RE: Marčevke 2009 - 4.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:23:01)

Pa dober dan, še vedno diham, samo najblj mi ni [sm=jezicek.gif]

Zdaj se pa lep čas nisem javla, saj vem, samo če pa ne najdem časa. Bom popravila [sm=smiley9.gif],
Prejšni teden imela dopust ampak sem se tak slabo počutla da ni blo dopustu podobno. Boli me full križ, pa ponoči tak slabo spim, tak da se ponavadi zbudim taka brez volje in brez vsega. Saj bo boljše, enkrat. Upam.
Drugače pa zdravi smo, kar je najbolj važno, ostalo pa bo že!
Z atejem sma se odločla, da na morje letos ne bomo šli, ker bomo morali v stanovanje kar nekaj € vložit in zaenkrat ima tole prednost, ker drugače ne gre. No, midve z Lijo greve z mojimi [sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif] ata pa bo doma, nemremo vsi lenarit. [sm=smiley2.gif]
Imela sem morfologijo, vse je okej, samo naš [sm=duda.gif] noče pokazat obe strani obraza tk da mam čez 2 tedna še enkrat UZ da pogleda še drug del in ne samo levega profila. Je ko Helenca Blagne, se kaže samo z levega profila [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]. Je rekla, da upa da se bo takrat bolj spol videl, ampak misli da je punčka. [sm=bravo.gif] Če povem po pravici mi je zdaj tak vseeno, samo da je rekla, da je vse OKej, to je zdaj najbolj važno.

In ja, samo 9-krat še grem delat [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] , zdaj pa res odštevam. Ni druge.

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:23:19)

Prišla, vidla, zmagala [sm=jezicek.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:26:45)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan ni gužva no. Pa smo tik pred 10. prišli lani (ko do 10h je kao treba prevzet paket). Mogoče je na začetku gužva sam ne vem, zakaj bi ob 8h že hodila tja... ne boj se no. Če bom jaz zmogla sama z dvema boš tudi ti, ko boš mela svojega zraven. [sm=smiley2.gif] Tečeš pa z otrokom ja. Je prevelika gužva...

Se pravi da je potrebno do 10h tam bit. ja fajn, in kaj bom pol slabi 2 urci počela?
Hahaha, jaz ziher na kaki klopci radler pila [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

REes??? To si niti prebrala nisem, do kdaj je treba dvignit in kdaj je štart![sm=zmeden.gif] Ma to mi gre na živce, ker Lia še spi ob 12h in navadno 2-3 urce. Pa saj menda, če bomo tam, ne bo ravno zaspana, ampak SAMO tečna![sm=smiley36.gif]
Bom se ti pridružila na Radleru![sm=smiley2.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:26:58)

Tasa, čestitke za dobre izvide![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Seveda, da je vse okej je najbolj važno, kaj te spol. [sm=smiley1.gif]

Važno, da bosta vsaj z Lijo uživali. Ata pa tudi lahko kak vikend k vam skoči, če ne boste predaleč.[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:27:48)

Si PIFLARKA?[sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:28:51)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tulipan ni gužva no. Pa smo tik pred 10. prišli lani (ko do 10h je kao treba prevzet paket). Mogoče je na začetku gužva sam ne vem, zakaj bi ob 8h že hodila tja... ne boj se no. Če bom jaz zmogla sama z dvema boš tudi ti, ko boš mela svojega zraven. [sm=smiley2.gif] Tečeš pa z otrokom ja. Je prevelika gužva...

Se pravi da je potrebno do 10h tam bit. ja fajn, in kaj bom pol slabi 2 urci počela?

