ronja -> RE: Verjamete (28.9.2011 15:01:57)
|
Grem stavit, da vsaka izmed nas z lahkoto našteje 10 stvari, ki so bile med nosečnostjo drugačne kot sicer. Ti je slabo, se rediš, določene jedi ti pašejo, druge se ti nepojasnjeno zagabijo.... Brce. Brce! in v pozni nosečnosti se otrok obrača, prestavlja, kako da tega ne opaziš? In tudi, če rečeš, da so bile nežne brcike- bile so. In izostanek menstruacije. In čustvena nihanja..... eh, ne, jaz ne verjamem. Nismo vse enake. POznam nekaj punc, ki pravijo, da če ne bi videle trebuščka, ne bi vedele, da so noseče. Enostvano jim ni slabo, se niso ne vem kaj zredile, nimajo nekih nagnjen po hrani, ne čutijo brc do 25. tedna, pa še takrat čisto nežne,... Kar se mene tiče - vem da sem ali noseča ali bolna še predno test naredim, ker mi je tako nevzdržno slabo. Ampak na srečo ni vsem tako. Menstruacij ene nimajo ravno rednih, nekatere jih tudi po leto dni nimajo, pa niso noseče. Če imaš redne m. in če otrok ornk brca, potem je nemogoče, ja. Če pa to ni tako, pa misliš, da ne moreš met otrok, potem pa mogoče res ne pomisliš na to... Prispevka nisem gledala, vendar mislim, da se lahko svašta zgodi. Sama sem pozabila, da imam m., ko sem šla delat vozniški izpit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Ne me vprašat, kako lahko na to pozabiš - pa še bolelo me je za znoret! Ampak mi je ratalo pozabit, ker sem bila pač živčna in z mislimi drugje. Ok, to je enkratni primer, ampak so še drugi. Zdaj sem imela 2 meseca flek od burelije, predno mi je kapnilo, da bi bilo to dobro it pokazat... Najprej sem mislila, da saj ni to to, potem sem mela drugih problemov dosti z nosečnostjo, pa sem čisto pozabila na še to,... Ko sem zanosila z Ronjo (pa sva jo planirala), mi sploh ni kapnilo, ko sem 2x bruhala ko vidra, da je to to! Pa nisem nič zanikala, samo enostavno prvič še ne veš. Ker imam redne m., sem se seveda spomnila naredit test, ampak če jih nimaš, potem pa čisto mogoče da kak znak pripišeš čemu drugemu. In če si te sreče, da nimaš veliko zoprnih znakov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... 1. mesec itak nobena še ne ve, zadnji mesec se lahko recimo malo bolj zgodaj rodi, pa itak pridejo navadno prej na uz trebuha, ker jim kaj ni jasno, brce začutijo ene šele v 6. mesecu, ostaneta ti dva meseca... Ni mi jasno, kako, ampak to še ne pomeni, da ni možno. Ker se dogaja veliko stvari, ki so mi še veliko manj jasne. Recimo da eni pretepejo svojega otroka. Ali ga hočejo ubit. itd... ni mi jasno, kako, se pa dokazano dogaja.
|
|
|
|