|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
11.11.2011 9:02:10   
romare
jutro punce,
evo zaenkrat je še belina na hlačkah,in tudi bt je še vedno povišana.aja pa kava ima danes grozen okus.
sem pa mal slabe volje in malček me skrbi,ker se začenja najbolj grozen urnik v letu,(v službi mislim).

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 826
11.11.2011 10:45:35   
LittleSun
romare, ko boš imela potrjeno to lepo novičko bo tudi v službi vse lažje in bolj veselo. Kdaj ponoviš test? Jutri zjutraj?

Kje ste čveke danes? Mene so zasipali z delom, sem prišla samo malo možgane dat na off. Smo se pa dogovorili da bomo malo prej zaključili z delom in si skuhali malo vina in posedeliuser posted image user posted image popoldan pa malo na martinovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.11.2011 11:47:01   
oreh
Živjo,
romare, upam da je to to!

Črtek, ful lepo, da je tako odreagiral. Ko greš naprej je zlo pomembno, da ti ga ni treba poleg vsega še prepričevati, saj je že tako težko. Tudi moj je naredil enako kot tvoj. Rokomet na WC ambulante pa mu je itak prišel že skor v navado in ko greva mimo se temu smejeva, sej moreš tko obrnit.

Dogodek, ki me pa vedno spravi v smeh, pa je bil ravno na prvem pregledu pri Rešu: Mu reče no gospod hlače dol in moj debelo pogleda, mu je verjetno šel še zadnji % ponosa. In ko doktor zelo od blizu gleda njegova moda, ga vpraša, če je alkohol v mejah normale. Moj pa njemu ja, seveda. Jaz sem skor dol padla in pol sem cel pregled, ki bi naj bil napet, komi zadrževala smeh. user posted image

Glede izcedkov, pa mislim da niso kar tako. Jaz sem kar na svojo roko si kupila progesteron, ki ti nikakor ne more škodit in jih nimam več. So pa lahko znak pomanjkanja progesterona in s tem možnost propada nosečnosti že zelo zgodaj. Enkrat je Katte to ful lepo opisala.Katte?
Kratka, drugače pa imaš ogromno o tem na netu, pa najbolje, da si ustvariš svoje mnenje.

Uživajte vikend, Littlesun, na martinovanju po pameti prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.11.2011 12:20:52   
lunica 85
romare.joj kako sem vesela  zate jaz vem da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
littlesun:a tebe pa kar zasipali z delom.oh joj .Sej bo hitro mimo in bo ura 15user posted image

evo jaz sem se pa dopoldan potepala s svojim malčkom ,skuhala kosilo ,zdaj pa malo lenarim ko je šel bejbi spat.Sem si pa danes kupila un matični mleček k je v akciji -DM .user posted image user posted image če ta mesec ne bo ratalo naj me kokla brcneuser posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.11.2011 13:09:33   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: oreh
Glede izcedkov, pa mislim da niso kar tako. Jaz sem kar na svojo roko si kupila progesteron, ki ti nikakor ne more škodit in jih nimam več. So pa lahko znak pomanjkanja progesterona in s tem možnost propada nosečnosti že zelo zgodaj. Enkrat je Katte to ful lepo opisala.Katte?
Kratka, drugače pa imaš ogromno o tem na netu, pa najbolje, da si ustvariš svoje mnenje.

Ja, možno, da sem kdaj kaj napisala, ampak se ne spomnim več, kje. Sem se v tem času, kar delamo na user posted image , že kar izobrazila. Internet je zakon user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 830
11.11.2011 13:34:28   
crtek
oreh ja se strinjam, da je super, da me tko podpira, sej če me nebi nevem kako bi danes zgledala user posted image js zelo redko rabim kšno res konkretno podporo, ampak ko jo, jo pa res nujno. Moj dragi je ful zlat in ma ful talent za delat z mano in se res potrudi in si vzame čas zame. V vsakem primiru bova še malo počakala preden greva do zdravnikov, po moje še kšne 3-4mesce sigurno, pol pa če do takrat ne bo nič...itak, sva pa zdej na začetku 6 kroga, tko da še ne teče voda v grlo, pa nekako upam, da še ne bo treba pomoči iskat...upam, bomo pa vidli kako se izide user posted image
romare user posted image navijam, da je to to. Res upam, da sta user posted image odgnala za kar nekaj časa user posted image
LittleSun ke fajn kolektiv, da se lahko tko zmeniste, da kr prej končaste pa vino skuhate user posted image če maš takšen zaključek dneva na obzorju je tudi kopico dela lažje prenest user posted image

uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 831
11.11.2011 13:48:02   
Katte
Mi smo pa danes v službi spili kozarec mladega vina. Pa ne zaradi martinovanja, so bili drugi razlogi. V moji firmi imamo drugače strogo prepoved alkohola... 
Zdaj se mi pa nič ne da user posted image . Nisem veliko spila, ampak ne rabim ne vem kakšnega izgovora, da se mi ne ljubi več delati, ko je pa petek! Ampak sem bila ta teden ful pridna, tako da ni to nič hudega. Saj delam, ampak ni ne vem kakšne vneme user posted image .
VIKEND!!! user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 11.11.2011 13:49:44 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 832
11.11.2011 14:15:33   
LittleSun
what a dayuser posted image user posted image samo da ga je skoraj konec, delovnega mislim in da je tukaj vikenduser posted image user posted image to je pa je bilo mučenje danes. vsi bi vse imeli in to takoj, potem pa te še kaj zeza, pa si pečenuser posted image user posted image sem za 1 cent v enem popisu danes porabla 1 uro dela. Pop****user posted image user posted image

moja user posted image se počasi izteka, tako da gremo v akcijo. Danes imam še čisto malo in mogoč bo jutri še kakšna kapljica, a lahko jutri zvečer že spijem krvomočnico ali počakam da bo čisto čisto???

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 833
11.11.2011 14:35:35   
srce77
hehe jaz pa sploh ne vem,da je petek,ker sem že včeraj bil fraj....in vam povem da ful paše. Sem malo prej prišla domov,sem šla h kolegici njeno pupo pogledat in sem se fuuuul nacartala.....kaka lubuka jeuser posted image ....in dobila še večje lušte....
LittleSun po mojem že lahko začneš z čajem saj si na koncu z M,.....pa user posted image ne pozabit  hehe....jaz že komaj čakam da se M izteče,tako da v pon začnemo na dva dni....pa da ta mesec res rata.
Veselo martinovo,pa po pameti........user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 834
11.11.2011 14:44:17   
sontschica
živjo punce
romare tudi jaz upam da je to to, a jutri delaš test?
tudi za vse ostale upam, da čimprej nalulate user posted image
dovolj je še roza barve za november user posted image user posted image
punce dejte mi nekaj povedat, a ta akcija s clearblue velja tudi za dm?

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 835
11.11.2011 14:49:38   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kratka jaz sem najprej imela 2-3 dni krvave izcedke pred M, potem sem začela piti maco, pa se mi je malo izboljšalo, ko sem nehala piti (mi je bilo slabo, sem celo bruhala, sumim maco, ker ko sem nehala mi je bilo bolje), potem so se mi pa med ciklom pojavili, zdaj že 3 mesece zaporedoma. Sem bila pri moji G in seveda je rekla, da je vse ok, niti ni posvečala strašne pozornosti temu, niti mi ni razložila od česa bi to lahko bilo. tako da grem 17 na UZ in da vidimo kakšno je dejansko stanje. poročam. Ta mesec pa sem imela samo zvečer pred M čisto malo roza izcedka,tako da je pri meni vsak mesec drugačeuser posted image

