Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (30.5.2012 14:32:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kdo je rekel, da me ne bo?[sm=smiley36.gif] Naja poznaš kak fajn apartma al hotel v Izoli? Še vedno iščem nekaj blizu za par dni v juniju...[sm=hudicek1.gif] Tak, jaz v večnem iskanju dopusta... da se o glavnem sploh ne menimo!!! Natka kaj delaš v šoli, da si si to zrihtala al lahko to vsak? Sem že razmišljala o taki varianti vsaj parkrat na teden, ker res ne vem kak bom. Včeraj sem šla direkt iz službe k zobarju, imela sem ga ob 16h, gužva, čakanje, potem sem bila še jaz 50 min na stolu in domov sem prišla ob 18.20.[sm=smiley29.gif] L&L sta se spravila na mene kot ceka.[sm=smiley36.gif] Potem je Lia šla na obisk k spodnji T.-jevi sestrični, ker sta imele to celi dan v planu, jaz pa sem se lahko posvetila Luki, sva norela in se podila in skrivala po stanovanju, da je bil revček tak utrujen, da je komaj polovico flaške spil in že zakinkal vmes.[sm=smiley1.gif] Potem sem še šibnila na trening, prišla domov ob 22h in se kr nestuširana sesedla na tla pred TV in se mi ni dalo več NIČ. HB za reklame, ki so me pregnale pod tuš in v posteljo.[sm=smiley1.gif] Danes pa spet norišnica v službi.[sm=smiley29.gif] Raaaaaaabim dopust!!![sm=smiley36.gif] ne ne delam v šoli, lahko vsak vzame, pzanimaj se ker ima velik šol to varijanto!!!!Jaz jih dost poznam, ko tak jemlje.
|
|
|
|