Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:06:04
|
|
|
|
matcar
|
Pokonci od 6-h,ko je Teo hotel že jest,moj je šel delat,Saš pa ima svoje trenutke zdaj. Upam,da mi bo ratalo it na prireditev v Tuš,imamo namreč obletnico naše OŠ in otroci nastopajo v dvorani,Lea pa tudi.Samo ne vem,kak naj to izpeljem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:06:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali tak pač. moja fanta še spita, jaz pri kavi. gremo pol k frizerju, da se porihtama mi2 z malim, zvečer pa grem na službeno zabavo v Olimje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:07:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: za tvojo taveliko , pa od kod oz. kak, joj bogica. Pojma nimam,non-stop se ji to ponavlja. Hvala za Jaz sem jih v njenih letih tudi imela. pa tudi večkrat dobila. Če te to kaj potolaži. hja,no,ne glih najbolj. Ja saj vem, sam pozabla sem omenit da pol pa nič več. Pa mogoče veš,od kod si jih tolkokrat dobila? Ker meni to ni najbolj jasno,no. Žal ne.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:31:42
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, sem pri kavi, Jan zajtrkuje, moj je že šel delat. Punce danes ob 17h prihaja dedek mraz pod Pohorje, če želi katera it.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:33:11
|
|
|
|
botrca
|
Matcar za Leo in Saša...da je doma Arwenko tudi za A ogromno , da prideta čim prej domov.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 8:34:09
|
|
|
|
botrca
|
Punce, povejte mi a je katera že jedla kdaj pizzo iz pizzerije Julči na studencih?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 9:06:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, povejte mi a je katera že jedla kdaj pizzo iz pizzerije Julči na studencih? Redno jo naročamo,svetovna pica daleč naokoli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 9:37:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, povejte mi a je katera že jedla kdaj pizzo iz pizzerije Julči na studencih? Redno jo naročamo,svetovna pica daleč naokoli. aha..super...imam na računu od spara zadaj možnost naročit 1+1 gratis do konca leta pa me je zanimalo kakšna je, ker tam pa še nisem nikoli jedla. Hvala matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 9:42:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zvečer pa grem na službeno zabavo v Olimje. lepo se imej
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 9:56:31
|
|
|
|
botrca
|
Grem pospravljat, menjat posteljnino...pa perilo dat v sušilca...pa še kaj se bo našlo. Kaj kuhate danes? Jaz pire, pečenega piščanca in grahovo omako.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 10:20:43
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Spali super, maličke si menjavata nalepke, se igrata, potem gresta k babici malo Jaz bolj tak...dobila M spet...že drugič ta mesec..in to full ..brezveze skratka Potem pa moram delat za šolo, pa mi nekak ni
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 10:21:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, povejte mi a je katera že jedla kdaj pizzo iz pizzerije Julči na studencih? ne še
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 10:21:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce danes ob 17h prihaja dedek mraz pod Pohorje, če želi katera it. ne bo nam zneslo....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 10:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: za tvojo taveliko , pa od kod oz. kak, joj bogica. Pojma nimam,non-stop se ji to ponavlja. Hvala za Jaz sem jih v njenih letih tudi imela. pa tudi večkrat dobila. Če te to kaj potolaži. hja,no,ne glih najbolj. Ja saj vem, sam pozabla sem omenit da pol pa nič več. Pa mogoče veš,od kod si jih tolkokrat dobila? Ker meni to ni najbolj jasno,no. Žal ne. pravijo, da se baje s hrano(okuženo( dobijo in da os full nalezljive
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 10:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
grem dalje power point o Mercatorju delat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 11:58:48
|
|
|
|
botrca
|
Perem že 3 stroj...sušim ostalo...kosilo se tudi že kuha...malo sem spremenila meso...sv.zrezke v curry omaki, s peteršiljem, korenčkom, zeleno. Ostalo je isto. Popoldan pa pod pohorje, če ne bo dež.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 12:45:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zvečer pa grem na službeno zabavo v Olimje. lepo se imej bom, hvala, sploh, ker pridem šele jutri domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 12:53:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zvečer pa grem na službeno zabavo v Olimje. lepo se imej bom, hvala, sploh, ker pridem šele jutri domov
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 13:12:50
|
|
|
|
ly117
|
Čupa vpraša mamo: "Mama, lahko peljem Fifiko na sprehod?" Mama: "Rajši ne, ker se goni, da ne bo kaj narobe." Čupa: "Kaj to pomeni?" Mami je nerodno in pravi: "Pojdi vprašat atija, mislim, da je v garaži." Čupa gre k atiju: "Ati, rada bi peljala Fifiko na sprehod, pa mama pravi, da se goni." Ata: "Ni problema," in psičko malo polije z bencinom. "Zdaj pa jo lahko pelješ." In odideta. Čez deset minut se Čupa vrne s praznim povodcem. Ata: "Ja, kje pa jo imaš?" Čupa: "Pride takoj. Veš, tam pri trgovini sva srečali nekega psa, in ravno takrat ji je zmanjkalo bencina in ni več šla naprej. Zdaj pa jo tisti pes poriva domov."