Meni so se pojavljali do 7 dni pred M tile izcedki, pa še potem po M par dni. Z Dabrostonom so se zmanjšali na 3 dni, z maco pa vem, da sem ekrat imela samo en dan pred M. Mace ne pijem več, ker mi ne paše, bolj kot to, je pa ne upam pit, če bi zanosila. Prejšnji mesec sem jo pila skozi cel ciklus, ker nisva nič delala na user posted image in je bil izcedek res samo 1 dan. Ta ciklus sem pa v bistvu  računala na to, da se je stanje izboljšalo....Preden sem dobila Dabroston sem bila na UZ, tik preden bi morala dobiti M, pa je G videla, da imam zelo tanko sluznico, tako tanko, da bi mogla biti že po M in ne pred njo. No čez tri dni se mi konkretno ulila M, tako da ja, je zelo boga sluznica in razložila mi je, da je vse to lahko posledica abrazije, ki sem jo imela (točno včeraj je bilo en mesec do 2 let) po UPN, zaradi zaostanka posteljice user posted image
Sem dost prebrala na temo teh izcedkov po netu, pa ne vem kaj si naj mislim. Včasih je lahko kaj fejst narobe, včasih je pa nič posebnega...jaz samo upam, da mi niso takrat v P kaj zafrknili user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.11.2011 15:16:07   
oreh
Kratka nisem vedela, da se že tolko časa trudita in da imaš tako bolečo izkušnjo za sabo.

A so te dali na kakšne preiskave hormonov ali je vsaj rekla, če se lahko progesteron kako preveri?

Ali ne po 13. tednu posteljica začne proizvajati progesteron? Meni je samo rekel, da moram jemati

prometriuum.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.11.2011 16:07:34   
Kratka
Ja, Oreh, žal imamo eno zvezdico na nebu in naslednji mesec bo že dve leti user posted image Kako gre hitro čas....
Nisem bila na nobenih preiskavah, ker niti nisem bila še pri G od takrat, ko sem dobila Dabroston, saj sem mislila, da to ne bo potrebno, ker bom itak zanosila...Kako se pa Prometrium je? A to je podobno kot Dabroston? Meni je takrat rekla, da mi lahko da tudi recept za neka druga zdravila namesto Dabrostona (se ne spomnim imena), ampak je rekla, da takrat ne bi smela zanosit user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 838
11.11.2011 16:29:59   
oreh
Kratka, Prometrium je podobno zdravilo kot dabroston, je naravna oblika progesterona. Opažala sem izcedke 3 mesece zapored 3 dni preduser posted image .
Ja, eni pišejo, da to ni nič, drugi (Pušenjek), da se splača jemat progesteron, ne vemo če pomaga, škodit pa ne more, če izcedki izostanejo, potem vsaj v tem pogledu izostane. Ampak jaz ne morem samo mirno sedet in upat, da ni nič. No in pol sva šla na izlet v italijo po tablete, jemljem jih 16 dan, 2 tableti vaginalno na 12 ur, do 28-ega dneva.
Jaz sem si dozo kr sama predpisalauser posted image user posted image , ampak je reš bil navdušen in mi predpisal še 6 škatelj.
Če zanosim, jih moram jemati do 13. tedna, kajti do takrat progesteron proizvaja ? (se ne spomnim kje nastaja progesteron), po 13. tednu pa posteljica. Seveda, če ga je premalo lahko pride do neuspele nosečnosti, preveč pa ga ne more bit.
Pri tebi pa je šlo za posteljico? Oprosti, če te spominjam na to, ampak tudi sama sem imela splav (čez 2 meseca bo 2 leti).

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.11.2011 16:59:11   
Kratka
Aha, potem se lahko normalno jemlje. Pa si imela še kakšne preglede prej glede tega izcedka? Zdaj jih pa nimaš več? Imaš mogoče kakšne stranske učinke ob jemanju?user posted image

Potem imava pa obe angelčke....Pri meni ni šlo za posteljico...pri meni je bil plod bolan, tako da sem v 19.tednu imela UPN, ker pa posteljica ni hotela sama ven, sem imela še abrazijo. Kaj pa ti?

