Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 13.10.2011 22:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
naniplus4 ja super za toel izkušnjo No naj povem, da so me danes iz brastop.com obvestili, da sta modrca prispela (končno) in da bo tanovi odposlan nazaj v najkrajšem možnem času. Torej ga pričakujem doma nekje do srede prihodnji teden.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 13.10.2011 22:17:00
|
|
|
|
naniplus4
|
No, upam, da ti bo novi prav ... Jaz se kar preoblačim
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 14.10.2011 7:18:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
Super, Otika, samo da je pošiljka prispela.
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 11:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No včeraj je nov modrc prišel domou ( s svetlobno hitrostjo, se mi zdi) ... moram rečt da je modrc super ... mogoče bi bil lahko celo za eno številko košarice manjši, ampak ga nebom poslala nazaj ... ko bom pa še kakega naročala, bom pa vseeno probala eno številko manjšega. Je pa res fajn, ker dobro oprime okrog trupa pa široke naramnice ima, pa pod pazduho je dovolj visoko krojen, da tam ni buhteljnov . Sicer za pogledat ni tako hud, kot sem mislial da bo, samo počutim se vredu v njem pa obliko mi ok naredi, tako da all and all sem zadovoljna
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 11:57:16
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika No včeraj je nov modrc prišel domou ( s svetlobno hitrostjo, se mi zdi) ... moram rečt da je modrc super ... mogoče bi bil lahko celo za eno številko košarice manjši, ampak ga nebom poslala nazaj ... ko bom pa še kakega naročala, bom pa vseeno probala eno številko manjšega. Je pa res fajn, ker dobro oprime okrog trupa pa široke naramnice ima, pa pod pazduho je dovolj visoko krojen, da tam ni buhteljnov . Sicer za pogledat ni tako hud, kot sem mislial da bo, samo počutim se vredu v njem pa obliko mi ok naredi, tako da all and all sem zadovoljna Mi delaš apetite . Ima katera izkušnje, da nosi izključno Liscine modrce in je zdaj kupovala tu prek interneta. Kakšna je primerljivost košaric? Jaz imam trenutno 80F (oz. 75 na zadnji sponki mi je postal zdaj res na tesno) oz. zaradi nosečnosti mislim, da bom morala kupiti kakšnega 80G. Nosim pa tiste s penasto košarico, ni pa pogoj za nadaljni nakup. Otika mogoče tvoj nasvet katere številke naj gledam? Hvala!
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 19.10.2011 11:58:11 >
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 13:11:35
|
|
|
|
zaspancek1
|
Otika, čestitam. Samo da je končno ratalo! Zdaj pa so na vrsti še kopalke, a ne? Tinkara78 - sicer je že cela večnost, ko sem pomerjala Liscine modrce, ampak kolikor se spomnim, so imeli košarice malenkost manjše od Triumphovih - ti pa imajo po mojih izkušnjah kar primerljive s košaricami znamk Fantasie in Freya. Če bi rada penaste, poišči na kakšni od zgornjih strani modrce tipa moulded oz. T-shirt bra - en tak, tudi moj najljubši, je ta: http://www.clara-olivia.com/productDetails.asp?productID=229&categoryID=1 Podoben model je tudi ta: http://brastop.com/SetDetails.aspx?setId=3371
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 13:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot si iz mojega pisanja zgoraj lahko ugotovila, sem naročila modček Curvy Kate in Feya isto številko kot imam tu, pa sta mi bila premajhna, potem sem naročila modrček Fantasie eno številko večjo košaro kot jo imam tu pa bi bila lahko manjša ... tako da iz tega primera lahko povem, da imata prva dva prodajalca malo manjše košare, zadnji pa nekje taprave ... samo ne nosim pa Lišcinih modrčkov, ker ne delajo dovolj velikih pa še pred vzhajanjem mi njihovi modeli niso nikli pasali.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 13:42:00
|
|
|
|
ZARA
|
Cotika, daj kake slike nalimaj, da vidim.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:23:44
|
|
|
|
ZARA
|
Uf, jebozovan, Cotika. Lep.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:30:18
|
|
|
|
ronja
|
Otika, ti samo tako pisati pod slika, pa ti nihče na rr nič težiti .
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
No čeprav v resnici ne zgleda tolk hudo ko na teli sherani pupi ... ampak vseeno hvala
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Otika, ti samo tako pisati pod slika, pa ti nihče na rr nič težiti . ROFL
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:56:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika No čeprav v resnici ne zgleda tolk hudo ko na teli sherani pupi ... ampak vseeno hvala Ja, OK, lep je pa pika.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 14:56:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Otika, ti samo tako pisati pod slika, pa ti nihče na rr nič težiti . samo res...
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 15:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
( IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Otika No čeprav v resnici ne zgleda tolk hudo ko na teli sherani pupi ... ampak vseeno hvala Ja, OK, lep je pa pika. Ok Ok
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 19:23:04
|
|
|
|
ZARA
|
Evo, Cotika, malo spodbude. Zdej si pa še ti na vrsti. Saj samo joške z modrčkom si slikaj in odreži gljavo. Nou penik. Lahko tudi kako sosedo slikaš saj ne bomo vedeli.
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 19.10.2011 19:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A si na glavo padla ... ni šans
|
|
|
|
RE: Spletna trgovina "modrčkov" 21.10.2011 10:48:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Iiii, meni je tale lep:
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?