Felicita -> RE: Kako naj ga oblečem za domov? (4.10.2011 17:42:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PENCA Pozdravljene mamice Jaz pa še čakam svojo štručko, ki naj bi prišla konec novembra in si belim glavo z marsičim. Oblačila sem dobila od kolegice, ki ima že velike otroke, nekaj je prišparala tudi moja mami, imam sigurno 30 mako majčk (se zavežejo samo enkrat, pa sploh ne vem a na hrbtu ali na trebuhu tako bolj pri strani- koligica pravi, da se jim reče flajški). Če mi katera lahko kaj svetuje kako to gre [sm=zmeden.gif] Ni mi pa tud čist jasn kako naj ga oblečem za iz porodnišnice, verjetno bo kar mrzlo zunaj, v avtu pa toplo. Če mu dam gor 2 mako majčki, pampersko, tetra plenico in povijalno plenico, da z njo tud fiksiram majčki, pol pa žabice iz gladkega bombaža in čez še pajac brez nogavičk, na nogice še štrikane copatke, na glavco 2 kapici, rokavičke in šal. Potem pa še kot tanka bundica kombinezonček s stopalci in kapuco. Ko bo oblečen ga pa še zavijem v dekico in dam v avtosedež. A bo to uredu? V avtu ga odvijem in slečem kombinezonček, da mu ne bo prevroče? Pa še nekaj me zanima, v čem je fora, da se otroka obleče za domov v posebno garniturco, če greš pa itak domov, še sploh pozim je pa itak ves zavit. Hvala mamice za odgovore [sm=smiley1.gif] 4 plasti + bunda + deka?! bodi, mako majčka, žabice, pajacek (npr plišast), eno kapico, jaknico in pokriješ z deko. ne rabiš kombinezona, dveh kap, rokavic, šala (razen če bo slučajno -25 I guess da je to potem smiselno) Poskusi se ti tok oblečt in it ven, ti garantiram, da se boš skuhala.
|
|
|
|