ronja
|
Videz dostikrat vara. Ko grem sama kupovat perilo, mi vedno ponujajo ful manjšega (če povem cifro, vprašajo za koga itd...)- in se mi je že zgodilo, da mi prodajalka ni verjela, da mi je res premajhno in sem mela dost prepričevanaja in ji rekla, da naj pride pogledat - potem jo je pa skor kap : "ja,pa vam je res vsaj 2 številki premajhno!" Ja, bingo, kaj že ves čas trobim? Sploh kadar sem kupovala s trebuhom, vse mislijo, da mam male prsi - pa tudi v službi so bile sodelavke presenečene, da imam C (normalno, kadar sem nenoseča in nedoječa, kar zdaj že doglo ni bilo), ker se pač bolj puklasto držim. Na srečo pa nosim ene in iste modrce zelo dolgo, pa s tistimi za dojenje se da tudi dobro prešvercat, te dobiš v svakojakih cifrah . Pa doma sem brez, pa se manj znucajo, hehe. Itak mi grejo modrci na živce, že od zmeraj. Zato sem bila po zadnjem dojenju kar vesela, ko se je zadeva malo zmanjšala na normalo in sem lahko nosila tope in podobno namesto modrcev... Samo sem takoj spet zanosila, pa je šlo vse spet v... pač, saj veste, v vse 3 dimenzije . Jaz se lahko vsaj tolažim, da po kakih 2-3 letih, ko se še tale odlveče iz joške (če bo seveda spet ratalo dojit, upam, da ja, prvi dve sem obe lahko), da takat pa dobim svoje telo nazaj in bom mela mir s temi velikimi modrci . Jaz mam problem, da imam majhen obseg, pa veliko košarico - in te kombinacije zaboga ne dobiš... Idealna mi je 70 J... Ampak tega itak ne dobiš, enkrat sem dobila en modrc za dojenje tak in ta je moj najljubši:) Samo zdaj ne morem skoz tega nosit, hehe, ga moram prišparat za takrat, ko ga bom res rabila .
< Sporočilo je popravil ronja -- 2.10.2011 10:53:14 >