje imate pištolo? Janez: Ja tamle v predalu, pod armaturo.... Pokliče policaj okrepitev. Pride cela "četa" policajev, s komandirjem na čelu... Komandir: Vozniško prosim.... Janez: Ja, izvolite.... Komandir: Ok, še prometno prosim.... Janez: Ja, izvolite..... Komandir: Saj avto je vaš.... Janez: Ja, čigav pa? Komandir: Kje imate pa pištolo? Janez: Kakšno pištolo? Komandir: Ja tisto, s katero ste ubili žensko.... Janez: Katero žensko? Komandir: Ja tisto, katere truplo peljete v prtljažniku.... Janez: Nobene ženske nimam v prtljažniku. Komandir: Odprite, da pogledam. Janez odpre vrata prtljažnika, prtljažnik prazen..... Komandir: Oprostite, nič mi ni jasno! Kolega policaj nas je poklical, ker bi naj brez izpita vozili ukraden avto, imeli pri sebi pištolo, s katero bi naj ustrelili žensko in bi naj njeno truplo prevažali v prtljažniku.....!!?? Janez: Ja, saj, ne morem verjet, kakšen lažnivec.... Na koncu bo pa še rekel, da sem prehitro vozil, a ne!!??