REes??? To si niti prebrala nisem, do kdaj je treba dvignit in kdaj je štart![sm=zmeden.gif] Ma to mi gre na živce, ker Lia še spi ob 12h in navadno 2-3 urce. Pa saj menda, če bomo tam, ne bo ravno zaspana, ampak SAMO tečna![sm=smiley36.gif]

Joj, ja!!!! [sm=hudicek1.gif] Enako, če ne gre Valentin spat. To imamo po novem. [sm=zmeden.gif] Popoldansko spanje spet.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:29:40)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, mi gremo od 21. do 28., od četrtka do četrtka. Po vsej verjetnosti bomo peljali tudi čoln zraven, tak, da če boste doli se lahko kdaj kam skupaj zapeljemo.[sm=smiley1.gif] Z nami gre še D. sorodnica, pa njena hči in njen fant, ki pa bosta ločeno. Baje v tem kampu ni več prostora, v onem Mia, ki je tudi njihov pa je. Ta je malo ven iz Biograda, ne moreš peš do mesta npr. Javi, kako se bosta odločila, pa smo na vezi.[sm=smiley1.gif]

Ti javim, če se vidimo[sm=smiley2.gif], ampak najbrž ne, ker sva planirala nekje od 20.-25. neki mini oddih, ker smo bili med prvomajskimi doma. Je pa tak da imam oni teden po 25. (ki je itak praznik), ginekologa, fiziatra, posvetovalnico za Luko in zobozdravnika za oba otroka. Torej NO GO vse prestavljat.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:30:13)

[sm=smiley36.gif]

Daj povej daj povej[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:30:47)

Zmenjeno, pol vzamem kuj 4 cuj. Če bi bile po teku še bolj žejne [sm=jezicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:32:01)

Si PIFLARKA?[sm=smiley36.gif]
Saj je že čas BIL...

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:32:36)

[sm=smiley36.gif]

Daj povej daj povej[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Eh, en mail mi je 2x objavilo, pa sem enega zbrisala.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:34:10)

Grem po Valentina....[sm=smiley1.gif]

Pridete zvečer kaj okrog?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:34:18)

Boste imele otroke doma čez poletje al bodo normalno v vrtcu? Glih sem razmišljala, da ste 3 v porodniški!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lija bo doma julij in avgust. Naj ji bo ker je glih on in da se bove nacartali za nazaj in naprej [sm=smiley1.gif] Pa malo se bove povbli komu na obisk pa bo. Itak je že Persido vprašala, če lahko pride ko bo Persida imela dopust [sm=smiley36.gif], jaz pa bom šla v službo. Ni ji glih jasno, da bo mama še lep čas doma [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] to vem, da moji Lii tut ni bilo. Je skoz govorila, da ati je v službi, za mene pa se ni znala odločit kak status naj mi da.[sm=smiley36.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:39:46)

Pa dober dan, še vedno diham, samo najblj mi ni [sm=jezicek.gif]

Zdaj se pa lep čas nisem javla, saj vem, samo če pa ne najdem časa. Bom popravila [sm=smiley9.gif],
Prejšni teden imela dopust ampak sem se tak slabo počutla da ni blo dopustu podobno. Boli me full križ, pa ponoči tak slabo spim, tak da se ponavadi zbudim taka brez volje in brez vsega. Saj bo boljše, enkrat. Upam.
Drugače pa zdravi smo, kar je najbolj važno, ostalo pa bo že!
Z atejem sma se odločla, da na morje letos ne bomo šli, ker bomo morali v stanovanje kar nekaj € vložit in zaenkrat ima tole prednost, ker drugače ne gre. No, midve z Lijo greve z mojimi [sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif] ata pa bo doma, nemremo vsi lenarit. [sm=smiley2.gif]
Imela sem morfologijo, vse je okej, samo naš [sm=duda.gif] noče pokazat obe strani obraza tk da mam čez 2 tedna še enkrat UZ da pogleda še drug del in ne samo levega profila. Je ko Helenca Blagne, se kaže samo z levega profila [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]. Je rekla, da upa da se bo takrat bolj spol videl, ampak misli da je punčka. [sm=bravo.gif] Če povem po pravici mi je zdaj tak vseeno, samo da je rekla, da je vse OKej, to je zdaj najbolj važno.

