Tutan -> RE: darilo (7.10.2011 11:03:49)
|
Darilno košarico recimo.... Lahko za kuhinjo, pa se da potem not solnica, poper (seveda se oziram na stil njihove kuhinje, če imajo minimalistično, potem pridejo v upoštev stroge linije, rostfraj, kvadraste oblike itn...), mogoče stekleničke za kis in bučno olje, mogoče bi se potrudila in poiskala kje solni cvet, kakšen mlinček za poper, tisto posodico za zelišča, kjer jih spaštetaš, notri bi vtaknila še kakšno sadiko zelišča v lepem lončku, vse skupaj zavila...in to je to [sm=smiley1.gif] Lahko na isto tematiko za kopalnico, osebno nego, bi šla do kaksnega Lusha, kupila kakšno trdo milo, kakšen gel za tuš, kopel, masko za obraz, masažno rokavico... Luštno je tudi (ok, priznam tole je iz mojih osebnih želja) - pladenj za zajtrk (tisti ki ima spodaj povšterček iz koščic, da se ga da fino naštimat v postelji/na kavču), pa potem zraven v kombinaciji še kakšen luštkan krožnik, skodelico, prtiček.... Boni in denar meni ne potegnejo.... totalno neosebno darilo. Pač za meni ljube ljudi mi je super nakupovat in toliko jih pa že poznam, da vem, kaj jim je všeč in z veseljem pobrskam po trgovinah...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|