|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lisa torte
22.8.2005 18:26:33   
Adelina
A ima mogoče katera zadnjo številko od Lise-torte. Bi bla zlo hvaležna za en recept, ki je notri. Se mi zdi ful zanimiva. V prodaji pa je menda ne dobiš več.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lisa torte
22.8.2005 18:54:25   
Anonimen
Jaz imam majsko številko - predvsem jagodne stvrai, ampak tudi druge torte. Povej, kaj rabiš, pa pogledam, če je slučajno not.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lisa torte
22.8.2005 18:55:15   
Natasa-6
Adelina, jaz imam revijo, a smo 14 dni na pocitnicah pri starsih, imam jo pa doma. Ce ne bos prej dobila, ti recept napisem takrat, pisi mi na privat.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lisa torte
22.8.2005 19:02:22   
Adelina
Al bina, rada bi čokoladno višnjevo torto. Spod je ful tanek čokoladni biskvit, gor pa ful velik kreme-kombinacija svetle in temne, vmes so pa višnje. Če hočeš poglej, ampak mislim, da je v zadnji (mislim, da junijski) številki. Hvala!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lisa torte
22.8.2005 19:07:23   
Anonimen
Ja, imam tudi junijsko. Je pa: višnjeva torta s kremo stračetela. Zgleda lepo ;)Če misliš to, ti lahko napišem recept.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lisa torte
22.8.2005 19:17:24   
Anonimen
Adelina, sem ti jo kar na privat poslala, upam da je prava.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lisa torte
22.8.2005 19:17:57   
Adelina
Ja al bina, najbrž je prava -sej zgleda tako,kot sem jo opisala (jaz sem jo vidla na sliki v eni drugi reviji, tako, da ne vem kako se imenuje).Verjetno je ta. Če se ti ljubi napisat recept, bi bla res hvaležna. Hvala!!!!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lisa torte
22.8.2005 19:35:04   
ru
oj, sem šla gledat v revijo, to je Ledena torta po švarcvaldsko, recept je pa v posebni št. Lise, Torte.
Če še rabiš povej in napišem.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lisa torte
22.8.2005 20:09:52   
Adelina
Ja Ru, bi prosila, če mi lahko napišeš recept.Hvala!

Al bina, hvala tudi tebi za trud, vendar pa jaz privat nisem dobila tvojga maila. Hvala še enkrat! Je pa to v posebni izdaji Lise Torte (ne čarovnija okusa).

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lisa torte
22.8.2005 20:11:29   
Anonimen
Adelina, zagotovo si ga, poglej tam na nabiralnik, če ti piše "novo sporočilo". Pravzaprav sem ti poslala dva sporočila.

No, če praviš, da je v posebni izdaji, potem lahko, da res ni bil pravi recept...

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lisa torte
22.8.2005 20:22:04   
Adelina
Al bina, mislim, da sem imela mail narobe vpisan-imela sem ga z velikimi črkami, pa moj pravi, da je mail vedno z malimi:ups:No, zdej sm ga popravla-če je to blo to. Hvala še enkrat za trud!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Lisa torte
22.8.2005 20:25:31   
Adelina
Al bina, sorry maš prov. Sem dobila, torej sploh nima veze velike-male črke. Bom mogla it na inštrukcije iz računalništva.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Lisa torte
22.8.2005 21:15:15   
ru
DNO:
150g rahlo grenke kuverture
70g koruznih kosmičev

NADEV IN OKRASITEV:
200g višenj (iz kozarca)
po 1 zavitek vanilijene in čokoladne kreme (npr. dr Oetker)
200ml smetane
30g sladkorja v prahu

PRIPRAVA:
Kuverturo stopite v vodni kopeli in ji primešajte koruzne kosmiče. Pekač za torto (18 cm) obložite s prozorno folijo, ki naj malce visi čez rob. Po dnu pekača razporedite kosmiče, jih dobro pritisnite in postavite v hladilnik.

Višnje odcedite. Obe kremi pripravite po navodilih z embalaže in z njima napolnite vrečke za dresiranje. Ob robu pekača nabrizgajte obroč vanilijine kreme, nato razporedite obroč višenj, nato čokoladni obroč in vse skupaj ponovite. Drugi sloj obročev začnite s čokoladno kremo. Končajte s tretjim slojem, ki naj bo enak prvemu. Tako boste dobili šahovnico.

Zgornjo površino ptemažite s preostalo čokoladno kremo in torto za 5 ur postavite v zmrzovalnik. Nato jo vzemite iz pekača, odstranite folijo in torto prestavite na krožnik. Smetani dodajte sladkor v prahu, jo čvrsto stepite in z njo okrasite torto. Po želji jo okrasite še s koščki čokolade, smetanovimi kupčki in višnjami.

Pa dober tek!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Lisa torte
23.8.2005 10:01:01   
Adelina
Ru, najlepša hvala!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?