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 19:00:07
|
|
|
|
ly117
|
Žena pride domov in reče svojemu možu: - "Se spomniš vseh teh glavobolov, ki sem jih imela vsa ta dolga leta? No sedaj jih ni več." - "Nimaš več glavobolov se začudi mož?" - '' kaj se je zgodilo?" - žena odgovori: - "Prijateljica mi je priporočila da grem do hipnotizerja. On mi je rekel da naj stopim pred ogledalo in ko se gledam naj ponavljam: Jaz nimam glavobola, jaz nimam glavobola, jaz nimam glavobola. Deluje Glavobol je zginil. - "To je... to je... pa to je prečudovito " - reče mož - "Veš tudi ti nisi kaj preveč vroč in strasten zadnjih nekaj let, kaj če bi šel tudi ti do njega mogoče ti pa lahko kako pomaga, Mož se strinja z idejo. Po parih tretmajih, mož pride domov, strga obleko iz sebe, dvigne ženo jo odnese v spalnico - "Ne premikaj se takoj bom nazaj" Gre do kopalnice se vrne čez par minut skoči v posteljo in posexa žno kot še nikoli prej ! Reče žena: - "Uaa, mhhmmh uf to je bilo prelepo!" - "Čakaj malo!", reče moľ in gre še enkrat v kopalnico in se vrne v posteljo na drugo rundo, ki je bila še boljša kot prva! Ženi se zavrti v glavi! Reče mož spet, - "Ne premikaj se , takoj bom nazaj." in gre. Tokrat žena počasi po prstih odide za njim do kopalnice da vidi zakaj mož vedno po sexu odide v kopalnico . Pokuka čez vrata in vidi njega kako stoji pred ogledalom in govori - "Ona ni moja žena. Ona ni moja žena. Ona ni moja žena. "
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 20:15:15
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 super vici
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 20:18:06
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bila z Janom pod pohorjem...gledala prihod dedka mraza...super je bilo, pa polno otrok . Prišla domov, spekla palačinke za večerjo, se najedla...Jan se igra še malo...jaz pa gledam kmetijo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 20:56:24
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Po kosilu šli malo počivat. Pol pa sma L peljala malo k mojima mi2 pa malo po trgovinah. Nato nazaj po L in domov.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 21:01:47
|
|
|
|
ly117
|
V šoli so dobili nalogo, da vsak napiše spis s temo: Samo ena je mama. In gre Janja pred tablo: ''Jaz sem včeraj šla na travnik in nabrala rože za mamo, ker samo ena je mama.'' Joško: ''Jaz sem šel z mami na obisk babice in ji dal lupčka in potem še mami, ker samo ena je mama.'' Janezek: ''Včer sm pršu dumo, pa je bla mat pjana ku krava in mi rekla: Bejž u klet pu dve piksne pira. Grem v klet in zavpijem nazaj: Samo ena je, mama!''
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.12.2011 21:07:52
|
|
|
|
ly117
|
Končno nekaj pametnega!!!! Ena življenska, ki ni zrasla na drevesu: - umazana posoda pove, da sem nahranila svojo družino; - polni koš za smeti pove, da sem pospravila naš nered; - popackana tla povedo, da sem otrokom pustila, da se igrajo; - polna košara umazanega perila pove, da je moja družina v čistih oblačilih; - mokra kopalnica pove, da smo se tudi skopali. In naslednjič, ko prideš k meni domov in vidiš vse to; - razmisli preden me sodiš! Če si prišel/prišla z namenom da vidiš NAS - vstopi :-), če pa želiš videti čisto hišo, se prosim najavi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?