RE: Verjamete (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

uškinamama -> RE: Verjamete (28.9.2011 15:06:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Dopuščam edino možnost, da gre za bolezensko zanikanje, to pa pomeni, ja verjamem, da je z žensko nekaj narobe.

Saj, če nekaj zanikaš pomeni , da nekaj veš. Zato si mislim, da so vedele ,in (bolezensko ) zanikale....ne pa, da sploh niso vedele.

tiste ki niso noseče in VEJO da niso noseče pa imajo vseeno simptome - od rejenja (celo 'nosečniškega trebuha'), občutljivih prsi, izostanka menstruacije... pogooglej pojem histerična nosečnost... enako velja tut za ne-nosečnost.

sicer se pa strinjam z ronjo. in čisto verjamem da brce spregledaš, meni vsake tolko črevesje tok telovadi, da sam čakam da bo alien ven pogledu.

Ne potrebujem gugla, no poznam pojem namišljena nosečnost - verjetno je to -to. Samo ni enako, pri namišljeni nosečnosti se prepričaš v nekaj in v to verjameš pdb. kot psihosomatske bolezni. Se pravi nekaj ni, se prepričaš da je in telo deluje kot da je. Kot nekateri , ko se imajo za strašno pametne . Niso, se prepričajo , da so...potem jim pa še drugi verjamejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Pri resnični nosečnosti pa je telo na udaru, spremembe so večji del telesne, otipljive - in telo prepriča um, da temu ni tako. Ups, nimam menstruacije, mogoče imam miome. O glej bruhala sem tri mesece - viroza.... To me mede, da se ne poznajo. Sploh tiste, ki so večkrat rodile.

mateyka -> RE: Verjamete (28.9.2011 19:45:13)

men samo ni jasno to, da so čutile ful bolečino, da ji je neki ful pritiskal ven, pa so kar na skretu visele [sm=zmeden.gif] ma če me tok boli grem v banjo al pa tuš in se vležem. ne pa da pol mož reče "slišala sva plop" (v wc) - I mean wth? ziher ni to en "kakec" ki tako leze ven.. mislim, da ti froc v školjko pade ko se rodi, mammamia res.. [sm=smiley3.gif] [sm=smiley26.gif] [sm=smiley29.gif]

ronja -> RE: Verjamete (28.9.2011 20:26:40)

"slišala sva plop" (v wc) - I mean wth? ziher ni to en "kakec" ki tako leze ven.. mislim, da ti froc v školjko pade ko se rodi, mammamia res..

Dobro, tega pa tudi jaz ne verjamem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Čeprav pravijo,d a so tudi porodi tako različni in so neke bajke, da nekaterih celo ne boli - ampak ne vem, mene boli svinjsko in če ne bi šla v p., bi šla pa na urgenco, ker bi vsekakor mislila, da je nekaj ornk narobe.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]