< Sporočilo je popravil Kratka -- 11.11.2011 17:02:18 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.11.2011 17:06:56   
oreh
ne glede tega nisem imela pregleda. Sem pa zdaj vidla, da je možno opravit test za progesteron po ovulaciji v laboratoriju. Jaz sem imela v 13. tednu, je srček nehal bit.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.11.2011 17:17:15   
oreh
kratka, mogoče si me narobe razumela. jaz ti ne svetujem, da začneš kar sama s progesteronom, itak je fajn, da da svoje mnenje najprej zdravnik. Sam jaz nimam potrpljenja čakat tri mesece da pridem do svoje G, pa da mi pol reče, da nej grem mal na dopust in bom zanoslauser posted image .

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.11.2011 17:39:03   
Kratka
Ne neuser posted image , sem čist prav razumela. Nimam namena posegat po zdravilih na svojo roko user posted image H G se itak imam namen naročit drug teden, do pregleda bom pila krvomočnico, vmes pa upala, da drug teden kličem na pregled zaradi user posted image in ne zaradi problemov...za stranske učinke sem pa spraševalazato, ker meni Dabroston ni najbolj pasal...sem bila zelo živčna ko sem ga jemala, jokala ko zmešana, glava bolela itd. pa me zanima, če bi bilo pri Prometriumu kaj drugače, glede na to, da je naravna oblika hormona in ne sintetična.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.11.2011 17:54:29   
oreh
No, eto, pametna punca!user posted image  Jaz sem pa vedno en neučakan človek.
Po prometriumu se nisem nič drgač počutla. Edino je smotano, ker imaš skoz izcedek, ko ga jemlješ, če pa ga jemlješ oralno, pa se zmanjša učinkovitost.

Držim pesti, da res kličeš zaradiuser posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.11.2011 19:41:14   
lunica 85
littlesun:ti kar začni vidiš jaz jo pijem od M do M ti pa ravno kontra;))Se pravi jo lahko pijemo neprestano3mesece in potem pavza 1 mesecuser posted image user posted image user posted image
Moj M je pa ta mesec nekaj dolga,ponavadi sem imela že 5 dan čisto za pikico malo ta mesec je pa še kar obilna.upam da to naslednji mesec pomeni plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.11.2011 8:11:16   
LittleSun
Dobro jutro

lunica med M je baje ni dobro pit, ker preprečuje, da bi se dobro ščistili. Jaz jo pijem od konca M do kak teden po O, mogoče še kak dan več.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.11.2011 8:12:25   
Zewa
Ooo punce.. long time no see user posted image

Sej vas skoz berem, ampak mam norišnico v službi in je noro, sem po cele dneve v službi, tako da nimam časa nič napisat.
Nimam časa niti si zamišljat kakšnih znakov nosečnosti, sploh pa smo ta mesec pomoje premalo user posted image ... Drugi mesec bo bolje..

ČESTITAM vsem puncam, ki ste zagledale user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image Res sem vesela za vas.. Ostale bomo pa decembra postale roza, če ta mesec ni nič ane? user posted image Bomo za božička lulale ;)
Naslednji vikend grem pa na odklop na morje.. Čeprav bi mogla glih tist vikend priti user posted image .. Upam, da je ne bo no..

Punce, lep vikend vam želim. Jaz še oddelam par urc, potem moram pa kaj za faks naredit, pol pa mal počivat user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.11.2011 10:05:43   
Natty77
Drage moje...razganja me od veselja. M bi naj dobila v ponedeljek ali torek, pa sem danes ponoči sanjala da sem naredila test in je bil pozitiven. Ponoči me je zbudila grozna slabost, sem šla bruhat, in nazaj spat. Ko sm zjutraj ustala pa sm naredila test CB. In je +.......jeeeeeeeeeeeeeeee.........imamo +++++++user posted image
Tolk sm vesela. Kr vriskala bi!

Natty 

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.11.2011 11:06:05   
alysa
Čestitam Natty user posted image user posted image user posted image ti kar vriskaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.11.2011 11:56:28   
srce77
Natty čestitam za plusek user posted image ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!