Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Pozdravljene mamice Jaz pa še čakam svojo štručko, ki naj bi prišla konec novembra in si belim glavo z marsičim. Oblačila sem dobila od kolegice, ki ima že velike otroke, nekaj je prišparala tudi moja mami, imam sigurno 30 mako majčk (se zavežejo samo enkrat, pa sploh ne vem a na hrbtu ali na trebuhu tako bolj pri strani- koligica pravi, da se jim reče flajški). Če mi katera lahko kaj svetuje kako to gre Ni mi pa tud čist jasn kako naj ga oblečem za iz porodnišnice, verjetno bo kar mrzlo zunaj, v avtu pa toplo. Če mu dam gor 2 mako majčki, pampersko, tetra plenico in povijalno plenico, da z njo tud fiksiram majčki, pol pa žabice iz gladkega bombaža in čez še pajac brez nogavičk, na nogice še štrikane copatke, na glavco 2 kapici, rokavičke in šal. Potem pa še kot tanka bundica kombinezonček s stopalci in kapuco. Ko bo oblečen ga pa še zavijem v dekico in dam v avtosedež. A bo to uredu? V avtu ga odvijem in slečem kombinezonček, da mu ne bo prevroče? Pa še nekaj me zanima, v čem je fora, da se otroka obleče za domov v posebno garniturco, če greš pa itak domov, še sploh pozim je pa itak ves zavit. Hvala mamice za odgovore 4 plasti + bunda + deka?! bodi, mako majčka, žabice, pajacek (npr plišast), eno kapico, jaknico in pokriješ z deko. ne rabiš kombinezona, dveh kap, rokavic, šala (razen če bo slučajno -25 I guess da je to potem smiselno) Poskusi se ti tok oblečt in it ven, ti garantiram, da se boš skuhala.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|