In ja, samo 9-krat še grem delat [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] , zdaj pa res odštevam. Ni druge.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bomo odštevale s tabo![sm=smiley1.gif]
Glede dopusta, bo pa drugo leto bolje in ker boš ti doma, še ujamete kako super akcijo, ki si jo boste lahko privoščili, takrat boste že 4je![sm=smiley1.gif]
Pa seveda je vseeno, vedno je glavno, da je otrok zdrav... itak jih imamo najraje kakršnegakoli spola so, kakorkoli jim je ime, bilo kak nam jo zagodejo, ker je pomembno res samo to, da so zdravi![sm=bravo.gif]

Bosta naredila iz spalnice otroško sobo?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:43:44)

Jaz verjetno ja, ker moram kuhat, samo jaz pridem gor okoli 22h, ko ve že popadate.[sm=smiley13.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 13:47:08)

Bosta naredila iz spalnice otroško sobo?

Da, da. Tja pride nastropna postelja, spodaj široka 120cm, zgoraj pa 90. Tak da bom en čas lahko še jaz spala z dojenkom, ata pa na kavču. Ker ko bo pa malo več € pa bomo vzeli kavč z v dnevno. Tle kaj nama je všeč, stane 1350€ in vse pa naenkrat ne gre...

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 (28.5.2012 13:48:08)

Jaz verjetno ja, ker moram kuhat, samo jaz pridem gor okoli 22h, ko ve že popadate.[sm=smiley13.gif]

Jaz pa ne ridem, delam do 21h, pa pol jim onavadi še malo omagam, pa preden pridem domov je tak 22h in mi pol ni glih najbolj za gor prit . Bom vas jutri prebrala...

Nina00 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 14:42:19)

Tasa lepo te je spet brat!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za morfologijo! Očitno bo pupa, če že sedaj samo levi profil kaže [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
9 je pa že lepa številka za odštevanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[sm=smiley36.gif] to vem, da moji Lii tut ni bilo. Je skoz govorila, da ati je v službi, za mene pa se ni znala odločit kak status naj mi da.[sm=smiley36.gif]

Tole mi je pa tako znano, samo, da se je pri nas glasilo: Oči dela, mami pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Midva sva tudi imela v načrtu naredit iz spalnice otroško sobo, a so se na srečo nato stvari drugače obrnile in sva menjala za večje z res ugodnim doplačilom. Mi je pa zelo všeč ideja s širšo posteljo spodaj, ker, ko se spomnim, ko je naš večji hotel, da se uležeš zraven na 140x70 cm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, saj si predstavljate kakšen si, ko se dvigneš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak pri nas je sedaj otroška na žalost premajhna za takšne izvedbe.

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 15:26:34)

Tulipan in tasa, zdej sem tule prebrala, da lahko otroke prijavite tudi na dan prireditve, več pa tule preberita:
http://www.tekzazenske.si/7DM_TEK,,prijava/Oskarjev_tek

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 16:20:10)

tasa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (28.5.2012 21:16:35)

Čer![sm=smiley1.gif]

Kupila sem si kolo in Juliji sedež, da se bova lahko furali.[sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (29.5.2012 7:28:46)

Dobro jutro.[sm=smiley1.gif]

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (29.5.2012 8:38:00)

Jutro

Kokica kak sedež si kupila, midva gledva še za ŽIgija in ta mali lenobek še ne sedi[sm=smiley1.gif]No ker je Tjaša bila tak zgodnja, mi je mal čuden amapk ok je moški[sm=smiley36.gif]???

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (29.5.2012 8:59:48)

Sedež: Hamax Kiss[sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (29.5.2012 9:13:49)

Dobro jutro. Včeraj me ni bilo, sem prej skuhala, potem pa sva bila malo z dragim sama.[sm=smiley36.gif] Očitno bom morala Lio res prej spat naganjat, ker je kar razvlekla iz 20.30 na 22h, potem si pa lahko predstavljate, kaj vse še mi je za delat po 22h![sm=zmeden.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>