Anonimen -> RE: darilo (7.10.2011 12:56:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mini86 za bratranca in sestrično-6 in 11 let, ki pa sta letos v začetku leta izgubila mamico bi pa kupila eno kuharsko otroško knjigo za začetnike, ... Ej sej vem, da je z dobrimi nameni itd. samo men osebno se pa to darilo tolk kruto sliši ... lej saj sigurno večina ne misli tako, sam jaz sem pa koj pomislila na to, da zdej mamice itak nimata, najbolj da čimprej začneta zase skrbet ... mah depresiven dan imam danes ... pa sem pomoje zaradi tega na to pomislila ... ne daleč od tega..je mal dalša zgodbica..pa da ti na hitro objasnim..njihov oči ima prijateljico in dostikrat si morata sama kej pripraviti za večerjo..starejši pač skuha hrenovko al pa kej podobnega..no in da jima mal dam ideje in tud tko rada pečeta kšne piškotke pa to..tko neki uporabnega..se mi zdi to bolj uporabno kokr pa da kr eno igračo k čez dva dni nau zanimiva No to se mal drugače sliši ... čeprav temu očiju bi dala mal brce v rit ... ampak to je že off toppic pa ne me čist upoštevat, ker imam res slab dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|