Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika ... zdejle je imel tole temo tudi Avdić na radiu 1 čez ... je očitno tut on supeRR moderator ... Če še ni, se je pa s tako izjavo ziher kvalificiral . Naj gre on raje malo v park, preluftat celice. Pa še kako sem hodila z dojenčkom in malim otrokom po kafičih. Zakaj pa ne? Edino leto, ko si lahko to v miru privoščiš (poleg recimo pavziranja na faksu). Odšetaš eno dopoldne, eno popoldne, otrok zaspi, na svežem zraku v vozičku (joj, groza, to ni direktno v parku pod sveže dišečim borovcem, ampak deset metrov stran v kafiču, o groza, še enkrat, kakšna lena mater), jaz pa izpijam kavo, na dolgooooooo, kolikor se le da, in ne delam nič. Ne razmišljam o kakcih, o uri, o kosilu, ma o ničemer, in to še sredi kafiča. Samo kaj, ko sem komot , pa se mi niti pod razno ne gužva v premajhnih prostorih, čez premajhna vrata in s tako malo prostora, da se mora še natakar obregniti vame. Aja, pozabljam, da so nekateri to v mladosti zamudili - in, eto ti je prilike za spotik. Zdaj pa vsi na KArlovačko! Z Vozičkom!
|