crtek
|
srce nas decembra čaka lepo darilo js sm prišla k sebi, sm misnla, da sm ok že dopoldan, pol je pršu moj domou iz službe in js u jok, cel popoldan me je crtal in tolažu in sva se ful pogovarjala tudi kaj bi nardila, če slučajno ne rata naravno in zdej sm ful pomirjena. me je vprašal, če bi rada, da greva že zdej do zdravnikov, da njemu ni problem, da me razume, da tudi on si ful želi , da pa noče, da bi se js počitla slabo, ker nisem js kriva, ker lahko je pri njemu problem in v vsakem primiru je njemu vseeno, bilokje je problem, on me ma vseeno rad in tudi, če ne rata, on bo bil z mano in me meu rad. vgl...zdej sm ok. Mi je rablo vse skupi prespat in se pomenit, malo premislit in je spet ok...gremo dalje, enkrat bo ampak nekako se ne morem otrest občutka, da če pa bi pazla, da se ne zgodi , bi bla še isti mesec in sm se odločla, da si bom mirla bt samo do O (lih da vem kdaj morem nehat z maco), pol pa nič več, kr mi gre na živce, da se pol s tem obremenjujem... ben punce, lepo se mejte, pridne bodte in se še kej beremo
|