Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:20:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, kje te si zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:20:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare. Bomo vsaj vedli kam it iskat ko se bo ata frik naveličo legic
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:21:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj bomo že danes prišle na 5. del?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:21:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kje te si zdaj? pišem romane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:21:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kje te si zdaj? pišem romane Za koga?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:22:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zakaj pa je temu potrebno ploskati Ker mi je svetovna izjava, zato. Tak
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:22:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, kje te si zdaj? pišem romane Za koga? Eh ,če ,pa medtem ko kaj napišem je že pet objav moram čekirat da kaj ne zamudim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:23:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:24:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare. no, moram reči da ima ati es velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:25:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala mi šteka neke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:25:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:25:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala mi šteka neke aja....vredi jo je naučo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:26:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, moram reči da ima ati res velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč Saj ji morajo bit, če pa je to njena prva igrača bla, pa druga in tretja. Ko pa jih je zljubla pa je dobila še kaj druga To je tak kot naši Liji morajo bit nogometaši všeč in ora slikice zbirat za v album, ker je naš ata čist not pado. Ko otrok je, ko Lija malo poševno sliko not zalepi bi se najraje razjoko.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.6.2012 22:27:49 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:27:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:27:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala mi šteka neke eh, nisem ti je poslala, jo mam še vedno jaz
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:28:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, moram reči da ima ati res velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč Saj ji morajo bit, če pa je to njena prva igrača bla, pa druga in tretja. Ko pa jih je zljubla pa je dobila še kaj druga To je tak kot naši Liji morajo bit nogometaši všeč in ora slikice zbirat za v album, ker je naš ata čist not pado. Ko otrok je, ko Lija malo poševno sliko not zalepi bi se najraje razjoko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:28:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam? ti si že bolj uigrana, ker si dlje časa na porodniški
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:28:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, moram reči da ima ati res velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč Saj ji morajo bit, če pa je to njena prva igrača bla, pa druga in tretja. Ko pa jih je zljubla pa je dobila še kaj druga To je tak kot naši Liji morajo bit nogometaši všeč in ora slikice zbirat za v album, ker je naš ata čist not pado. Ko otrok je, ko Lija malo poševno sliko not zalepi bi se najraje razjoko. ha ha. to pa maš prav
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:29:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zeham že....bo treba it počasi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:29:26
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala mi šteka neke danes nimam časa sem ga imela dopoldan na kratko ,pa mi folga Ma v službi so ratale take butaste babe samo ogovarjanje vsepovsod ,da sem še doma čobasta ko sem sama Ne res ni mi jih za poslušat.Glede na to ,da se par dni počutim tak zlamano še mi za govorit ni pol ,pa vidiš kak se potiho menijo kaj mi je Mamo enih par cvetk na liniji pametno ko sam hudič,pa sem raje tiho za vsak slučaj ,da mi dekl ne poč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:29:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam? ti si že bolj uigrana, ker si dlje časa na porodniški Glej jo..ona si pa že teren pripravlja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:29:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam? pa ti si že bolj dolgo na porodniški. saj proti koncu si že bolj sam sebi podoben, samo na začetku si malo čuden
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:30:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA čebela ,pa še samo smajlije sfolga ubogo dete ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam? pa ti si že bolj dolgo na porodniški. saj proti koncu si že bolj sam sebi podoben, samo na začetku si malo čuden To pa kar za sebe govori.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:31:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam? ti si že bolj uigrana, ker si dlje časa na porodniški bo že nekaj na tem če vsi tak mislimo
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
OTROŠKA OBLAČILAKAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?CENA (
22%)
VRSTA BLAGA (
22%)
DESIGN (
8%)
SAMO DA JE POCENI (
4%)
BRAND (
0%)
KVALITETA (
45%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!