Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:11:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico. Jaaaaa....Jaz si bom kuj sama na obroke naredila, ker mi je ona tam rekla, da lahko na 2 obroka dobim...Pajade...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:11:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stran kak z vama? kaj sem pa jaz? megla če ,pa se zmes obesiš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:12:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, mam samo grapefruit. Bo okej? Naženi jo sem... Bo vredu, superca. Pusti Persido, je pijana od Radlerja če sem pa tu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:12:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico. Ne še in boljše tak ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov. Nesi 1. stran odločbe v vrtec in boš dobila...tak sem jaz naredila, pa ne da bi imela preveč EUR, ampak ker je tak pisalo v vrtcu na oglasni deski...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:12:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stran kak z vama? kaj sem pa jaz? megla če ,pa se zmes obesiš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:12:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stran kak z vama? kaj sem pa jaz? megla če ,pa se zmes obesiš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:13:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, mam samo grapefruit. Bo okej? Naženi jo sem... Bo vredu, superca. Pusti Persido, je pijana od Radlerja če sem pa tu Izvoli! Še katera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:13:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz vam sploh več ne sfolgam sledit. mater ste naspidirane kaj pa to ko meni že pol ure piše, da naj ne zapuščam strani dokler prenos ni končan, slik mi pa ne nalaga več. ZNORELA BOOOOOMMMM
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:13:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico. Ne še in boljše tak ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov. Nesi 1. stran odločbe v vrtec in boš dobila...tak sem jaz naredila, pa ne da bi imela preveč EUR, ampak ker je tak pisalo v vrtcu na oglasni deski... Saj jaz tak plačujem več. Samo za 3 mesece dobim poračun, to pa bom plačala čez poletne počitnice ko bo oba meseca doma in bom imela samo 30% za plačat, tak da... do sept. bom na nuli :-)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:14:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, mam samo grapefruit. Bo okej? Naženi jo sem... Bo vredu, superca. Pusti Persido, je pijana od Radlerja če sem pa tu Izvoli! Še katera? čin, čin hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:14:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:14:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica bom zatožla taso ,da se noče z nama družit je šla na drugo stran kak z vama? kaj sem pa jaz? megla če ,pa se zmes obesiš zakaj pa je temu potrebno ploskati
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:14:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mimogrede a ste dobile poračun za vrtec???? Moj se je skor razpočo ko je vido položnico. Ne še in boljše tak ker ta mesec imam dovolj šokov glede € in stroškov. Nesi 1. stran odločbe v vrtec in boš dobila...tak sem jaz naredila, pa ne da bi imela preveč EUR, ampak ker je tak pisalo v vrtcu na oglasni deski... Saj jaz tak plačujem več. Samo za 3 mesece dobim poračun, to pa bom plačala čez poletne počitnice ko bo oba meseca doma in bom imela samo 30% za plačat, tak da... do sept. bom na nuli :-) Kak plačuješ več? Sama več nakažeš, kot pa je na položnici? Madonca si si izračunala....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:15:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vam sploh več ne sfolgam sledit. mater ste naspidirane kaj pa to ko meni že pol ure piše, da naj ne zapuščam strani dokler prenos ni končan, slik mi pa ne nalaga več. ZNORELA BOOOOOMMMM Čebela če pa smo skoraj kompletne, to se malo krat zgodi, pa si mamo tolk za povedat. Saj vidiš da še nazdravljamo za novo leto, ko se tak dugo že nismo videle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:15:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vam sploh več ne sfolgam sledit. mater ste naspidirane kaj pa to ko meni že pol ure piše, da naj ne zapuščam strani dokler prenos ni končan, slik mi pa ne nalaga več. ZNORELA BOOOOOMMMM nič ti ne zavidam ,ker ponavadi je to pri meni error
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:15:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim? Večinoma izposojamo, nekaj pa jih dobimo od kolega, ki dela v tiskarni....Pa nekaj klasik sem kupila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:15:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak plačuješ več? Sama več nakažeš, kot pa je na položnici? Madonca si si izračunala.... Ja, ja točno tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim? Si me mogla sedaj spomnit, da ji moam it knjigo kuit v Cicidoklub? Bom v petek, ko ji grem osebno naret. Kaj Kokica si mi odgovorila, kolk moram plačat osebno za Lijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:17:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak plačuješ več? Sama več nakažeš, kot pa je na položnici? Madonca si si izračunala.... Ja, ja točno tako AJA? Pridna!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:17:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:17:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nekaj me zanima a si knjge samo sposojate al jih kaj kpujete? za otroke mislim? Si me mogla sedaj spomnit, da ji moam it knjigo kuit v Cicidoklub? Bom v petek, ko ji grem osebno naret. Kaj Kokica si mi odgovorila, kolk moram plačat osebno za Lijo? Ne vem več...malo manj kot za nas...mislim, da cca 15 EUR!?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:18:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zakaj pa je temu potrebno ploskati Ker mi je svetovna izjava, zato. Tak
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:18:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo Enako....ja, pa lahko še več!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:19:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 22:19:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!