Kratka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Kratka jaz sem najprej imela 2-3 dni krvave izcedke pred M, potem sem začela piti maco, pa se mi je malo izboljšalo, ko sem nehala piti (mi je bilo slabo, sem celo bruhala, sumim maco, ker ko sem nehala mi je bilo bolje), potem so se mi pa med ciklom pojavili, zdaj že 3 mesece zaporedoma. Sem bila pri moji G in seveda je rekla, da je vse ok, niti ni posvečala strašne pozornosti temu, niti mi ni razložila od česa bi to lahko bilo. tako da grem 17 na UZ in da vidimo kakšno je dejansko stanje. poročam. Ta mesec pa sem imela samo zvečer pred M čisto malo roza izcedka,tako da je pri meni vsak mesec drugače Meni so se pojavljali do 7 dni pred M tile izcedki, pa še potem po M par dni. Z Dabrostonom so se zmanjšali na 3 dni, z maco pa vem, da sem ekrat imela samo en dan pred M. Mace ne pijem več, ker mi ne paše, bolj kot to, je pa ne upam pit, če bi zanosila. Prejšnji mesec sem jo pila skozi cel ciklus, ker nisva nič delala na in je bil izcedek res samo 1 dan. Ta ciklus sem pa v bistvu računala na to, da se je stanje izboljšalo....Preden sem dobila Dabroston sem bila na UZ, tik preden bi morala dobiti M, pa je G videla, da imam zelo tanko sluznico, tako tanko, da bi mogla biti že po M in ne pred njo. No čez tri dni se mi konkretno ulila M, tako da ja, je zelo boga sluznica in razložila mi je, da je vse to lahko posledica abrazije, ki sem jo imela (točno včeraj je bilo en mesec do 2 let) po UPN, zaradi zaostanka posteljice Sem dost prebrala na temo teh izcedkov po netu, pa ne vem kaj si naj mislim. Včasih je lahko kaj fejst narobe, včasih je pa nič posebnega...jaz samo upam, da mi niso takrat v P kaj zafrknili
|